Diğer Ben kızlar soruyoru bırakıyorum galiba gerçekten sinirlerim tepeme çıkıyor burada sizin de öyle mi? Hilalaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O kadar iğrenç zihniyette insan var ki keşke hepsi ayiklansa hesap acamasalar ben kapatıyorum buralari artık Güncellemeler1 yıl Rica edecem beni şikayet eder misiniz hesap kapansın Ben kızlar soruyoru bırakıyorum galiba gerçekten sinirlerim tepeme çıkıyor burada sizin de öyle mi? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Meydanı seviyesizlere mi bırakalım onlara inat böyle platformlarda olmaya devam etmeliyiz. 0 0 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de senın gıbı oluyorum 0 2 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Bence sende birakabilirsen bırak s straliiewygꯁ 1 yıl Beni de götür buralardan
FBLover Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Kendince Mantıklı olanı yapıyorsun. Başarılar 0 2 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Bende öyle düşünüyorum Yorumla FBLover 1 yıl Yaşadıklarını bilemem ama kendince haklı olduğun için seni destekliyorum Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni burada görmek istemiyoruz artık git 😄 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. nolur gitmeufak tefek şeylere kızıp gitme 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. boş ver birakma 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye ki ne? 0 3 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Her p9ku saçma sapan cinselliğe çekiyorlar onu geçtim ya az önce bir karakter yoksunu abimle temas var mı falan soruyor hani gerçekten çıldıracam Yorumla BeyazMamba 1 yıl 😮Kadın ve erkek, tüm üye profillerinde böyleleri var. Üşenmemeli, tek tek engellemeli gerekirse site yönetimine şikayet etmelisin. Bak benim 300'den fazla engellediğim kişi var. İnanmazsın 3 - 5 tanesi dışındakilerin tamamı pembe profil.. Yorumla Hilalaaa 1 yıl Erkeklerin bir çoğu kadın profili açıyor engelliyorum engelliyorum bitmiyorlar gerçekten yoruldum ya Yorumla
Hayalleriyle Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Gitme 0 15 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Gidecem gerçekten çıldıracam yoksa Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Herkes dalga geçiyor saçma sapan doğru ama çokta umursmaa Yorumla Hilalaaa 1 yıl Herkes dalga geçmiyor ya ama artık çıldırma noktasına geldim ya Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Kendini niye bu kadar yoruyorsun Yorumla Hilalaaa 1 yıl Çok rahatsız oluyorum o kişilerin varliklarindan ya biz bu tip insanlarla aynı ortamda mi bulunuyoruz gerçekten delirecem Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Şaka gibi dimi bu kadar çok olup hepsinin aynı olması Yorumla Hilalaaa 1 yıl Evet gerçekten şaka gibi hepsi de aynı ve çok fazla lar Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Canım sıkılmasa işim olmaz valla Yorumla Hilalaaa 1 yıl Valla benim de can sıkıntısından burdaydim boş duvara bakarım daha iyi yemin ederim kullanmayacam artık bırakıyorum Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Gaza geldim valla Yorumla Hilalaaa 1 yıl Bence sende bırak senden bir şey rica edecem beni 18 yaş altı diye şikayet eder misin Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Elim varmaz Yorumla Hilalaaa 1 yıl Lütfen kapanmasıni istiyorum soru hakkım bitti yoksa soru atacaktim Yorumla Hayalleriyle 1 yıl Direk kapatamıyon mu Yorumla Hilalaaa 1 yıl Ancak böyle hemen kapanı diğer çeşit bir hafta bekleniyor Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. By by ufaklık 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. kapat bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden ayrılıyordunjz 0 4 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Yukarılarda yazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biri size bir terbiyesizlik mi yaptı anladığım kadarıyla Yorumla Hilalaaa 1 yıl Bir kişi değil çok kişi engelle engelle bitmiyorlar bende birakacam artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burası böyle bir yer kız girmesinler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Meydanı seviyesizlere mi bırakalım onlara inat böyle platformlarda olmaya devam etmeliyiz.
Ben de senın gıbı oluyorum
Bence sende birakabilirsen bırak
Beni de götür buralardan
Kendince Mantıklı olanı yapıyorsun. Başarılar
Bende öyle düşünüyorum
Yaşadıklarını bilemem ama kendince haklı olduğun için seni destekliyorum
Bende her an bırakabilirim
Gule gule hayırlısı
Seni burada görmek istemiyoruz artık git 😄
nolur gitme
ufak tefek şeylere kızıp gitme
Hilal abim bana bı yazar misn
boş ver birakma
Niye ki ne?
Her p9ku saçma sapan cinselliğe çekiyorlar onu geçtim ya az önce bir karakter yoksunu abimle temas var mı falan soruyor hani gerçekten çıldıracam
😮
Kadın ve erkek, tüm üye profillerinde böyleleri var. Üşenmemeli, tek tek engellemeli gerekirse site yönetimine şikayet etmelisin. Bak benim 300'den fazla engellediğim kişi var. İnanmazsın 3 - 5 tanesi dışındakilerin tamamı pembe profil..
Erkeklerin bir çoğu kadın profili açıyor engelliyorum engelliyorum bitmiyorlar gerçekten yoruldum ya
Gitme
Gidecem gerçekten çıldıracam yoksa
Herkes dalga geçiyor saçma sapan doğru ama çokta umursmaa
Herkes dalga geçmiyor ya ama artık çıldırma noktasına geldim ya
Kendini niye bu kadar yoruyorsun
Çok rahatsız oluyorum o kişilerin varliklarindan ya biz bu tip insanlarla aynı ortamda mi bulunuyoruz gerçekten delirecem
Şaka gibi dimi bu kadar çok olup hepsinin aynı olması
Evet gerçekten şaka gibi hepsi de aynı ve çok fazla lar
Canım sıkılmasa işim olmaz valla
Valla benim de can sıkıntısından burdaydim boş duvara bakarım daha iyi yemin ederim kullanmayacam artık bırakıyorum
Gaza geldim valla
Bence sende bırak senden bir şey rica edecem beni 18 yaş altı diye şikayet eder misin
Elim varmaz
Lütfen kapanmasıni istiyorum soru hakkım bitti yoksa soru atacaktim
Direk kapatamıyon mu
Ancak böyle hemen kapanı diğer çeşit bir hafta bekleniyor
Kendine iyi bak
By by ufaklık
kapat bakalım
Güle güle.
Neden ayrılıyordunjz
Yukarılarda yazdım
Biri size bir terbiyesizlik mi yaptı anladığım kadarıyla
Bir kişi değil çok kişi engelle engelle bitmiyorlar bende birakacam artık