Yeter artık unutamıyorum onu dusunmekten bıktım kalbim acıyor ben ona neden bu kadar bağlandım bilmiyom ama cidden çok üzülüyorum onsuz geçen bir zaman bile bana zulüm gibi geliyor onsuz yapamıyorum hep ben çabaladım birşeyleri düzeltmek için o hicbisey yapmadı hep ben peşinden koştum ama artık hevesim kalmadı gurur desen bırakmadı bende. Ben artık cabalamak istemiyorum ama onu çok seviyorum onu dusunmekten bıktım sesi gülüşü bakışı elleri gözleri herseyini özlüyorum hicbiseyini unutamıyorum bana attığı son ses kayıtlarını dinliyip duruyorum. Canım çok yanıyor derdimi anlayan kimse yok kendimi kimseye anlatamıyorum arkadaşlarım gülüp geçiyor ailem baskıcı konuşamıyorum onlarlada. Derdimi anlayacak kimse yok. Çok üzülüyorum bıktım artık kalbim acıyor çok aşığım ama ansızın ayrılmak istedi uzak mesafe ilişkisi istemediğini söyleyerek öncedende bunu söyleyip ayrılmak istemişti ben yine cabalayarak geri döndürmüştüm tekrar ısınmışı 3 ay sonra tekrardan ayrıldı benden. şu an ayrılalı 4 gün oldu, kalbim çok acıyor çok üzülüyorum, onunla kurduğumuz hayalleri başkasıyla yaşayacağını bilmek beni paramparça ediyor. Seven adam ayrılmaz mesafeler engel değildir kesinlikle, insanın bedeni değil ruhudur aşık olan, illa temas gerekmez ama o bunun farkında değil. 9 aylık bir ilişkimiz vardı ama o bitirmeyi tercih etti ve ben onu çok sevmiştim ilk defa birini böyle saf duygularla sevmiştim ve açıldığım tek erkek oydu, ama o beni ve duygularımı onemsemeyip kalbimi paramparça etti. Bana verdiğim değerin karşılığını vermemesine rağmen ben yinede onu sevmekten vaz geçmedim beni sevsin bana değer versin diye uğraştım ama yapamadım. Kendimi çok kötü hissediyorum, unutamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı durumu yaşadım. 2 yıllık bir ilişkim vardı. İlk kez aşık olmuştum. Evden çıkmayan, ders ev ev ders yapan bir kızdım. Öyle çok çevrem de yoktu. Utangaç, kendiyle ilgilenen bir kızdım. Bir arkadaş vesilesiyle önce arkadaş, sonra beraber olduk. Beni kendine öyle bağladı ki, ama o da bana çok bağlandı. Durmadan beni arardı, beni görmek isterdi. Çok neşelisin, komiksin, güzelsin, keşke hemen şimdi karım olsan derdi. Geceleri canım atıştırmalı çekerdi, o gider sokak sokak dolanır hepsini alır gizlice bana getirirdi. Benimle konuşmak için eve girmezdi, bilerek dışarı çıkardı. Bu zaman kadar kimseden çiçek almadım dediğimde, ertesi gibi bana ilk buketimi almıştı. Ve bunu yaptığı zamanlar daha arkadaştık. O kadar saygılı, olgun, anlayışlı, komikti ki. Tipim bile değildi, ama gönlümü ona öyle kaptırdım ki. O da beni seviyordu işte. Birbirimiz için ölüp bitiyorduk. Sonra olanlar oldu. Benim aşırı kıskançlığım yüzünden aramız iyice açıldı. Deli oluyordum, çok kıskanıyordum onu. Başka kızlara gülmesin, başka kızlar onu sevmesin, sadece benimle ilgilensin, seni sevsin, bana gülsün istiyordum, derdinin tek dermanı olayım, sadece bende huzur bulsun istiyordum. Ayrıldıktan sonra peşinde koştum, haftalarca. Mecbun gibi kapısının önünde bekledim. İstemedi. Yalvardım yakardım ağladım. Ayaklarıma kapan dese, öl dese, gözümü kırpmadan yapardım. Gözüm dönmüştü. Gurursuzun önde gideniydim. Olmadı. Haftalarca acı çektim ağladım, odama kapandım, evden çıkmaz oldum, elim hep telefona gidiyordu mesaj attı mı diye. Ve kötü olan şu ki, yeni biriyle tanışana dek, böyle geçti aylarım. Ölü gibi. Ben başkasının kollarında iyileştim, umarım sen benim durumuma düşmezsin.
Üzüldüm gerçekten çok zor bir durum, kendini toparlayabildin değil mi?
Toparlamak değil de alıştım diyelim. Aradan 3 sene geçti. Başka kişilerle de konuştum, başka insanlarla da güzel kötü anılarım oldu, başkalarına da değer verdim, başkalarını da sevdim. Ama bir tek o gel dese gelirim. Onsuz yapabiliyorum ama onsuzluğa asla hayır demem. Umarım senin için en hayırlısı olur gerçekten bir defa sevdin mi zor unutuyor insan
Bana kendimi hatirlattim. Ayni yollardan bende geçtim
Sende mi boyle bağlandın
Defalarca kovmasina rağmen gittim ikna etmeye calistim ama olmadi
Çok zor bir durum sadece yaşayan anlar kalpte çok kötü bir etki bırakıyor
Hemde nasil. İnsan her gün olur mu? Her gün bir parcami kopariyorlar gibi hissediyorum. Bazen aklima geliyor ağliyorum. Ben galiba salağim neden kendime zarar verecek kadar bağlandim ki
Aklimin bir kösesinde hep terk edilme ihtimalini tutarak oyle yasamaliydim ilişkimi
İste derler ya aşk insanin gözunu kör eder diye. İlk defa önemsendiğimi sevildiğimi hissettim ama rüya kisa sürdü.
Bende senin gibi düsunuyorum. Benden başkasi dokunacak ona. Aklimdan hic cikmiyor. Gözlerinin derinliklerinde kayboldugum kadina bir baskasi sevgilim diyecek. Keşke diyorum bazen yerin dibine girseydim ama bunlari yaşamasaydim
Ah be🥲