bir elmanın yarısıyız derler ya o zaman boyu boyuna huyu huyuna suyu suyuna mı olmalı
190 la 150 birleşince ortaya nasıl bir elma çıkar 🤣?
190 la 150 birleşince ortaya nasıl bir elma çıkar 🤣?
Ruh ikizinin fiziksel özellikleri gerçekten de çok benzer olabilir ama bence asıl önemli olan ruhsal uyum ve bağlantıdır. Yani, fiziksel olarak benzer olmaları gerekmiyor, ama belki de bir şekilde enerjileri benzer olabilir. Ruh ikizini yolda görüp tanıyıp tanımamak meselesine gelince, bence içsel bir bağlantı kurduğunda, onun bir şekilde seninle aynı frekansta olduğunu hissetmek mümkün olabilir. Yani, belki de dış görünüşünden çok, o insanın bakışları, tavırları ve hissettirdiği şeyler seni onun ruh ikizin olduğunu fark ettirebilir.
Cevap
8Cevap
ruh ikizi denen şeye inancım yok benim
Fiziksel özelliklerle ilgilenmiyorum. Kitaplara, hayvanlara, kültürel birikime ve iletişime önem vermesi yeterli
niye insan bi gözüne güzel gözüksünde istiyor ucundan 🤣
çirkinler güzel konuşamaz empati kuramaz anlaşamaz mı yani 🤣
anladımda inanamadım 🤣
kaç kişiydiler
demekki bi noktada çekici gelmemiş istediğin kriterler bırakmışsın
Hayır.
Birinde aldatıldım.
Birinde kaznadığın parayla kardeşin ve bana bakamazsın deyip terk etti (o zamanlar durumum çok kötüydü)
Birinde hastaydı, direkt otobüsle yanına gittim, evini temizledim, yemek yaptım, başında uyumayıp ıslak bezle ateşini falan düşürdüm. Yaşadığım şehre dönünce "bu sevgi bana fazla, çok seviyorsun. Ben yapamam" deyip ayrılmak istedi.
Sonuncusu da ayrılıp hayatına bir kız aldı. Yönelimi değişti.
hep terkedilmişsin kötü olmuş kedileri bu kadar sevmen çok doğal
bazen sevmek hiç bi işe yaramaz
güvenen insan yok ki artık
Eril enerjisi yüksek ağır başlı yemek aşkı olan ve çok insanla yorulan biri varsa ruh eşim olabilir sjsjjd
ruh ikizi yanlış zamanda yanlış yerde denk gelir hep
ruh ikinizinin beyni ve karakteri olsun fiziksel özelliklere bakılmaz :D
Kız nereden tanıyalım ya sjwjs 😂 hayret bişey
mıknatıs gibi çekip yapışsak he ne güzel olur 🤣
Hemde nasılll 😂
Kırmızı ile yeşil elma çıkar. 😃
Elma dersem çık armut dersem çıkma 🤣
Haha o olmaz iste.
Tanımam lazım
170 bir elma :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?