Diğer Tıp okuyan biri olarak yakışıklı ve zengin birini istemem doğal değil mi? Ddldkdldkdk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gizlenemeyen sinir olan erkekler yorum yapamıyordu 😄😄 Gizlenip bol keseden hakaret edecektiniz dimi Tıp okuyan biri olarak yakışıklı ve zengin birini istemem doğal değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İstersin de öyle adamlar çok nadir birinden feragat etmen lazım ya da kendine denk birini bulacan 0 3 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Zaten doktor olarak zengin olacağım aşikar onlar bana denk 😄 yani sen yakışıklıların hep fakir olduğunu mu sanıyorsun Yorumla unknowBuğra 1 yıl Parası varsa yakışıklı oluyor zaten genelde 🙃 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Daha ne😄 Yorumla
legalalіen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl her tıp okuyan zengin ve yakışıklı bulmalı ki bu imkansız 0 2 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Yani erkeklerin yakışıklı olmadığını söylüyorsun evet yakışıklı erkekler kısıtlı Yorumla legalalіen 1 yıl zengin olanlar genelde anadan babadan zengin ve zengin olup yakışıklı olan o kadar da çok değil Yorumla
Mel912 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Köydeki kızlar da yakışıklı zengin istiyor 😅 erkeklerin gözünde çok bi farkımız yok tatlım 😂😂 0 3 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Köydeki kızlarla evleniyorlar mı sence tatlım 😄 istemek farklı evlenmek farklı. Seni temin ederim zengin ve yakışıklılar öyle sıradan köylü kızlarıyla değil statülü güzel birini istiyorlar yani köyde fakir güzel olman yetmez tatlım 😄😄 Yorumla Mel912 1 yıl şeymenın bulduğu yerde sen dünden bulursun 😂😂 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl 😄 Yorumla
karanfillicay123 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hangi üni ve ders çalışma stilin nasıl 1 7 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Ne yapacaksın merak ettim 😄😄 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Tanıdık zengin yakışıklı biri mi var Yorumla karanfillicay123 1 yıl Hedefim diş Yorumla karanfillicay123 1 yıl Olsaydı ben evlenirdim djdkkejd Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Ben 7 saatin üstünde çalışıyorum yks hazırlık sürecinden beri durum böyleydi Yorumla karanfillicay123 1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Rica ederim Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 807 cevap paylaştı. Gayet doğal bence. 1 0 Yorumla
fferaye Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Tıp okumakla alakasını çözemedim 0 4 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl Zaten bu soruyu sorduğuna göre çözmek için efor sarf etme Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl her şey açık ve ortada Yorumla fferaye 1 yıl Anlamadım? Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl 😄 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. degil 0 1 Yorumla Ddldkdldkdk 1 yıl En doğal hakkım 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İstersin de öyle adamlar çok nadir birinden feragat etmen lazım ya da kendine denk birini bulacan
Zaten doktor olarak zengin olacağım aşikar onlar bana denk 😄 yani sen yakışıklıların hep fakir olduğunu mu sanıyorsun
Parası varsa yakışıklı oluyor zaten genelde 🙃
Daha ne😄
her tıp okuyan zengin ve yakışıklı bulmalı ki bu imkansız
Yani erkeklerin yakışıklı olmadığını söylüyorsun evet yakışıklı erkekler kısıtlı
zengin olanlar genelde anadan babadan zengin ve zengin olup yakışıklı olan o kadar da çok değil
Köydeki kızlar da yakışıklı zengin istiyor 😅 erkeklerin gözünde çok bi farkımız yok tatlım 😂😂
Köydeki kızlarla evleniyorlar mı sence tatlım 😄 istemek farklı evlenmek farklı. Seni temin ederim zengin ve yakışıklılar öyle sıradan köylü kızlarıyla değil statülü güzel birini istiyorlar yani köyde fakir güzel olman yetmez tatlım 😄😄
şeymenın bulduğu yerde sen dünden bulursun 😂😂
😄
Hangi üni ve ders çalışma stilin nasıl
Ne yapacaksın merak ettim 😄😄
Tanıdık zengin yakışıklı biri mi var
Hedefim diş
Olsaydı ben evlenirdim djdkkejd
Ben 7 saatin üstünde çalışıyorum yks hazırlık sürecinden beri durum böyleydi
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Herkesin herkesi istemesi doğalki
Gayet doğal bence.