Engellemek saçma olmamış mı?

Geçen hafta sonu biriyle tanıştık, görüştük. En başından benim oruç tutmamış olduğumu biliyordu. Buna rağmen görüştük. Kendi oruç tutuyordu. Benim tansiyonum düşmüştü. O günden sonra tutmadım. Ara ara düşüyor böyle. Açıklamasını da yaptım. Görüşürken de bir problem olmadı. En son yine görüşürüz ama Ramazan sonrası görüşelim dedi. Ben de tamam dedim. Sonra ne aradı ne sordu. Benim de dikkatimi çekti ve sordum. Ben ve o , onun ailesi ve benim ailem farklıymış. Ailemi de tanımıyor bu arada. Uzatma dedi. Ben de numarasını sildim. Sadece tek bir şey yazdım sonrasında ona instagramda. Biriyle hemen sevgili olmaya çalışma , önce tanımaya çalış. Benden sana tavsiye , ister dinle istersen dinleme. Sen, bilirsin yazdım ve daha hiçbir şey yazmadım. Az önce fark ettim ki beni instagramda engellemiş. Yani ona ne benim tutmuş olduğum oruçtan? Ona bakarsak sigara içmek de mekruh yani ama içiyor. Bunu deyince de zoruna gitti. 😂😂Mekruh günâh demek değilmiş. Öyle dedi. Sanki ben bilmiyorum (!) 😂😂Dinî yönden doğru bir şey değil sigara içmek. Az ilmihal oku diyecekmişim. 😂😂

Engellemek saçma olmamış mı?