Diğer Kimler bayram hazırlığında? Matraxwoman Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Klasiklerin babası hadi bakalım temizlik, yemek, tatlı, ziyaret, yoksaa tatil mi?❤️❤️ Kimler bayram hazırlığında? Cevapla Tatil Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 94,4b cevap paylaştı. pek bir hazırlığım yok iyi bayramlar dilerim 1 2 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Sanada iyi bayramlar u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler
yalansizolmaz35 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 78% 1 yıl Bayramdan anladığım tek şey tatlı aldım onu yer içer otururm kendi kendime 1 3 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Şimdiden iyi bayramlar dilerim. Yorumla yalansizolmaz35 1 yıl Sana da teşekkür ederim Yorumla Matraxwoman 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Çoçuk degilseniz neden bukadar çok bayramdan mutlu oluyorsunuz.Tatil geldi diye muyluyum 1 10 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Bayramın cocukla alakası nedir? Yorumla Geiltoy 1 yıl Çocuklar bayramlara büyüklere göre daha çok mutlu bakar Yorumla Matraxwoman 1 yıl Siz içinizdeki cocugu erken büyütmüssünüz Yorumla Geiltoy 1 yıl Bayramda mutlu olmayı gerektiren ne?Mezuniyette mutlu olursun,Sınavı geçersin mutlu olursun,Dügününde mutlu olursunVs vsBayram? Yorumla Matraxwoman 1 yıl Birlikte beraberlik sevdiklerini görmek birarada olmak eskileri yad etmek Yorumla Geiltoy 1 yıl O dediklerini her istediginiz zamanda yapabilirsiniz illa bayram olması gerekmiyor Yorumla Matraxwoman 1 yıl Sizin canınız sıkılıyor sanki haklı çıkma çabası sezdim 😅 Yorumla Geiltoy 1 yıl Yooo bakışaçımı anlatma çabasındayım.Hayatda herseye bir anlam katan biri degilim katılması gereken şeylere katarım.Bu beni haksız yapmaz ama böyle düşünmekde suçta degil Yorumla Matraxwoman 1 yıl Fazla agrasifsiniz hayat enerjiniz hic yok Yorumla Geiltoy 1 yıl Enerji tartışılır, agresivlikden ziyade bilinçli duruş daha dogru cevap! Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben ve mola verdim 💁♀️ 1 0 Yorumla
0o__Sempatic__o0 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl nerden çıkıyor bunlar? 1 2 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Nasıl? Yorumla 0o__Sempatic__o0 1 yıl bayramda hazırlık yapılmaz. Bayramdan önce hazırlık yapılır ( : Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 720 cevap paylaştı. Köye geldim bayrama 1 3 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Bende istiyorum bundan Yorumla Hyperxxx 1 yıl Gel senide alayım 🥰 Yorumla Matraxwoman 1 yıl 🥰🥰 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. ben... tatil 1 2 Yorumla Matraxwoman 1 yıl İyiymiş Yorumla pattadanak 1 yıl teşekkürler Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bizde kara bayram. 😕 0 4 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Ay 😓 neden Yorumla isabella181919 1 yıl Dedemi kayb ettik 😕 Yorumla Matraxwoman 1 yıl Başınız sagolsun 😓 Yorumla isabella181919 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 64,1b cevap paylaştı. Yaptık artık bayramı bekliyoruz 1 0 Yorumla
uykucuprens Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Tatili çok isterdimm 1 2 Yorumla Matraxwoman 1 yıl İnşallah oda olır Yorumla uykucuprens 1 yıl İnşaAllah Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet 👋🏻😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
pek bir hazırlığım yok iyi bayramlar dilerim
Sanada iyi bayramlar
Teşekkürler
Bayramdan anladığım tek şey tatlı aldım onu yer içer otururm kendi kendime
Şimdiden iyi bayramlar dilerim.
Sana da teşekkür ederim
Teşekkür ederim.
Çoçuk degilseniz neden bukadar çok bayramdan mutlu oluyorsunuz.
Tatil geldi diye muyluyum
Bayramın cocukla alakası nedir?
Çocuklar bayramlara büyüklere göre daha çok mutlu bakar
Siz içinizdeki cocugu erken büyütmüssünüz
Bayramda mutlu olmayı gerektiren ne?
Mezuniyette mutlu olursun,
Sınavı geçersin mutlu olursun,
Dügününde mutlu olursun
Vs vs
Bayram?
Birlikte beraberlik sevdiklerini görmek birarada olmak eskileri yad etmek
O dediklerini her istediginiz zamanda yapabilirsiniz illa bayram olması gerekmiyor
Sizin canınız sıkılıyor sanki haklı çıkma çabası sezdim 😅
Yooo bakışaçımı anlatma çabasındayım.
Hayatda herseye bir anlam katan biri degilim katılması gereken şeylere katarım.
Bu beni haksız yapmaz ama böyle düşünmekde suçta degil
Fazla agrasifsiniz hayat enerjiniz hic yok
Enerji tartışılır, agresivlikden ziyade bilinçli duruş daha dogru cevap!
Değilim sıradan geçiyor
Ben ve mola verdim 💁♀️
Bugün son rütuşlar yapıldı..
nerden çıkıyor bunlar?
Nasıl?
bayramda hazırlık yapılmaz. Bayramdan önce hazırlık yapılır
( :
Köye geldim bayrama
Bende istiyorum bundan
Gel senide alayım 🥰
🥰🥰
ben... tatil