Arkadaşlar annem gelmiş geçen yaz adam bıçaklayan işsiz güçsüz 26 yaşındaki erkek kuzenime geçen bayramda söz verdim 200 tl para verecektim diyor tövbe yarabbim Arkadaşlar ben de mi sıkıntı var yoksa, kötülük yapanlar daha mu çok seviliyor, lan ben kimseye kötülük yapmadım bütün sülale beni sevmiyor çünkü gözüm açık anneme uyarıyorum diye benden nefret ediyor annem de kalkmış par avericem diyor, onların anne babası hayatımda bana 5 kuruş vermedi, ben de çocuktum yanımda para verirlerdi bu çocuğunda gönlü olsun diyip 1 lira bile vermezlerdi bana.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kötülerin dünyası çünkü iyiler sevilmez maalesef
Bu dünyada melek olsan kanat sesinden rahatsız olurlar , resmen yaşadım yaşattılar
Maalesef
Kadın oldugun icin.. o erkek oldugu icin kıymetli
Çocuk hiç çalışmıyor kaç yaşına geldi, alkol var adam yaralama var, üstüne millete kendini üniversiteye yollatıp derslerden kaldı ama gene o sevilip memnun edilmeye çalışılıyor
Klasik turk ailesi. Ben cevresi olmayan kendi hobileriyle muhatap birisiyimdir disarda da hep kendim takilirim ama ailem benden nefret ediyor boyna baski yapiyor ve kahve icmeye gitsem bile hesap yagmuruna tutuyorlar. Harcadigim en ufak para onlarin bi tarafina batiyor. Sigaram alkolum de yok. Ama clup gezen cevresi olan erkeklerle yatan kalkan onlarin deyimiyle uçuk bi kiz olsaydim beni cok severlerdi degerli olurdum
hele ele avuca sıgmayan bi erkek olsaydik var ya ölürlerdi bizim icin
Kesinlikle aynısını, babam ben çok küçükken öldü o yüzden babamdan kalan her şey ortak yani evimize giren para ortak, sevgilim yok arkadaşım yok içkim yok sigaram yok, hiçbir masrafım yok, sadece makyaj seviyorum ve bununla ilgili de bir kanalım var 2 makyaj malzemesi alıyorum ona bile laf ediyorlar, hasta olduğum için bir de ilaç masrafım oluyor biraz ayda 200,300 falan ona bile laf editorşar ya ortak para düşün hakkım olan para ne diyelim ki biz, bizim gibilere oluyor zaten ne olacaksa maalesef
ailemin orsp bi kızı olsun o kadar isterdim ki nefret ediyorum ailemden nefret
Kötülerin çok sevilmesi artık benimde zoruma gidiyor
Nerde kötülük yapan aileye musallat olup can sıkan insna varsa bütün herkes onun başına toplanıp onu memnun etmeye çalışıyor gerçekten çok zoruma gidiyor
Haklısın evet kimin olsa zoruna gider
Evet bizim ulkede akli basinda ahlakli isinde gucunde olan kimse sevilmez
Aynen öyle ben büyüdüm bunların yaptıkları kötülükleri gördüm annemin de gözünü açtım diye benden nefret etmeye başladılar ama hepside yetim hakkından hamur hupur yediler, yetim hakkımı haram ediyorum zaten
Bu ulkede ahlak sorunu vardir ve ahlaksiz toplum cogunluktadir isin ozu bu
Çok nefret etme çok seversin, Çok sevme nefret edersin*
Ne alaka aq
Hadis-i şerif bu kötüden nefret ediyorlar sonra seviyorlar.
Onlar benden durduk yere nefret ediyorum o zaman beni de çok mu sevecekler, yetim hakkımı yedirdim sömürdüler yetim hakkımı, ama sonra durduk yere nefret edip haksızlık yapıp, benden nefret ettiler nankörlük yaptılar ben yetim hakkımı haram ediyorum zaten
Severler merak etme elbet birgün.
Onların sevgisine ihtiyacım yok, eskiden ben seviyordum çok, gözüm açılıp kötülüklerini görümce nefret ettim aynen hadisteki gibi oldu çok sevdim nefrete dönüştü
Allah derki birini benden çok seversen alırım.
Ne anlatıyon abi sen Allah'tan çok sevmem asla hiçbir şeyi ki şu an bu kıyaslama bile günah, babam da ben 1 yaşında öldü sevmeye fırsatım mı oldu ki alsın
Ben öylesine dedim sana yönelik değil.
Bu arada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲❤
Tamam gel ben sana 200 vereceğim
Ne alaka ne saçlmalıyosun
200 verecem
Sen alık mısın kardeş
Sen de amma çakal çıktın hee tamam 300
Kürleme
350
Zjmsjsjsjsjsjjwjwj
500
Yok anasının gözü 450 anlaştık
Seni seven yok mu hiç
Benim yetim hakkımı yiyip benden sebepsiz yere nefret ettiler beni dışladılar sırf annemi uyarıyırum diye
Akrabalar öyle hep dibe çekerler yalnızlığa iterler onlara da eğlence oluyor işte
Aynen