Diğer Hemcinsinizle el ele tutuşur musunuz? theprofessional10101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu aranızda özel bir bağı mı simgeler? Güncellemeler1 yıl El ele Hemcinsinizle el ele tutuşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ne münasebet karşı cins görünce kafamı kuma gömüyorum estefirullah. 0 1 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Anlaşılmadı Yorumla
gereksiznur Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Çok değer verdiğim birisi ise evet gerçekten aradaki bağı simgeliyor 0 106 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, bağ nasıl bir bağdır Yorumla gereksiznur 1 yıl Mesela aranızda birbirinizi gözlerinize bakınca bile anladığıniz kötü olayları iyi olayları her şekilde anlattığıniz kan bağlı olmadan kardeş olabildiğiniz bı bağ düşünün işte benim için bunu simgeliyor Yorumla theprofessional10101 1 yıl Duygusal ve tensel bağ gibi durumlar var mı? Yorumla gereksiznur 1 yıl Hayır Yanlış anladınız o anlamda bı yönelimim yok sadece duygusal bı bağ dan bahsetmiş tim Yorumla theprofessional10101 1 yıl Duygusal bağı anlqdım anlıyorım da. Ama bazı kadınlar erkekten önce hemcinsine tensel yakınlık duyabiliyor mesela öpmek gibi. Yorumla gereksiznur 1 yıl Haklısınız olabilir anladım sizi benim hayatımda da bı arkadaşım için böyle hissettim Yorumla theprofessional10101 1 yıl Öpmek gibi tensel yakınlık mı? Vb Yorumla gereksiznur 1 yıl Evet Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, imkan varsa sormak istediklerim vardı Yorumla theprofessional10101 1 yıl Burdamısın Yorumla gereksiznur 1 yıl Buyrun sorun Yorumla theprofessional10101 1 yıl Xperlerimiz yetmiyor , özelden sormak istemiştim. İnst… olur dersen vereyğm Yorumla gereksiznur 1 yıl Maalesef kullanmıyorum Yorumla gereksiznur 1 yıl Burdan yazabilirsiniz Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hemcinsini nasıl öpmek istedin! Yorumla gereksiznur 1 yıl Elmacık kemiği belirgin olan yumuşak yanağından Yorumla gereksiznur 1 yıl Onu biraz fazla özlüyorum da Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, aşk mı vardı aranızda Yorumla gereksiznur 1 yıl Hayır çok yakın arkadaştık hatta kardeşim gibi Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, başka öpmek iatediğin ya da öptüğün yeri varmıydı Yorumla gereksiznur 1 yıl Hayır Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, o aeni öper müydü Yorumla gereksiznur 1 yıl Evet öpmüş tu Yorumla theprofessional10101 1 yıl Nereni Yorumla gereksiznur 1 yıl Yanağımı Yorumla theprofessional10101 1 yıl Çok masum 😉 dudak tan öpmek yok mu Yorumla gereksiznur 1 yıl Asla öyle şey olabilir mi Yorumla gereksiznur 1 yıl Hemcinsim ile yapabileceğim bı değil ki Yorumla theprofessional10101 1 yıl Öyle şey olabilir, istersen hemcinsin ile de yaparsın 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Sizin görüşünüz Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 karşı cinsi öptün mü oeki Yorumla gereksiznur 1 yıl Hayır daha erken bunun için Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ne zaman olacak 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Bana bunları sormanızin sebebi ne şu an bı denyede miyim yoksa bilsem bı anket falan mı😂😂 Yorumla gereksiznur 1 yıl Doğru insanı bulunca evlilik için Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hepsi ve merak 😉 doğru insanı bulamazsan artık ne öpersin bilemem 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Hayırlısı diyelim Yorumla theprofessional10101 1 yıl ya da ben varım 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla theprofessional10101 1 yıl Gönlüm razı olmaz… senin öpmeden ölmene 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Dönüşünceniz için sağolun iyi geceler Yorumla theprofessional10101 1 yıl Sende sağol. İyi geceler. Yorumla theprofessional10101 1 yıl Napıyorsun? Yorumla gereksiznur 1 yıl Okuldan geldim sen Yorumla theprofessional10101 1 yıl İşten çıktım eve gidiyorum 😉 öpebileceğim kimse de yok ☺️ Yorumla gereksiznur 1 yıl Umarım bulursun Yorumla gereksiznur 1 yıl Herkesin derdi başka görüyor musun 😂 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Öyledir hayat. Benim derdüm basitt öptürürsen 😉 derdüm son bulur ☺️ Yorumla gereksiznur 1 yıl Bu konuyu kapatsak iyi olacak sanırım Yorumla theprofessional10101 1 yıl Tamam, konu sen aç o zaöan Yorumla theprofessional10101 1 yıl Yazacak mısın Yorumla gereksiznur 1 yıl Hm düşünmem lazım biraz 🤔 Yorumla gereksiznur 1 yıl İftar yaklaştığı için yazamadım Yorumla theprofessional10101 1 yıl Anlıyırum, iftar telaşın var. Uygun olunca ve aklına gelinxe yazarsım Yorumla gereksiznur 1 yıl Evet öyle gerçekten Yorumla gereksiznur 1 yıl Telefona baktığım zaman yazıyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Peki istediğin zaöan yazabilirwin Yorumla gereksiznur 1 yıl Teşekkür ederim peki nasılsın Yorumla theprofessional10101 1 yıl Yorgunum 😔 ya sen Yorumla gereksiznur 1 yıl Bende öyle Yorumla gereksiznur 1 yıl Kitap okumayı sever misin Yorumla theprofessional10101 1 yıl Yorgunluğunu almak isterim 😉 kitap okuyorum ve severimde Yorumla gereksiznur 1 yıl Ne tarz okuyor sub Yorumla theprofessional10101 1 yıl Tarih ve bilgi içeren, bilim kurgu. Yorumla gereksiznur 1 yıl Hm güzelmiş Yorumla theprofessional10101 1 yıl Berwber okumakta isterim… Yorumla gereksiznur 1 yıl Nasıl olacak Yorumla theprofessional10101 1 yıl Yan yana olacağız okuyaxağuz Yorumla gereksiznur 1 yıl Hangi şehirdesiniz ki siz Yorumla theprofessional10101 1 yıl Balıkesir ya sen Yorumla gereksiznur 1 yıl Maalesef çok uzağız Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm sen nwrdesin Yorumla gereksiznur 1 yıl Şöyle anlatayım siz tahmin edin Yorumla gereksiznur 1 yıl Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk bı şehir Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, bilmece çözmekte iyi değilim ama 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Dene bakalım Yorumla theprofessional10101 1 yıl Yok hiç olmaz… 😉 bwraber hangi kitabı okumak istersin Yorumla gereksiznur 1 yıl Bilmiyorum önerdiğin bı kitap var mj Yorumla gereksiznur 1 yıl Tahmin de bulunmadin Yorumla theprofessional10101 1 yıl Bulunmam.. bilmecem kötüdür çünkü Yorumla gereksiznur 1 yıl Soğuk diyorum doğu Anadolu Bölgesinde diyorum peyniri çok meşhur dur Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 söylemem ki. Aşk kitabı okuyalım Yorumla gereksiznur 1 yıl İyi peki söyleme Yorumla gereksiznur 1 yıl Ben kitap okumaya kaçıyorum Yorumla gereksiznur 1 yıl Görüşmek üzere Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ama sen benim şehrime gelebilirsin sıcaktır Yorumla gereksiznur 1 yıl Umarım mesleğimi elime aldığımda Yorumla theprofessional10101 1 yıl Mesleğini eline almadan da gelebilirsin Yorumla gereksiznur 1 yıl Yok maalesef gelemem Yorumla theprofessional10101 1 yıl Bakalım , xperim yükselsin daha konuşuruz. Gün ola harman ola 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl O nasıl yükseliyor acaba Yorumla theprofessional10101 1 yıl Soru sorup yorum yaptıkça Yorumla gereksiznur 1 yıl Benim hala bir nasıl oluyor 😂 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Daha fazla yapman gerekiyor 😉 işte inst dan görüşecektik iş olaxaktı Yorumla gereksiznur 1 yıl Kullanmıyorum ama Yorumla gereksiznur 1 yıl Bende sadece wp başka bir sosyal medya kullanmıyorum üstelik burayı dün yükledim ve güzel yermiş Yorumla theprofessional10101 1 yıl Açabilirsin ama Yorumla gereksiznur 1 yıl Yok kullanmak istemiyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Peki buradan devam 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Evet sanırım Yorumla theprofessional10101 1 yıl Sonra da buluşuruz 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Sanmıyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hayat bu 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Olabilir Yorumla theprofessional10101 1 yıl Bir bakmışsın elmacık kemiğinden öpücermişim😉 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Napıyorusn Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yok ne münasebet karşı cins görünce kafamı kuma gömüyorum estefirullah.
Anlaşılmadı
Çok değer verdiğim birisi ise evet gerçekten aradaki bağı simgeliyor
Hmm, bağ nasıl bir bağdır
Mesela aranızda birbirinizi gözlerinize bakınca bile anladığıniz kötü olayları iyi olayları her şekilde anlattığıniz kan bağlı olmadan kardeş olabildiğiniz bı bağ düşünün işte benim için bunu simgeliyor
Duygusal ve tensel bağ gibi durumlar var mı?
Hayır
Yanlış anladınız o anlamda bı yönelimim yok sadece duygusal bı bağ dan bahsetmiş tim
Duygusal bağı anlqdım anlıyorım da. Ama bazı kadınlar erkekten önce hemcinsine tensel yakınlık duyabiliyor mesela öpmek gibi.
Haklısınız olabilir anladım sizi benim hayatımda da bı arkadaşım için böyle hissettim
Öpmek gibi tensel yakınlık mı? Vb
Evet
Hmm, imkan varsa sormak istediklerim vardı
Burdamısın
Buyrun sorun
Xperlerimiz yetmiyor , özelden sormak istemiştim. İnst… olur dersen vereyğm
Maalesef kullanmıyorum
Burdan yazabilirsiniz
Hemcinsini nasıl öpmek istedin!
Elmacık kemiği belirgin olan yumuşak yanağından
Onu biraz fazla özlüyorum da
Hmm, aşk mı vardı aranızda
Hayır çok yakın arkadaştık hatta kardeşim gibi
Hmm, başka öpmek iatediğin ya da öptüğün yeri varmıydı
Hayır
Hmm, o aeni öper müydü
Evet öpmüş tu
Nereni
Yanağımı
Çok masum 😉 dudak tan öpmek yok mu
Asla öyle şey olabilir mi
Hemcinsim ile yapabileceğim bı değil ki
Öyle şey olabilir, istersen hemcinsin ile de yaparsın 😉
Sizin görüşünüz
😉 karşı cinsi öptün mü oeki
Hayır daha erken bunun için
Ne zaman olacak 😉
Bana bunları sormanızin sebebi ne şu an bı denyede miyim yoksa bilsem bı anket falan mı😂😂
Doğru insanı bulunca evlilik için
Hepsi ve merak 😉 doğru insanı bulamazsan artık ne öpersin bilemem 😉
Hayırlısı diyelim
ya da ben varım 😉
Teşekkür ederim
Gönlüm razı olmaz… senin öpmeden ölmene 😉
Dönüşünceniz için sağolun iyi geceler
Sende sağol. İyi geceler.
Napıyorsun?
Okuldan geldim sen
İşten çıktım eve gidiyorum 😉 öpebileceğim kimse de yok ☺️
Umarım bulursun
Herkesin derdi başka görüyor musun 😂
Öyledir hayat. Benim derdüm basitt öptürürsen 😉 derdüm son bulur ☺️
Bu konuyu kapatsak iyi olacak sanırım
Tamam, konu sen aç o zaöan
Yazacak mısın
Hm düşünmem lazım biraz 🤔
İftar yaklaştığı için yazamadım
Anlıyırum, iftar telaşın var. Uygun olunca ve aklına gelinxe yazarsım
Evet öyle gerçekten
Telefona baktığım zaman yazıyorum
Peki istediğin zaöan yazabilirwin
Teşekkür ederim peki nasılsın
Yorgunum 😔 ya sen
Bende öyle
Kitap okumayı sever misin
Yorgunluğunu almak isterim 😉 kitap okuyorum ve severimde
Ne tarz okuyor sub
Tarih ve bilgi içeren, bilim kurgu.
Hm güzelmiş
Berwber okumakta isterim…
Nasıl olacak
Yan yana olacağız okuyaxağuz
Hangi şehirdesiniz ki siz
Balıkesir ya sen
Maalesef çok uzağız
Hmm sen nwrdesin
Şöyle anlatayım siz tahmin edin
Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk bı şehir
Hmm, bilmece çözmekte iyi değilim ama 😉
Dene bakalım
Yok hiç olmaz… 😉 bwraber hangi kitabı okumak istersin
Bilmiyorum önerdiğin bı kitap var mj
Tahmin de bulunmadin
Bulunmam.. bilmecem kötüdür çünkü
Soğuk diyorum doğu Anadolu Bölgesinde diyorum peyniri çok meşhur dur
😉 söylemem ki. Aşk kitabı okuyalım
İyi peki söyleme
Ben kitap okumaya kaçıyorum
Görüşmek üzere
Ama sen benim şehrime gelebilirsin sıcaktır
Umarım mesleğimi elime aldığımda
Mesleğini eline almadan da gelebilirsin
Yok maalesef gelemem
Bakalım , xperim yükselsin daha konuşuruz. Gün ola harman ola 😉
O nasıl yükseliyor acaba
Soru sorup yorum yaptıkça
Benim hala bir nasıl oluyor 😂
Daha fazla yapman gerekiyor 😉 işte inst dan görüşecektik iş olaxaktı
Kullanmıyorum ama
Bende sadece wp başka bir sosyal medya kullanmıyorum üstelik burayı dün yükledim ve güzel yermiş
Açabilirsin ama
Yok kullanmak istemiyorum
Peki buradan devam 😉
Evet sanırım
Sonra da buluşuruz 😉
Sanmıyorum
Hayat bu 😉
Olabilir
Bir bakmışsın elmacık kemiğinden öpücermişim😉
Napıyorusn