yurtlarda cok lezbiyen olduğunu duydum bunun doğruluk payı var mı ona göre gidicem :D:D
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılahahah :D
Eşcinselim. Bir de üniversitede okuyan, yurtta kalan minnak bir eşcinsel manevi kardeşim var. Valla kendisi geçen yıl oda arkadaşıyla kalıyordu ve görüştüğü biri vardı. Herhalde ondan farketmemiş olacak ortamı. Geçen yaz sonu ayrıldılar. Bu sene de özel odaya çıktı tek kişilik. Anam hatunların biri gidiyor, biri geliyor. Yurtta peşine düşenler, kıstıranlar mı dersin, kıskançlıktan bir diğeriyle atışanlar mı dersin. Tabii kendisi uzun soluklu bir şeyler düşündüğü için sinir olmuş vaziyette ama harbiden öyleymiş yani :D
bkz. @moen5112 Yorumla
Soran+1 yılsevdim bunu :D
- +1 yıl
Asansör tehlikeliymiş bir de öyle duydum :D:D
- +1 yıl
@_AKA_ Türkiye'nin yüzde 90'ı neyinize yetmiyor da yüzde 10'a burnunuzu sokuyorsunuz acaba :)
Soran+1 yılkesinlikle :d
- +1 yıl
Hadi ordan :) gecen gün haberlerde dinledim nüfusun %51 i erkek %49 kadin. Kaldiki 17 milyona yakin öğrenci var, çoluk çocuk onlarida duş. Bir on milyonda baba anneler anneanneler duş. Evlileri nisanlilarida duş. Ettimi 40... Geriye ne kaldiiii :)
Yav dur dur:)))) bu hesap bahcelinin hesaba benzedi- ettimi 40 ve mllytci hrk partisi iktidarda diyor ya :)
KOPTUM:D - +1 yıl
@_AKA_ zaten bir Devlet Bahçeli bir de sen :D:D
Ya 30 milyon erkek, 30 milyon kadın olsun. kadınların yüzde 10'u yani 3 milyonu lezbiyen, erkeklerin de yüzde 10'u 3 milyonu gay olsa yine birbirinize yetiyorsunuz işte. Derdin ne :D - +1 yıl
@_AKA_ boşa uğraşma bence. son 2 yıldır olduğu gibi bundan sonraki ömrümde de sadece tek bir kişiye ait olmayı planlıyorum. Şu aşamadan sonra erkeği geçtim, bir başka kadında bile gözüm yok kısacası. Sen kendi grubundan devam et :)
- +1 yıl
@_AKA_ aşk çoğalmak değil, bir olmaktır. Aşkı üremekten ibaret gören biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çünkü kalabalık ve her tip insan var. Olsa ne olacak sana zorla tecavüz mü edecekler
02 Yorumla
Soranben biseksuelim zaten ayrıca onu kastetmedim merak
Olmaz mi yaaa
arkadasim dusta sesler duydum gece gece bir keresinde dedi10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsana bir zararı olmaz onların :D diye düşünüyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılolsun biseksuelim bende :D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok olduğu yer biliyorum cehennem.
01 Yorumla
Soranhadi ya
Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Her tip insan olur yurtlarda.
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur bizimkinde de var da zararsızlar :)
00 YorumlaOlmaaz mi :D
22 Yorumlaolmaz mı değişik fantazilerde olanlarıda var :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası