21 aylık oğlum robot süpürgenin içindeki pislikleri yiyor başına böyle bişey gelen var mı?

21 aylık oğlum robot süpürgenin içindeki pislikleri yiyor bunu birkaç kez tekrarladı içinde kraker falan oluyor onları yemeye çalışıyor tozları çiğnemiş ağzında atmış tükürmüş kırıntıları yemiş ondan sonra bunu birkaç kez tekrarladı robot süpürgeyi bantladım açmasın diye onu da açıyor. Ne yapacağım bu konuda bir bilginiz var mı acaba ya da başınıza böyle bir şey geldi mi Bir de alerjik rinit oğlum ben işimi yaptığımda süpürgeyi durdurup o şekilde açıyor içine ben çalıştırmıyorum genelde iş yaptığımda işim bittikten sonra çalışıyorum onu kucağımda tutuyorum evin süpürülmesini bekliyorum süpürgenin ,1 yıldır böyle bir şey yapmıyordu az önce mutfakta işim vardı o şekilde de ben de diyorum çocuğun sesi neden çıkmıyor yani tesadüfen gidip gördüğümde elinde robot süpürgenin pislikleri vardı ve ağzına da atmış tükürdü zaten beni gördüğünde ağzını falan yıkadım hemen yoğurt falan yedirdim işte süt içirdim Bir de inşallah bir şey olmaz 🥲🥹
21 aylık oğlum robot süpürgenin içindeki pislikleri yiyor başına böyle bişey gelen var mı?