Diğer İpi iğneye geçirirken ipi mi yalıyorduk yoksa iğneyi mi? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1010 Yapay Zekaya Sor Gömleğimin düğmesini dikicem de Güncellemeler1 yıl SS teşekkürler 🙏💁 İpi iğneye geçirirken ipi mi yalıyorduk yoksa iğneyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Ben iğneyi yalarım 0 0 Yorumla
Kajskdıkeld Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl İpi yalıyorsun iğneyi ne kadar yalarsan yala bir şey değişmicek 6 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 446 cevap paylaştı. Ahaha Bewn çowk Gülwek 4 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben parmağımı yalıyorum sonra ipi kıvırıyorum ve takıyorum, işim tekstil olduğu için öyle yapıyorum.. 2 0 Yorumla
Melih5441 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Herhangi bir şeyi başka bir şeyin içine sokacaksanız veya geçirecekseniz geçirdiğiniz yer değil geçireceğiniz şeyi yağlamanız ya da yalamanız gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben ipin ucunu sivrileştiriyorum ki kolay geçsin takılmasın bu arada gerçekten cinsellik olarak değil oyle yapiyorum soruda munzurluk var gizleneyim😂 3 7 Yorumla Cielos-M 1 yıl Gizlenince ne oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmüyorlar profilimi Yorumla Cielos-M 1 yıl Görseler ne olacak mesajını kapat gitsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun böyle iyi Yorumla Cielos-M 1 yıl İyi banane Yorumla İzmirgeceleri35 1 yıl Haha muhabbet neye döndü bende anlamadim Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 Yorumla
Prato Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 63% 1 yıl İpliği bile delikten gecirirken yalamak gerkiyorsa demek ki çamı da sulamadan dikmemek gerek😅😅😅yoksa kurur o çam ağacı😅 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vaalla normalde ip yalanır ama bilemedim :D 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Boş ver herşeyide bilme 😂 Yorumla Carvel 1 yıl Tabi tabi her şeyi bilmek sağlığa zararlıdır :D Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kesinlikle öyle 👍 fazla merak iyi değildir derler Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 744 cevap paylaştı. Asko canin hangisini istiyorsan onu yala sen baktın olmadı dikme bosver😂 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl ipliği tutan o eli terletmeli ilk önce o iğne.. maharet iğnede 😊 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 735 cevap paylaştı. İğneyi yalamak gerek, ipin daha kolay kayması için bu şart jdjsj 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla ikisini de ikna etmen gerekir sanki. Birini yalasan öteki küser 🤣 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Haliyle ip yalanır söz var ip bile yalanmadan iğnenin deliğinde geçmez 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl İp yalansa tiftimeden geçer. İğneyi yakarsan delik sulanır ip geçmeyebilir 😉 0 0 Yorumla
06KILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% 1 yıl İslak islak yalamalisin kuru olursa delige girmez 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ben iğneciyim. İğneyi yalarım ip oraya değdiğinde ıslanır kolayca geçer. 😂 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konu ip ve igneyse ipi yaliyorsun baska birseyse tabirinle ignede ipte olabiliyor 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. İğne yalanır mı be :)) saçmalama. Yazık olur sna 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Deliğe rahat girsin diye, ipi emcükleyip, deliğ dillemek, işi daha kolaylaştırır kanımca😊 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Önce ipi yala sonra deliğini yalar ikisini buluştuırur. Keyiflice bakarız olur 0 0 Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ip yalanir dicem tongaya dusucem en iyisi igneyi yalim 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. İğneyle ipliği yutuyon midede birleşiyor kanka 😂 0 0 Yorumla
aadaminbirii_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Ablacım ipi yalıyorsun ki ip yapışsın delikten geçebilsinçocuğa sorsan söyler sana 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. yok iğneyi önce dilimize batırıyorduk :)(yapma ha sakın :D ) 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İpi nemlendiriyorduk ama sen öyle yapma afrodit çakmaklar düzelt ipi ☺️ 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben yalamadan geçiriyorum😂 3 2 Yorumla Deli1deli 1 yıl Kuru kuru nasıl geçiriyorsun helal olsun 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @Deli1deli haha 😂 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İpi ablacim 😂🤭 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 🤣 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl İğneyi yalayalım bu sefer farklılık olsun djdjd 3 0 Yorumla
тωιикℓє Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İkisinide yala sen abla garanti olsun shshsh 3 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Gece gece sorulacak soru mu şimdi abla skwkkwke 3 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. İp yalanır iğnenin yalandığı nerde görülmüş dkdk 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İpi yala ki çok kolay girsin.. 😃😃 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 795 cevap paylaştı. deliği yalıyorduk :D 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. İpi emiyorum ama delikten yine geçmiyor 😂 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İp yalanır 😃😃 Alan seni napmasin emi 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. Sen ver bana ben yalar geçiririm onu 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abla lütfen sen iğneyi yala 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen neyi yalamak istersen yala 🔥 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. İpi yalıyoruz 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin kolayına nadıl geliyor sa😂 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 848 cevap paylaştı. İkisinide yalamakta fayda var 0 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İp yalanıyor galiba 🙄 jkjk 0 7 Yorumla Cielos-M 1 yıl Bari sen yapma Yorumla MadamLila 1 yıl Niye ama 🤦😅 iğneye ip nasıl geçerki başka türlü yamuluyor. Yorumla Cielos-M 1 yıl Şeytanlık yapma şimdi Yorumla MadamLila 1 yıl Yok ya 🤦 soruya cevap bu Yorumla Cielos-M 1 yıl Sen varya şeytana diz çöktürür tövbe ettirirsin. Yorumla MadamLila 1 yıl jkjkjkj Yorumla Cielos-M 1 yıl Şeytan kız severimde benden şeytanından kaçarım ben Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl İkisini de yalarsan daha kolay girer 😜 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 784 cevap paylaştı. Yalnislikla kategori degismis umarım 🤣 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tabii ki düğmeyi. 🤷♂️😅 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İğneyi yalıyoruz ip daha rahat girsin diye 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İpi yalayacak sin 🤭🤭 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl :) Ah şu geceleri verilen sübliminal mesajlaaar 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. ipi yala güzel yala ama 😄😄 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Bulduğumu yalarım ben genelde 😄 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bayağıdır dikiş yapmadın sanırım :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ben iğneyi yalarım
İpi yalıyorsun iğneyi ne kadar yalarsan yala bir şey değişmicek
Ahaha Bewn çowk Gülwek
Ben parmağımı yalıyorum sonra ipi kıvırıyorum ve takıyorum, işim tekstil olduğu için öyle yapıyorum..
Herhangi bir şeyi başka bir şeyin içine sokacaksanız veya geçirecekseniz geçirdiğiniz yer değil geçireceğiniz şeyi yağlamanız ya da yalamanız gerekir
Ben ipin ucunu sivrileştiriyorum ki kolay geçsin takılmasın bu arada gerçekten cinsellik olarak değil oyle yapiyorum soruda munzurluk var gizleneyim😂
Gizlenince ne oluyor
Görmüyorlar profilimi
Görseler ne olacak mesajını kapat gitsin
Olsun böyle iyi
İyi banane
Haha muhabbet neye döndü bende anlamadim
Haha 😂
İpliği bile delikten gecirirken yalamak gerkiyorsa demek ki çamı da sulamadan dikmemek gerek😅😅😅yoksa kurur o çam ağacı😅
Vaalla normalde ip yalanır ama bilemedim :D
Boş ver herşeyide bilme 😂
Tabi tabi her şeyi bilmek sağlığa zararlıdır :D
Kesinlikle öyle 👍 fazla merak iyi değildir derler
Asko canin hangisini istiyorsan onu yala sen baktın olmadı dikme bosver😂
ipliği tutan o eli terletmeli ilk önce o iğne.. maharet iğnede 😊
İğneyi yalamak gerek, ipin daha kolay kayması için bu şart jdjsj
Valla ikisini de ikna etmen gerekir sanki. Birini yalasan öteki küser 🤣
Haliyle ip yalanır söz var ip bile yalanmadan iğnenin deliğinde geçmez
İp yalansa tiftimeden geçer. İğneyi yakarsan delik sulanır ip geçmeyebilir 😉
İslak islak yalamalisin kuru olursa delige girmez
Ben iğneciyim. İğneyi yalarım ip oraya değdiğinde ıslanır kolayca geçer. 😂
Konu ip ve igneyse ipi yaliyorsun baska birseyse tabirinle ignede ipte olabiliyor
İğne yalanır mı be :)) saçmalama. Yazık olur sna
Deliğe rahat girsin diye, ipi emcükleyip, deliğ dillemek, işi daha kolaylaştırır kanımca😊
Önce ipi yala sonra deliğini yalar ikisini buluştuırur. Keyiflice bakarız olur
ip yalanir dicem tongaya dusucem en iyisi igneyi yalim
İğneyle ipliği yutuyon midede birleşiyor kanka 😂
Ablacım ipi yalıyorsun ki ip yapışsın delikten geçebilsinçocuğa sorsan söyler sana
İpi tabii ki iğne yalanır mı ayol dile batar mazallah
yok iğneyi önce dilimize batırıyorduk :)
(yapma ha sakın :D )
İpi nemlendiriyorduk ama sen öyle yapma afrodit çakmaklar düzelt ipi ☺️
Ben yalamadan geçiriyorum😂
Kuru kuru nasıl geçiriyorsun helal olsun 😂
@Deli1deli haha 😂
İpi ablacim 😂🤭
Haha 🤣
Düğmeyi sen dikeceksen iğneyi yala
Eşin dikecekse ipi yalasın
İğneyi yalayalım bu sefer farklılık olsun djdjd
İkisinide yala sen abla garanti olsun shshsh
Gece gece sorulacak soru mu şimdi abla skwkkwke
İp yalanır iğnenin yalandığı nerde görülmüş dkdk
İpi yala ki çok kolay girsin.. 😃😃
deliği yalıyorduk :D
aa, onlar yalanıyo muydu :D
Beyin yakan sorularda bugün 😄
İpi emiyorum ama delikten yine geçmiyor 😂
İp yalanır 😃😃 Alan seni napmasin emi
Sen ver bana ben yalar geçiririm onu
Abla lütfen sen iğneyi yala
Sen neyi yalamak istersen yala 🔥
Çok merak ettim elin nerede 😂
İpi yalıyoruz
Senin kolayına nadıl geliyor sa😂
Bence kesin olsun ikisinide yala 😂
İkisinide yalamakta fayda var
Bu subnimimal mesaj mı
Önce iğneyi yala yavaşça geçir 😂
İp yalanıyor galiba 🙄 jkjk
Bari sen yapma
Niye ama 🤦😅 iğneye ip nasıl geçerki başka türlü yamuluyor.
Şeytanlık yapma şimdi
Yok ya 🤦 soruya cevap bu
Sen varya şeytana diz çöktürür tövbe ettirirsin.
jkjkjkj
Şeytan kız severimde benden şeytanından kaçarım ben
İkisini de yalarsan daha kolay girer 😜
Yalnislikla kategori degismis umarım 🤣
Tabii ki düğmeyi. 🤷♂️😅
İğneyi yalıyoruz ip daha rahat girsin diye
İpi yalayacak sin 🤭🤭
:) Ah şu geceleri verilen sübliminal mesajlaaar
ipi yala güzel yala ama 😄😄
Bulduğumu yalarım ben genelde 😄
İğneyi erkekler ipi kadınlar yalar 🫣
Bayağıdır dikiş yapmadın sanırım :)