Yeter artık gerçekten bıktım?

Yeter artık unutamıyorum onu dusunmekten bıktım kalbim acıyor ben ona neden bu kadar bağlandım bilmiyom ama cidden çok üzülüyorum onsuz geçen bir zaman bile bana zulüm gibi geliyor onsuz yapamıyorum hep ben çabaladım birşeyleri düzeltmek için o hicbisey yapmadı hep ben peşinden koştum ama artık hevesim kalmadı gurur desen bırakmadı bende. Ben artık cabalamak istemiyorum ama onu çok seviyorum onu dusunmekten bıktım sesi gülüşü bakışı elleri gözleri herseyini özlüyorum hicbiseyini unutamıyorum bana attığı son ses kayıtlarını dinliyip duruyorum. Canım çok yanıyor derdimi anlayan kimse yok kendimi kimseye anlatamıyorum arkadaşlarım gülüp geçiyor ailem baskıcı konuşamıyorum onlarlada. Derdimi anlayacak kimse yok. Çok üzülüyorum bıktım artık kalbim acıyor çok aşığım ama ansızın ayrılmak istedi uzak mesafe ilişkisi istemediğini söyleyerek öncedende bunu söyleyip ayrılmak istemişti ben yine cabalayarak geri döndürmüştüm tekrar ısınmışı 3 ay sonra tekrardan ayrıldı benden. şu an ayrılalı 4 gün oldu, kalbim çok acıyor çok üzülüyorum, onunla kurduğumuz hayalleri başkasıyla yaşayacağını bilmek beni paramparça ediyor. Seven adam ayrılmaz mesafeler engel değildir kesinlikle, insanın bedeni değil ruhudur aşık olan, illa temas gerekmez ama o bunun farkında değil. 9 aylık bir ilişkimiz vardı ama o bitirmeyi tercih etti ve ben onu çok sevmiştim ilk defa birini böyle saf duygularla sevmiştim ve açıldığım tek erkek oydu, ama o beni ve duygularımı onemsemeyip kalbimi paramparça etti. Bana verdiğim değerin karşılığını vermemesine rağmen ben yinede onu sevmekten vaz geçmedim beni sevsin bana değer versin diye uğraştım ama yapamadım. Kendimi çok kötü hissediyorum, unutamıyorum.
Yeter artık gerçekten bıktım?