Diğer Yatak odası tavanını ayna yapıyorum nasıl buldunuz? magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba.Yatak odasının tavanını ayna yapıyorum daha tam olarak bitmedi ama fikirlerinizi merak ettim nasıl olmuş Yatak odası tavanını ayna yapıyorum nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. gayet güzel olmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Görüntü olarak güzelde böyle birşeyi ilk kez görüyorum ve ne alaka diyesim geldi. Cinsel amaçlı kullanılıyormuş gibi hissettirdi neden bilmiyorum 😅 0 0 Yorumla
TanrıçaNemesiss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Daha önce görmüştüm böyle bişey. Üstüme düşecek hissiyatı oluşmuştu. Yine aynı şeyi düşündüm tedirgin etti 0 1 Yorumla magnumelegant 1 yıl Haklısınız Bu yüzden kimseye güvenmeyip uzun uzun araştırarak kendim yaptım ilk başlarda tedirgin ediyor ama sonradan artı ve eksiler kıyaslanıp artılar ağır basınca birde alışınca harika oluyor Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya üstünüze düşerse parça parça eder Allah korusun 0 3 Yorumla magnumelegant 1 yıl Daha önce yapmıştım başarılı olmadı şimdi farklı yöntemler denedim çok sağlam gibi ama bakalım artık Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Güvenliği sağlanırsa görüntü şık Yorumla magnumelegant 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. Gayet güzel oluyor. Bende de var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gayet güzel olmuş
Görüntü olarak güzelde böyle birşeyi ilk kez görüyorum ve ne alaka diyesim geldi. Cinsel amaçlı kullanılıyormuş gibi hissettirdi neden bilmiyorum 😅
Daha önce görmüştüm böyle bişey. Üstüme düşecek hissiyatı oluşmuştu. Yine aynı şeyi düşündüm tedirgin etti
Haklısınız
Bu yüzden kimseye güvenmeyip uzun uzun araştırarak kendim yaptım ilk başlarda tedirgin ediyor ama sonradan artı ve eksiler kıyaslanıp artılar ağır basınca birde alışınca harika oluyor
Ya üstünüze düşerse parça parça eder Allah korusun
Daha önce yapmıştım başarılı olmadı şimdi farklı yöntemler denedim çok sağlam gibi ama bakalım artık
Güvenliği sağlanırsa görüntü şık
Teşekkür ederim
Gayet güzel oluyor. Bende de var.
Hoş durmuyor