Diğer Bugün arife, malum videoyu hatırlayan var mı aklıma geldi son gün 😀😀😀😀 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ay bugün arifeymiş 😀 Güncellemeler1 yıl hahahaha Bugün arife, malum videoyu hatırlayan var mı aklıma geldi son gün 😀😀😀😀 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
0o__Sempatic__o0 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Bence güzel olabilir (: arife günü de olması önemli değil 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ney güzel okabilir Yorumla 0o__Sempatic__o0 1 yıl arife günü videosundaki Yorumla Soran 1 yıl Anlamadımki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl https://www.youtube.com/shorts/SKLyDGiKHUA 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kısıstlama var. O videoyu mu attın yoksa 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Youtube de izleyin de açılır bu başka :D Yorumla Soran 1 yıl Ramazanın son günü hürmetine mi 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :D Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. nasıl bir video? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl X e yaz çıkar 😀 Yorumla alperdemir1995 1 yıl yorma benii x yok bende merak ettimm Yorumla Soran 1 yıl Var Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hangi video. o. askim 😂😂😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen daha iyi bilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereden bileyim ben söylesene sen 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Güldün demekki biliyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vallahi bilmiyorum bilsem seni neden soyletim kiz Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Link var halen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha ya. 😀😀 Yorumla Herosell 1 yıl Evttt Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hakann 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ablam senin yaşın ufak değil mi bunlarq Yorumla TheCeketli 1 yıl Ablam mı hahahahaha Yorumla Soran 1 yıl Ne ya Yorumla TheCeketli 1 yıl Abla sen bana göre çok yaşlısın video kaç yıllık bilgim yok internette izledi bizim nesil Yorumla Soran 1 yıl Biz canlı izlemedik herald e😀 Yorumla TheCeketli 1 yıl Peki neden yaşımla alay ettin sence benim neslimden önce internet var mıydı?Ben küçükken bile herkes tuşlu telefon kullanıyordu, bilgisayarlar odanın yarısı kadardı😂 Yorumla
QuantumIst Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Yalnız ben de ciğer sökerim 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aynı kişinin başka versiyonuydu sanki Yorumla QuantumIst 1 yıl Yok ben kendim yapıyorum 😉 Yorumla Soran 1 yıl Video da halan ciğerimi söktün diyordu sankiOnu diyom Yorumla QuantumIst 1 yıl Hakan yavaş, ciğerimi söktün Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Malum video ney ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet Hande 😃 0 13 Yorumla Soran 1 yıl İsmi hatırlamıyom da sarılın bi ablamızdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Hande. Hakan ciğerimi söktün diyen😃 Yorumla Soran 1 yıl O da 2. Video du sanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hepsi aynı video ama üçe bölüp atmışlardı. Ve aslında seks kısmı çok kısa sürüyordu. Yorumla Soran 1 yıl 3. Neydi aklımda kalmamış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üçe bölüp attılar, üçüncüde hatırlanacak bir şey yoktu. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 2017deki bayramda atmışlardı Yorumla Soran 1 yıl Maşallah yıl a kdr hakimsin 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim hafızam iyi canım 😃 Yorumla Soran 1 yıl Belli aşko Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de 17 18 yaşındayken oruç tutarken sevgilimle yiyisip ilişkiye girip oruç bozmuştum birkaç kezMesaja gelir misin istersen oradan konuşalım Yorumla Soran 1 yıl İşim olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seks konuşalım diye demedim. İşin olmalı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence güzel olabilir (: arife günü de olması önemli değil
Ney güzel okabilir
arife günü videosundaki
Anlamadımki
Kısıstlama var. O videoyu mu attın yoksa 😀
Youtube de izleyin de açılır bu başka :D
Ramazanın son günü hürmetine mi 😀
:D
nasıl bir video?
X e yaz çıkar 😀
yorma benii x yok bende merak ettimm
Var
hatırlamak istemiyorum sjjdjdjsjw
Hangi video. o. askim 😂😂😂
Sen daha iyi bilirsin
Nereden bileyim ben söylesene sen 😀😀
Güldün demekki biliyon
Vallahi bilmiyorum bilsem seni neden soyletim kiz
Link var halen
Haha ya. 😀😀
Evttt
Hakann
Ablam senin yaşın ufak değil mi bunlarq
Ablam mı hahahahaha
Ne ya
Abla sen bana göre çok yaşlısın video kaç yıllık bilgim yok internette izledi bizim nesil
Biz canlı izlemedik herald e😀
Peki neden yaşımla alay ettin sence benim neslimden önce internet var mıydı?
Ben küçükken bile herkes tuşlu telefon kullanıyordu, bilgisayarlar odanın yarısı kadardı😂
Yalnız ben de ciğer sökerim 😅
Aynı kişinin başka versiyonuydu sanki
Yok ben kendim yapıyorum 😉
Video da halan ciğerimi söktün diyordu sanki
Onu diyom
Hakan yavaş, ciğerimi söktün
Malum video ney ki
Gel bayramını kutla
Evet Hande 😃
İsmi hatırlamıyom da sarılın bi ablamızdı
Evet Hande. Hakan ciğerimi söktün diyen😃
O da 2. Video du sanki
Hepsi aynı video ama üçe bölüp atmışlardı. Ve aslında seks kısmı çok kısa sürüyordu.
3. Neydi aklımda kalmamış
Üçe bölüp attılar, üçüncüde hatırlanacak bir şey yoktu.
2017deki bayramda atmışlardı
Maşallah yıl a kdr hakimsin 😀
Benim hafızam iyi canım 😃
Belli aşko
Ben de 17 18 yaşındayken oruç tutarken sevgilimle yiyisip ilişkiye girip oruç bozmuştum birkaç kez
Mesaja gelir misin istersen oradan konuşalım
İşim olmaz
Seks konuşalım diye demedim. İşin olmalı.
ahahahhaha evett