Takıntılı arkadaş?

Merhabalar kız arkadaşım vardı çok yakındık birlikte gezer birlikte aynı masadan yemek yerdik sonra benim kıyafetlerime ilk laf attı ne öyle abudik gundik şeylerin var dedi gitmiş 2 hafta sonra 3 rengini almış ilkin sinirim bozuldu çünkü laf söyleyip gidip aynısından 3 renk alması komik ve sinir bozucu bunlar devam etti çok takılmadım yakınız diye sonuçta o kıyafeti benim için özel yapılmıyor yavaş yavaş espirilerim anlattığım şeyleri aynılarını yapmaya başladı bir olay anlatıyorum tam 2 hafta sonra kişileri değiştirip anlatıyor aslında o olayları ben önceden biliyorum yani 5 sene önceki olay nasıl benim anlattığım olay oldu saçımın uzunluğunu bile kopyalardı senin böyleyse benim niye öyle değil diye sonra bir gün beni anlattı kaşların şöyle dudakların böyle vücudun böyle tenin falan filan ilkin şok oldum tabii rahatsız oldum gözümün içinin çekikliğine kadar beni anlattı yine boşverdim beğeniyor olabilir diye ama arkadaşlığımızın son dönemlerinde bu davranışı çok arttı aynı cümleler falan sokakta yürürken sana niye bakıyorlar falan tanıdığım biri bana bakınca seni değil beni tanımışlardır diyodu ya da bir yerde otururken seninle niye konuşuyorlar benimle niye konuşmuyorlar diye bana soruyordu ve herkesin ondan hoşlandığını düşünüyordu benden uzak kalınca deliriyordu bütün kavga sebeplerimiz buydu sonra daha da artınca çok korkmaya başladım ve dinlendiğimi düşünüyorum ilkin tesadüf sandım ama tesadüf gibi durmuyor bu denli taklit edilmek sizinde başınıza geldi mi
Takıntılı arkadaş?