Güncellemeler
1 yıl
Bayramlarda insanlar aileleri ve sevdikleriyle birlikte yaşamanın ve vakit geçirmenin tadını çıkarırlar: Umarım hepiniz eğlenir ve harika vakit geçirirsiniz :)

Hangi şehirde, nasıl bir atmosferde kutlayacağınızı merak ediyorum. Türkiye'de olacak olanlar ve yurtdışında geçirecek olanlar var, dolayısıyla bir şehrin gelenekleri ile Türkiye dışında olanların gelenekleri arasındaki farkları bilmek her zaman ilginçtir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hollanda'da planladıydım ama olmadı eskişehir deyim ama kamp için bursa balıkesir e gidebilirim
Bu yıl Hollanda için planlanmamıştı o zaman :)
Eskişehir güzel bir şehir
Siz de seyahate çıkmayı ve kamp yapmayı mı düşünüyorsunuz?
Evet
İzmitliyim ve burada olacağım. Büyükleri ziyaret için de bi İstanbul yaparım bi ara.
Peki, İzmit'te bayramlar nasıl geçiyor?
Büyüklerinizi ziyaret etmek için İstanbul'a gitmeniz doğru.
İzmit sakindir abla. Vukuat olmaz bayramlarda. Gelirsen bana hediye vermediğin ECE ÇİKOLATASINDAN hediye edeceğim sana. Çok kızdım.
diğer konuya yazdığım yorumu okumadın, öfkeni geri çekmelisin 😁
herkes çikolatalı ece veriyor
Çikolata geleneğinin içinde bir gelenekten daha fazlası var :)
Bana bunu teklif etmek istemeniz çok güzel bir niyet, Allah bu güzel jestiniz için sizden razı olsun kardeşim.
Kapadokyada romantik ve otantik mekanda olacağım
:) Ne güzel bir yer
çok romantik ve manzara bakımından çok zengin
Kapadokya'da iyi baryam o zaman
Beklesin beni Amsterdam coffea shoplar : )
tamam :)
yani yurtdışındasın
İyi
Amsterdam'daki bayramı Türkiye'deki gibi kokabiliyor musunuz?
yoksa farklı mı?
Sadece tatil ve iş için çıkıyorum y. dışına, onun dışında ülkem gibisi yoktur nezdimce.. Eğer eski bayramlar gibi olsaydı ve her şey eskisi gibi masum olabilseydi, asla dışarı gitmeyi düşünmezdim.. Fakat günümüzde, bayramlar artık, aile büyüklerini ziyaret edildiği, insanların bir araya gelip yemekler yiyip, sohbet ettikleri dönemden ziyade bir tatil olarak görünüyor bana kalırsa, yoksa yanılıyor muyum?
Haklısınız, çok şey değişti.
ama güzel bir zamandır ve sevdiklerinizle, ailenizle birlikte olmanın tadını çıkarmalısınız.
Büyüklerimizi ziyaret edip, çocuklarımızı sevindirdiğimiz bayramdır :)
Duygularınızı anlıyorum ve eski masumiyetin ve güzelliğin kaybolduğu doğru, ancak yine de güzel ve sağlıklı şeyler yaşayabiliriz, aslında hiçbir şey kendiliğinden kaybolmuş değil.
Bayram, yurt dışında veya yurt içinde kutlandığında hiçbir zaman aynı olmaz.
Kendinize iyi bakın ve Bayramınız kutlu olsun.
Bir an yapay zeka yazıyor zannettim, bu kadar temiz ve dilbilgisine dikkat edilen yazıma uzun zamandır denk gelmemiştim... Teşekkür ederim, sizlere de hayırlı bayramlar..
:) Merak etme
KS sitesine kaydolduğumdan beri
Bana bu tür şeylerin kaç kez söylendiğini sayamam 😁
Bunu mizahla ve gülümseyerek karşılıyorum
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Teşekkür, iltifatlara edilir bu arada, gerçeklere değil.. Halide Edip Adıvar hanım sizseniz söyleyin :)
Batı Karadeniz turu yazdım kendime 🥳🥳
:) Peki seyahat edeceksiniz, harika bir seçenek ama kiminle gideceksiniz?
Solo tabiki , kamp yapacağım
Tamam inshAllah
İyi yolculuklar :)
Eğlenin
Türkiye'de geçireceğim.
Hangi şehir?
İstanbul
tamam
sonra aileyle birlikte
İstanbul'da bayram yaşamak her zaman özeldir
İstanbul'u sevmiyorum. memleketimi özlüyorum.
İstanbullu değilseniz şehre tam anlamıyla alışamayacağınızı anlıyorum, her şeyin çok telaşlı olduğu ve her zaman insanların olduğu bir şehir.
ama bunu iyi bilmek ve anlamak lazım. Bayramı yakın akrabalarınızla geçirmeyecek misiniz?
Nerelisin?
8 yıldır İstanbul 'dayım. iş dolayısıyla buradayım. akrabalarım burada değil. akdeniz'de bir şehir.
tamam
ama yine de onları ziyaret edeceksin
ve biraz enerji toplamak için memleketinize geri dönebilir misiniz?
Bayramda birilerinin çalısması gerekiyor. siz nerede yaşıyorsunuz?
Evet, herkes kendini örgütlüyor.
sen çalışıyorsun
Ailem İstanbul'da, Ankara 'da da ailem var.
ve hala diğer şehirlerde birkaç akraba var
Bari siz tatili değerlendirin:)
Türkiye'de bulunanlar için
ama tabii ki yurtdışında da var
inşallah
ama umarım siz de biraz keyif alırsınız
Bu günü olumlu yaşamalıyız
Siz yurtdışındasınız galiba. tatil sizler için problem sanırım.
Abd deyim zaten, bayram sonrası dönecwğim
Evet, Amerika'dasınız Bayram, ailenizle mi gidiyorsunuz yoksa seyahate mi çıktınız?
belki orada yaşıyorsun
Yok sadece seyehat
Antalya'da
Tamamdır, Antalya'daki bayram da sıcaktır :)
Sıcağı seven bir insan değilim dürüst olmak gerekirse 😇 sadece ailem orada olduğu icin
evet aile var, eğer gerçekten iyi anlaşırsak ve aile denge ve mutluluk getirirse, o zaman yer huzur getirir :)
Tabi elbette. Ama birgün kendi mutlu ailemi kurarsam işte o zaman daha huzurlu olurum 🙂
inşallah
Allah işinizi kolaylaştırsın, size eş ve çocuk versin.
Emin
Ailenizle birlikte zamanın tadını çıkarın, bayramınızı neşe ve mutlulukla yaşayın. :)
Güzel dualarınız için Allah razı olsun. Allah bu bayramı ve hayatınızın geri kalanında size huzur ve mutluluk versin. Allahumme amin.
Amin ecmain
sende 🙏
Ankara 'dayım
tamam
Bayramda aileni ziyarete mi gideceksin?
Ankara 'da olacağım ailemle olmayacağım ne yazık ki bir başımıza burada kalmaya devam :D
Allah o gün sana yardımcı olsun ve seni o gün mutlu etsin inshAllah
hahaha teşekkürler efendim
Türkiye Balıkesir...
tamam iyi