Diğer Kızlar düşünceleriniz nedir? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güzel bir mevkide dubleks bir evde altlığı üstü kalır mısınız. Küçük bir ev değil toplamda 300 metre²’nin üzerinde? Kızlar düşünceleriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evi gözümle görmem lazım yakından 1 1 Yorumla beyt_16 1 yıl Emlakçı gibi oldu bu 😅 Yorumla
Aynoluyoki Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Kimle 0 9 Yorumla beyt_16 1 yıl Kayınvalide ile Yorumla Aynoluyoki 1 yıl Kalırdım Yorumla beyt_16 1 yıl Bence de mantıklı değil mi sorun olacak bir şey değil Yorumla Aynoluyoki 1 yıl Uzun vade de değil Yorumla beyt_16 1 yıl Ne kadar uzun Yorumla Aynoluyoki 1 yıl 5 -10 yıl Yorumla beyt_16 1 yıl Ohoo o baya uzun bir süre elbette o kadar değil Yorumla Aynoluyoki 1 yıl Yani maks Yorumla beyt_16 1 yıl Teşekkür ederim yorumunuz için Yorumla
sassayse Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Kiminle onu anlamadım kaynana falan mı? 0 1 Yorumla beyt_16 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evi gözümle görmem lazım yakından
Emlakçı gibi oldu bu 😅
Kimle
Kayınvalide ile
Kalırdım
Bence de mantıklı değil mi sorun olacak bir şey değil
Uzun vade de değil
Ne kadar uzun
5 -10 yıl