Benim boyum 170 cm yani çoğu kişiye göre kısayım. kızlar sanırım uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor doğru mu?
Cevabın nedir?
1.70 boyum oldugu icin bir kackere intihar etneye kalkistim ama bu boyu ben secmedim doktorlar secti benim hikayem uzun anlatamam ama sirf boyum kisa diye hoslandigim 1.70 lim bayan bana sunu derse"senden cok hoslandim ama boyun kisa senle cikamam " derse hayat benim icin bitmistir biyerlerden bir sekilde 20 bin tl bulup ameliyatla uzamazsam cikarim I hastanenin catisina atarim kendimi hic acimam ben bu hayatta kendi secimim olmayam doktorlarin sectigi bu boy yuzunden cok cektim 3-4 sene icerisinde eger boyum isteklerime engel olcaksa ben...
12 Yorumla- +1 yıl
Kardesim sen bir bana mesaj atarmisin ben yeniyim de izin vermiyo site bir sey konusucam senle
- 1 yıl
Gardaş sen hastamısın? senin boyun gayet normal. ben 1.60 boyundayım. sana yemin ediyorum. itine dök. bende çoğu kadını kesinlikle beğenmiyorum. hele paran varsa seç beğen al. Bakma burada edebiyat yaptıklarına
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye hoslanmasinlar kardes, boyun kisa olsun ama karakterin up uzun olsun. Sen adam oldukca boyun kisaymis uzunmus fatk etmez.
281 Yorumla
+1 yılKızlar kendisinden uzun erkekleri tercih ederler her zaman. Hoşlanmasına hoşlanırlar ama kız kıyıda köşede "Kız daha uzun olursa o ilişki olur mu" diye sağdan soldan fikir alırken bulur kendini. Yani kısacası kişiye göre uzunluk katsayısı değişir tabiki. Ama her zaman istisnalar vardır. Eğer kız senin boyundan rahatsız değilse, sen de onun yanında daha kısa olmaktan rahatsızlık duymuyorsan o halde hayırlı uğurlu olsun deriz yolumuza bakarız...
20 Yorumla
Uzun boylu kavak erkeklerden hoslanmiyoruz canım bizden uzunlardan bir 10 ila 25 cm arasindakiler deyim ben sana ben 1m 58 im benden uzunsun yani :) cogu kizq gore uygunsun ama erkeklere oranla da nolmal sayilirsin vokda kisa degilsin sen boyunu dert etme karakterin saglam olsun bunlar tefarruat
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
37Cevap
Diğer konusunda 604 cevap paylaştı. Ben 1.68'im kanka ve yıllarca boyumdan dolayı aşağılandım tercih edilmedim ama umrumda bile değil. Boy, saç, tip, göbek vb. dış görünüş özelliklerini kriteriniz yapmayın, bunlara "aşırı" derecede önem vermeyin. Çünkü bu özelliklerin hepsi gelecekte değişeceği için yanıltıcıdır ama karakter sağlam ise bir dağ gibi kalıcıdır.
20 Yorumla
+1 yılBende 167yim, kilom 65. iskeletim enlemesine gelişmiş daha çok. Ama neden kafaya takayım ki. Takılcak bişi yok. Dünya Sağlık Enstitülerine göre 165 altı erkek kısadır kadınlarda 150 altı. Sağlık açısından Allah a şükür birşeyim yok. O halde insanların ne düşündüğü önemli değil. Bilginin kaynağı neyse ona göre psikolojini sağlamlaştırmalısın. Hiçbirşekilde o konuda söz sahibi olmayan kızların ve erkeklerin dediğine göre değil.
10 YorumlaYani yüzü de önemli yakışıklılık sadece boyla olmuyor. Haliyle insan düşünüyor topuklu giyince ondan uzun olurmuyum diye. Ama ülkemizde kısa kız da çok oldugu için sorun yok bence senin açından. Ben aksine çok uzun erkeklerle asla rahat edemem. 170-185 aralığı iyidir.
01 Yorumla- 1 yıl
Paran varsa boy tıp hikaye. koyuna benzesen bile senin için köle olurlar. benim boyum 1 60. İtine dök. kızdan çok ne var
+1 yılkızlar genelde her şeyin en iyisini ister :) doğal olarakta boyda bunun bir parçası ama önemli olan her daim işlevidir bu senin karizman aklın ve kabiliyetlerinle ve cüzdanın ve popüleritenle doğru orantılıdır :) hiç balık avlamaya çalıştın mı bilmem ama her balığın oltasıda ayrı yemide ayrı balığı yakalama şeklinde ayrı hatta çok balık yakalamak için metotolarda ayrı... burada doğru düşünce boy değil.. senin en iyi yaptığın şeyleri kullanman :)
11 Yorumla- 1 yıl
Napolyon ne demiş? Para para para. paran varsa, tipinede boyunada bakmazlar. birde zil zurna aşık oldum ayağına yatarlar bu şeytanin insana bürünmüş tipleri. boyum 1 60. Vallahi billahi çoğu kadını beğenmem. kendine bakacaksın. pis pasaklı olmayacaksın. giyinmeyide bileceksin
- Diğer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yıl180-185 arası beğeniyorum ilk görüşte daha etkileyeci geliyorlar bana ama karakterde önemli. karaktersiz 180 boyunda birisine 170 boyunda karakterli birini tercih ederim. ama 175 ten aşağısı biraz zor yinede çünkü topuklu giymeyi severim ve 170 boyunda olan birinin yanında topuklu giyemem boyum geçer onu buda pek hoş durmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Şeyi anlamıyorum yanlış anlama, vücudunu yetersizmi buluyorsunda topuklu ayakkabıyla beraber boyunu söyleme gereği duyuyorsun onu pek anlamıyorum. Sadece fikir, saldırgan bir söz söylemezseniz sevinirim.
- 1 yıl
Napolyon ne demiş? Para para para. paran varsa seç beğen al istediğin kızı
Ben 1/73 boyundayım aevgılım 1/70 .. işim gereği hep topuklu gıyıyorum ve en azı 10 cm.. Yanımda degısık okuyor ama zamanla alıstk basını okşuyorum yanımdayken keyifli ya;)) "ınsan olsun adam olsun esıne/sevgılısıne sahip çıksın " kâfi bebegım..
30 YorumlaBuradaki kızların yazdıklarına inanmıyorum başka sotularda 1.80 den üstü olmalı diye şart koşuyolardı benim noyum 1.65 hiç bir boyum yüzünden benle ilgilenmiyor aksine nefret ediyor ters davranıyolar bn ztn umudumu kestim 1.55 olan kız bile uzun boylu istiyo benim halim harap yalnız ölücem bu hayatta ztn tipte yok lanet ediyorum şu doş görünüşüme
21 Yorumla- +1 yıl
Gardaş benim boyum 1.62. Yemin ederim bi ton kadın var. benim boyumda tek tük denk geliyor hepside benden uzun. yaşları da benden en az on yaş küçük %80’i de evlenelim diye yalvarıyor. tabi reddedenler de tek tük oluyor bu normal. Bence sen özgüvenini kaybetmişsin özgüvenini kazandığın an her şey tıpış tıpış ayağına gelir
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu karakteri olsun yeter demiş bu koca bir yalan çünkü önce boya bakıp o boylar arasından karakteri düzgün olanı arıyorlar karakteri düzgün olup boyu kısa olanı da sıraya alıp en son ihtimalle değerlendiriyorlar eğer hem boyu uzun hem karakteri düzgün kişiyi bulamazlarsa son çağre tercih edip ona da hayatı zindan ediyorlar gözlerini dışarıdan alamıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 161 im. sevgilim 166. boyu boyuma ama kızlarda topuklu ayakkabı olayı var bide. ara sıra giymeyi severim ben o zaman çocuktan uzun oluyorum. haliyle birazgarip oluyor. o yüzden 10 cm fark olsa çok iyi olur kanımca. 10 cm uzun olsa erkek yeterlidir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D çok uzun olmasına gerek yok. kızın boyuna göre değişir yani. 150 cmlik kız için 180lik adam şart olmamalı mesela. ben hep diyorum ama malesef keşke bir 5-6 cm daha uzun olaydı diye.
+1 yılbak sen kısa boylu değilsin. bir kıza göre. kendini erkeklere göre kıyasladığın için evet biraz kısa olabilirsin. kızlar uzun boylu erkek ister diye bir kanun yok? o kadar da kısa değilsin bence önemli olan kızın seni sevmesi. kalbin güzel olsun :)
11 Yorumla
+1 yılBir iki kez (minyon yapılı olduğum için) kendimi normal boydaymış gibi hissetmek için çıktığım olmuştu ama genelde 1.80 üstü bnimle ilgileniyor ben de onlarla ;)
01 Yorumla
+1 yılÖzele gel nasıl uzayacağını anlatayım. Ben de bu konudan muzdaribim çok araştırdım. Ve maalesef kızların çoğu uzun seviyor hayat böyle
32 Yorumla- +1 yıl
Abi bana mesaj atabilirmisin ben daha yeniyim izin vermiyor site sana bir sey danisicaktim da.
- +1 yıl
Reis mesaj atarmış bir
+1 yılEşim benden 3 cm kısa, ki işim gereği zaten topuklu giymek zorundayım, 14 cm bile giydiğimde eşim birşey demedi, ama ben onla dalga geçiyorum ara sıra yüksek topuklu giyince :)
10 YorumlaBenim erkek arkadasiminda boyu 170 ama ben 158 oldum icin benim yanimda uzun. yani herkeze gore farkli. Sorun degil bence hem 170 orta yani daha kisalari da var
10 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.67 ve sevgilimin boyu 1.70 ve gayet mutluyuz. Ben onun kalbine aşık oldum boy umrumda bile değill. Bence sende takma seni seven böyle sevsin seni seven zaten senin ne bir kusurunu ne de bir eksiğini görür seni dünyanın en mükemmel erkeği gibi görür çünkü ben öyle görüyorum sevgilimi. Eğer öyle görmeyen birisiyle karşılaşırsan zaten hiç yoluna devam etme, kimse seni üzemez bu hayat seninn
10 YorumlaBütün kızlar uzun tercih etmeyebilir mesela 155 kızın 185-190 sevecek hali yok. Ama ben 175 olduğum için uzun sevmek zorundayım. :D
15 YorumlaDiğer konusunda 352 cevap paylaştı. Hoşlanıp hoşlanmamak boyla alakalı degildir. ama yanına yakıştırmak apayrı bişey. ben 1.68 im o yuzden 1.75-180 arası olsun isterim. ve uzun erkekleri de beğenmem
10 Yorumla
+1 yılBoyum 1.50 aşdkckdkck bu dunyadaki herkes benden uzun oldugu icin problem degil bence :'D
42 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılbenden kısa olmazsa hiç bir sorun olmaz öyle takıntım yok. hatta gerçekten hoşlanıyor ve seviyorsam benden kısa olmasıda pek bir sorun olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Senin boy kach peki?
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben şahsen hoşlanmam boyum 180 kendimden kısa bir insan yanımda hoş olmaz yani bir kere denedim gördüm o yuzden tercihim değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim boyum 1.55. erkekte boy karizma duruyor ama su var 1.80 lik birinin yaninda evladi gibi dururum ben. o yuzden o kadar da takilma boy mevzularina. karekterinle goz ddolduruyosan boy hic onemli degil
12 YorumlaSalla bence Türk kadınlarının boy ortalaması 65 cm falan insan önce dönüp kendine bakmalı
16 Yorumla
+1 yılErkek dediğin uzun olur zihniyetinde olan kızlar ne istediğini bilmeyen tiplerdir. Yani boy falan hikaye, sadece sevmesi önemli. Boya bakanların çoğu şekilcidir.
30 YorumlaGönül bu uzunu kısası mı var Çağla- Emre Altuğ çiftini görmedin sanırım :))
13 Yorumla
+1 yılSevdiceğim 160 ve ben ona çok çok aşığım :) Bu işler boyla olmuyor kalp yeterli :)
22 Yorumlabiz kızlar yanımızdaki erkeeği herzaman boylu poslu olmasını isteriz çünkü karşıdaki insanlara bu beni koruyabilir imajını vermek isteriz kısa boylu tıfıl bir adam bu imajı vermez.
01 Yorumla
+1 yılbenim için fark etmez adam olsunda boy önemli değil bence ama sevgilimin boyu benden uzun olmalı ben ondan uzun olmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılben boyuma yakin olsun isterim de diger isteklerimin yaninda bu cok kolay oluyo neden kimseyle cikamadigimin kaniti 😂😂😂 kendimle evlenicem bu gidisle
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli boylu poslu olsun yanında kendimi yavru gibi hissetmeliyim boyum 1. 64. 1. 85 iyidir :)
00 YorumlaKardeş ben uzunum boyum 1.88 tipte var diye düşünüyorum öylede söylerler karakteriminde sağlam olduğunu düşünüyorum ama hoşlanan kız yok. boşver takma bunları. iş fizikte değil. ağzın iyi laf yapacak.
10 Yorumlane uzunlar gördüm töbest bişey gibi ne kısalar gördüm ttatlı gibibi ahahah yanii anlıcagın yeterki kurtaracak bişeyin olsun hoş olan herseye bakılır
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kisa boylu cat bot dar pantolon giyen deri ceketli bere takan kupeli cool takilan erkekleri daha sempatik buluyorum yeterki penisi büyük olsun birde yüzü gerçekten güzel olsun ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Kach cm. buyuk? ;)
Boy benim icin onemli olmasa da ciktiklarim hep uzundu. Denk geldi herhalde.
10 YorumlaKızların boyu kısa olduğunda itici durmuyor. Ama erkeklerde çok itici duruyor. Bence erkegin boyu 1.85 1.90 olucak. Mesela ornek vereyim keremcem gibi tam ideal ve cekici
05 Yorumla- +1 yıl
Benim 1.92 , birde bana sor lanet ettiriyor
o boy ortalama kardes/ sen hayatini nette geciriyorsun galiba. bir etrafina bak her yerde 165 apaci dolu:)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun boy hiç bir işe yaramıyor kardeşim insanın huyu, içi güzel olacak. kısa boylu olupta sempatik, komik çok erkek var bu dünyada gayette tatlılar. sıkıntı yapmayın kendinizle barışık olun :)
10 Yorumla
+1 yılVar canim boy takintim var. 180den aşağı olmasa keşke ama 178 katlaniyorum :))
00 Yorumla
+1 yılYa boyuna takılıp üzülme boşuna önemli olan işlevi :)) İşlevsel olman yeterli
00 YorumlaBenim sevgilim 173 ben 169um boy problem edilcek bir konu degil seveni bul gerisi yalan takma bunu
00 YorumlaHayır.. "aha işte erkek" dediğin biraz uzun kalıplı olmalı kalıbının adamı olmalı..
02 Yorumla- +1 yıl
aboooow beni anlattin sanki :D
+1 yılburdan kızlar sipariş veriyor galiba heyy forumm bana ordan 180 lik bir erkek gönder daha çekiciler :))))
00 Yorumlasen daha kısa adam görmemişsin 1.70 e kısa diyorsan
01 YorumlaDiğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kızlarımız hep 170-180 olduğu için uzun sevmeleri normaldir.
00 YorumlaEmre Aydin in da boyu 1.70 ama Turkiye de en fazla fani olan sanatci ;))
Kizlar cildirio :)20 YorumlaBendn kisa olunca olmuyo ya bir seklde heo sogudm belki boy alaka dgldi onu bilemem.
00 YorumlaKarakter daha önemlidir ama uzun olursa daha iyi olur. daha güvende hissediyor insan
00 YorumlaŞimdi boyuna laf atacak olan kızların boyu 160 kilolu ergen. Düşünsene kimlere soruyosun kardes :)
00 YorumlaYani boy önemli bir faktör ama karakterin iyi olsun kardeş çokta sallama :D zaten ortalamasın takma kafana
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı yok kızlar zaten cogu 160 senin boy normal yani :))) ben 182 yim sıkıntı cekiıom ayrıca uzun boylular da bel agrısı fıtık cok sık oluyo
00 Yorumla
1 yılGardaş benim boyum 1.60. sana yemin ediyorum. itine dök. her uzun boylu veya kısa boylu kadınlarida ben beğenmiyorum. paran varsa bunlar boya posada bakmaz. burada efendi edebiyatı yaptıklarına bakma sen. hepsi hikaye
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşlanmam dış görünüşte önemli benim için karakterden sonra
00 YorumlaBana goree biraz kisa kaliyorsunuz ama herkes hoslanmayacak diye bisey yok
00 Yorumlaherkesin zevki ayri kimi kisa kimi uzun, nasil siz erkekler kimi zayif kimide sisman tercediyorsa...
00 Yorumla
+1 yılBenim hoşlandığım çocuğun boyu da kısa. Ama ben onu boyu için sevmiyorum ki...
10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten standart 1.60 boy kızlarda açıkcası boyun erkeğe göre normal kısa değil
00 YorumlaYa boy önemli değil insanlık yeter uzun olup ta şerefsiz olucagna kısa ol adam gibi adam ol yeter boyun kısaca değil bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntı yapma moruk ya bak benim boyum 1.88 ama boya göre kız yok anasını satıyım :)
bir kız var mesela on numara taş ama boyu 1.55 evladım gibi durur , yani kısa boylu olmanında avantajı vardır rahat ol :D00 Yorumla
+1 yılBenm boy uzun yakisikli da oldugumu diyorlarama bir sevgilim bile yok sans olsun adamda kisa uzun farketmiyor.
10 Yorumlayoo 1.70 bence iyi aksine 1.80 ve üstü bana itici geliyo
03 Yorumla- +1 yıl
bunu demen için 1.30 falan olman lazım :D
Kendimden kisa erkeklerden hoslanmiyorum. Azcik uzun olsun isterim
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!