Çocuk gelişimi bölümünde ne dersler görülür? gelecekte meslek olanağı var mı? nasıl bir iş? geliri nasıldır? çok tercih edildiği için iş bulunmazmı?
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim kuzenim okuyor bu bölümü yeni oyunlar bulmaları falan gerekiyormuş günlerce uykusuz kaldığı oluyor ama zevklidir bence:) gelecek için duyduğum kadarıyla iş yerlerinde bulunma zorunluluğu gelecekmiş dolayısıyla önü açık bi meslek gibi gözüküyor geliri çalıştığın yere göre değişir ayrıca eğer hakkıyla yaparsan çok da yorucuymuş. bunlar benim duyduklarım okuyan birini bulabilirsen daha net bilgiler alabilirsin
ünv okursan gayet güzel bölüm ama ünv puanı yüksek onu belirteyim..lise mezunu olursan özel yerlerde çalışırsın ozamanda iş garantin olmaz.
peki ya giyim üretim teknolojisi?
İyi- Önemli - ancak kimsenin umursamadığı bir bölüm...malum memlekette çocuklar sokakta yetişiyor, gereksiz yanii... :-)
peki giyim üretim teknolojisi?
öyle bi bölüm yok ki:S
lisede yok
aslında düz lisedeyim. bu hesapta benim değil kuzenin şimdi benim için soruyoruz
düz lisedeyimde yapamazsam diye korkuyorum sözelde meslek yok eşit ağırlığıda yapabiirmiyim bilmiyorum onun için mesleğe geçiyorum bilişim teknolojileride var mesela, ama o zaten istemediğim okulda:(
hayalim yok ne olursa milletin lafına bakmak zorundayım o yüzden :) beni rahat ettircek geliride iyi:P bi bölüm bulsam çok iyi olcak:(
okulu bitirince hemen atanmak istiyorsan bence seçeceğin bölüm pdr olmalı
pdr de almıyor
:(( ama almıyor işte o bölüm
Cevap
2Cevap
Çocuk gelısımı okuyorum.ezberın ıyıyse bu bolumu oku.hep ezbere dayalı cnku ama cok eglencelı. cocvklarn sna ogretmenm dyısı staj yernde falan :)
iki senelik üniye yatay geçiş mi var?
Onu bılmıyorum ben lıse sona gectım.pek bılgım yok unı ıle ılgılı :/
Herşeyden önce çocukları sevmek gerekir bu işi yapmak için. Diğer unsurlar sonra gelir bence.
kreş gibi yerlerde çalışma olanağın yüksek ama kendi işini de kurabilirsin
meslek geleceği var diyolar ama bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar