Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

AfiliYlnzlık sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
İyi. Ben zaten abartılı ya da çok kaslı erkekleri çekici bulmam. Normal olması bana daha erkeksi geliyor
Millet herkesi ayı gibi kas yığını olmalı zannediyor. Ben bunun biraz daha dolusu olduğumda yetecek bana mesela, yorumlara baksan boş kafalar zargana diyor ulan zargana kime denir onu bilmiyo daha 😂 bide ben foto çekmeyi çok bilmem ama gerçekten çok farkediyo açı poz falan o yüzden normalden daha zayıf çıkıyorum. Fit olana zargana diyorlar bilmiyo ki o kas yığını olanlar ilaca giriyo mecbur
Aman boş ver insanların ne dediğini sen aynaya bakınca mutlu isen gerisi beyhude
Mutluyum tabi canım dışarda kaç tane erkeğin vücudu iyi de ben detaylara takılcam 😃
Haklısın 😂
İdare eder diyosun yani 😂
Yoo gayet iyisin diyorum. Benim ilgimi abartısız vücutlar daha çok çekiyor.
Hmm sevindim:) erkekte nereye bakıyosun en çok peki fizikte yani
Bütün vücuda 😂 ama illa dersen neresi diye göğüs hele hele de hafif göğüs kılı varsa ben iptal 😂😂
Ahaha gerçekten mi burada mesela kıllar 1 haftalık normalde kesiyorum ben ama kesmemiştim. Nasıl duruyo burada bundan biraz daha fazla mı seviyosun normalde? 😂 ilk 2 fotodan bahsediyorum yakından çekilmiş olan
İlk iki fotoğraf iyi biraz daha uzun olursa tadından yenmez
Hayret genelde kadınlar tüysüz ister hep😃 demek ki 6 7 gün sonra tam senin istediğin gibi olur? 😂
Kılsız erkeği ne yapayım ben. Erkeğin makyajı sakal bakımlısı da kıllı olur. Erkek erkek gibi olsun lütfen
Aslında öyle olmalı bence de ben normalde kesmiyorum aslında spor yaptığım için hatlar belli olsun gelişimi göreyim diye kesiyorum 😂
Anladım başarılar
Haftaya biraz daha uzayınca atayım mı bi yorum yap bari 🤣🤣
Tamam tamam 😂😂
tövbe tövbe jskdkdkkdkdk
Ne oldu neye tövbe? 😂
Cılız 😀
Neresi cılız abartma sende benim kilo 72 mesela ama çoğu kişi fazla duruyosun der 😃 fotoda farklı çıkıyo insan çekmeyi bilmiyoruz çünkü 😂
Zargana seni 😀
Beğendin de işte laf sokayım gıcıklık olsun 🤣
😛😋..
Yani? 😃
Isırırım
Ahaha nereyi? 😂
Sarkan şeyi
Ahaha onu yalamak daha iyi olmaz mıydı 🤣
Yok ben ısırırım onu
Oda olur agresif kadın severimmm 😃
Azdırdın ya
Ahaha sende benii valla 😃