Diğer Şöyle uzansanız birisi saçlarınızı okşasa off bir tek ben mi seviyorum bunu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hepimizin kedi gibi azcik çıkarsizca sevilmeye ihtiyacı var bence Şöyle uzansanız birisi saçlarınızı okşasa off bir tek ben mi seviyorum bunu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Hepimizin biraz huzur saygı çıkarsız sevgiye ihtiyacı var tam olarak dediğin gibi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 💯 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 605 cevap paylaştı. Bebek gibi sevilmeyi seviyorsunuz. Biz de bebek gibi sevmeyi seviyoruz. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cunku biz prenses sizse tam bir prenssiniz Yorumla s LastGuest 1 yıl Doğru söze ne denir 😌 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yani bence en güzel istek. Güzel bir sohbet ve müzik ile saatlerce olabilir. Birde manzara varsa off 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Şunu kacirma bunu tutku sevgi duydugun bir kisinn gozlerinin icine bakarak yasamak bambaska Yorumla m MarllboroRed 1 yıl En güzel hayaldir bu Yorumla Soran 1 yıl Bencede 🥹 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl İnşallah herkes nasibinde yaşar Yorumla Soran 1 yıl İnşallah guzel kapli insan Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Sende öyle Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Göz göze, saçlarına kıyamadan sanki. Kedi gibi gözlerini kısmalısın ama :) 1 4 Yorumla Aurora343534 1 yıl Başını göğsüme yasla sevgilim,Güzel saçlarında dolaşsın elimBir gün ağlayalım bir gün gülelimYaramaz çocuklar gibi... Yorumla Aurora343534 1 yıl Sabahattin Ali Yorumla Soran 1 yıl Uhuuuuuuw güzelmiş Yorumla Aurora343534 1 yıl Bu parça eşliğinde dans etmek isterdim :) Yorumla
Kupa_Kralı05 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Rahmetli annannem okşardı ve benim sürekli uykum gelir uyuya kalırdım her seferinde 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Rabbim gunahlarini affetsin anneannenin ne guzel kadinmis Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Amin o çok iyi bir kadındı. Günahı yoktur onun çileyle geçti koca bir ömrü Yorumla Soran 1 yıl Oyle kadinlar keske ölümsüz olsa Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Anlatsam hayat hikayesini ve bir kitabı yazılsa eminim çok satardı Yorumla Soran 1 yıl Ah yazilsa okumak isterdim Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Ah keşke Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Herkes sever niye istemesin ki hele sevdiği insansa 1 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Diğer konusunda 310 cevap paylaştı. Valla şu an gerçekten ihtiyacım olduğunu hissettim :D güzell bir his gerçekten 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Meslegimden dolayı ellerim yumuşak ve parmaklarım ince uzun bu yüzden hali saha maçında herkes kanka az masaj yapsana diyor 🤣🤣😂🤣😂🤣🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% 1 yıl Diğer konusunda 902 cevap paylaştı. onu boş ver de şöyle kütürdete kütürdete bir masaj harika olurdu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ayyyyyy yemin ederim bunu isterim 🤣🤣 Yorumla _sencenasıl_ 1 yıl valla bulsam gidecem. masaja ihtiyacım var tutup masaj salonuna gitsem yanlış anlaşılacak adları çıktı malum Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzel şeyler söylüyorsun ama insanlar o denli güzel değil herkes hayal satıyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Herkes yalancı 🥹 Yorumla Abssor 1 yıl maalesef üzülüyoruz Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok iyi olur sahurda kaşarlı poğaça da yapsa var ya off 😃 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ahaahahahhaha kaşarlı poğaça kargolatma şimdi bana Yorumla suskun_34 1 yıl Belki aynı ildeyiz sen konum at davulcu olarak gelirim 😃 Yorumla Soran 1 yıl Susmayan suskun 😂 Yorumla suskun_34 1 yıl Pendik mi yoksa 😃 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul degil 😂🤣 Yorumla suskun_34 1 yıl İstanbul dışı davulculari tanımıyorum ya 😊 yoksa şarkılarla suhara kaldırirdim 😃 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Diğer konusunda 888 cevap paylaştı. çok keyif veren bir his sevildiğini de hissettiriyor :d 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnız değilsin Senin gibi çok kadın var ama bunu becerebilen erkek çok az 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla ben bir süre sonra onu öpüp saçını okşarım, saç zaafım biraz... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben bile istiyorum bazen 🥲 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben bile derken kendini neden degersizlestiriyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normalde ihtiyaç duymam bu tür şeylere, inancım yok desem yeridir Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyi olurdu akşama kadar 2 3 Yorumla Aurora343534 1 yıl Hemen bıkardın :) Yorumla winteryawa 1 yıl Hayrı karşı taraf yorulur Yorumla Aurora343534 1 yıl Tepki verirsen yorulmaz bence :) Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben uyurum dayanamam. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen bendensin 🤣 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Hepimiz seks seviyoruz. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olayimiz su an seks değil Yorumla LostThrones 1 yıl Yarım saat sonrasını hepimiz biliyoruz. Yorumla Soran 1 yıl Senin gibi ucunu bucagini başka yerlere baglayan erkekleri sevmiyorum Yorumla LostThrones 1 yıl Hayatı bilmiyorsan, yapabileceğim bir şey yok. Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Ben bazen yeğenlerime yaptırıyorum onu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bende bende 😂 Yorumla Blu3Rag3 1 yıl Benimkini sen okşa :D Yorumla Soran 1 yıl Ahlaksız teklif aliyorum ksden imdat 🤭😛 Yorumla Blu3Rag3 1 yıl Ya ben öyle mi dedim şimdi :D :D Yorumla Blu3Rag3 1 yıl Ben de senin saçını okşayacam işte win win :D Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayali bile güzel hiç gerçekleşmeyecek olsa da 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. o yakınlık hissi çok hoş oluyor 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. hem bu bir de masaj ne harika olurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Birisi ben olabilirim istersen aşkım 😘😘 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Off igrendigim erkek modeli sen kimsin bana aşkım diyosun hadsiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayy özür dilerim seyimin kenari bile olamayacak insan sana aşkım dedim kendimden utandim bkum 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Terbiyesiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende terbiye varya sanki kokmuş pislik seftalin bile tüylüdür senin 💙💙💙 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten iğrenç bir adamsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kizlar saclarina dokunulmasini sevmez ama 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen kizlari tanimiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende erkekleri Yorumla
Özleyen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Dizine yatsam dimi 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Olay ben değilim Yorumla Özleyen34 1 yıl Yav senin değil zaten 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Dizine yatsam diyosun tobeee tobeee Yorumla Özleyen34 1 yıl Lan saçımla oynayan kişinin dizine yatsam ,😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Lan deme bana lan 😂 anladik uzatma Yorumla Özleyen34 1 yıl Uzatmaym mı😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Sündürme 😂 Yorumla Özleyen34 1 yıl Sünmez o 😂 Yorumla Soran 1 yıl Laf dediğin suner sen neyden bahsediyorsun sapık Yorumla Özleyen34 1 yıl Sensin sapık 😂 Yorumla
İhtiras35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Gel hadi deniz kenarındayım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Her gelene gitseydik evin yolunu bulamazdik Her gel diyene gidecek bi kadin izlenimi var mi sence bende 🙂 Yorumla İhtiras35 1 yıl 😃😃Çok gıcıksın var yaAma seviyorum seni Yorumla Soran 1 yıl Bugun durup durup benle ugrasiyosun ya hadi hayirlisi bende iyi laf sokuyorum o değil 🤣 Yorumla İhtiras35 1 yıl Ahh evet.Ya eğlencelisin Arada takılayım sana Yorumla Soran 1 yıl Dovusmeden oynayalim 🤣 Yorumla İhtiras35 1 yıl Kadına şiddete hayır(Sert seks buna dahil değil) Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sonuç? 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gel dize seveyim 😄 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 907 cevap paylaştı. Bunu kim sevmez ki 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 746 cevap paylaştı. Sadece sac mı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Mehmetcim olayi baska yonlere cekme Yorumla Mhrrmysrr 1 yıl Genel olarak denk geliyoruz yani sitede 😁 Yorumla Soran 1 yıl Yani denk geliyor olmamiz başka yere cekmeni mi gerektiriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hepimizin biraz huzur saygı çıkarsız sevgiye ihtiyacı var tam olarak dediğin gibi
💯
Bebek gibi sevilmeyi seviyorsunuz. Biz de bebek gibi sevmeyi seviyoruz.
Cunku biz prenses sizse tam bir prenssiniz
Doğru söze ne denir 😌
Yani bence en güzel istek. Güzel bir sohbet ve müzik ile saatlerce olabilir. Birde manzara varsa off
Şunu kacirma bunu tutku sevgi duydugun bir kisinn gozlerinin icine bakarak yasamak bambaska
En güzel hayaldir bu
Bencede 🥹
İnşallah herkes nasibinde yaşar
İnşallah guzel kapli insan
Sende öyle
Göz göze, saçlarına kıyamadan sanki. Kedi gibi gözlerini kısmalısın ama :)
Başını göğsüme yasla sevgilim,
Güzel saçlarında dolaşsın elim
Bir gün ağlayalım bir gün gülelim
Yaramaz çocuklar gibi...
Sabahattin Ali
Uhuuuuuuw güzelmiş
Bu parça eşliğinde dans etmek isterdim :)
Rahmetli annannem okşardı ve benim sürekli uykum gelir uyuya kalırdım her seferinde
Rabbim gunahlarini affetsin anneannenin ne guzel kadinmis
Amin o çok iyi bir kadındı. Günahı yoktur onun çileyle geçti koca bir ömrü
Oyle kadinlar keske ölümsüz olsa
Anlatsam hayat hikayesini ve bir kitabı yazılsa eminim çok satardı
Ah yazilsa okumak isterdim
Ah keşke
Herkes sever niye istemesin ki hele sevdiği insansa
Valla şu an gerçekten ihtiyacım olduğunu hissettim :D güzell bir his gerçekten
Meslegimden dolayı ellerim yumuşak ve parmaklarım ince uzun bu yüzden hali saha maçında herkes kanka az masaj yapsana diyor 🤣🤣😂🤣😂🤣🤭🤭🤭
onu boş ver de şöyle kütürdete kütürdete bir masaj harika olurdu
Ayyyyyy yemin ederim bunu isterim 🤣🤣
valla bulsam gidecem. masaja ihtiyacım var tutup masaj salonuna gitsem yanlış anlaşılacak adları çıktı malum
Güzel şeyler söylüyorsun ama insanlar o denli güzel değil herkes hayal satıyor
Herkes yalancı 🥹
maalesef üzülüyoruz
Çok iyi olur sahurda kaşarlı poğaça da yapsa var ya off 😃
Ahaahahahhaha kaşarlı poğaça kargolatma şimdi bana
Belki aynı ildeyiz sen konum at davulcu olarak gelirim 😃
Susmayan suskun 😂
Pendik mi yoksa 😃
İstanbul degil 😂🤣
İstanbul dışı davulculari tanımıyorum ya 😊 yoksa şarkılarla suhara kaldırirdim 😃
çok keyif veren bir his sevildiğini de hissettiriyor :d
Yalnız değilsin Senin gibi çok kadın var ama bunu becerebilen erkek çok az
Valla ben bir süre sonra onu öpüp saçını okşarım, saç zaafım biraz...
Ben bile istiyorum bazen 🥲
Ben bile derken kendini neden degersizlestiriyorsun
Normalde ihtiyaç duymam bu tür şeylere, inancım yok desem yeridir
İyi olurdu akşama kadar
Hemen bıkardın :)
Hayrı karşı taraf yorulur
Tepki verirsen yorulmaz bence :)
Ben uyurum dayanamam.
Sen bendensin 🤣
Hepimiz seks seviyoruz.
Olayimiz su an seks değil
Yarım saat sonrasını hepimiz biliyoruz.
Senin gibi ucunu bucagini başka yerlere baglayan erkekleri sevmiyorum
Hayatı bilmiyorsan, yapabileceğim bir şey yok.
Ben bazen yeğenlerime yaptırıyorum onu
Bende bende 😂
Benimkini sen okşa :D
Ahlaksız teklif aliyorum ksden imdat 🤭😛
Ya ben öyle mi dedim şimdi :D :D
Ben de senin saçını okşayacam işte win win :D
Hayali bile güzel hiç gerçekleşmeyecek olsa da
o yakınlık hissi çok hoş oluyor
hem bu bir de masaj ne harika olurdu
Birisi ben olabilirim istersen aşkım 😘😘
Off igrendigim erkek modeli sen kimsin bana aşkım diyosun hadsiz
Ayy özür dilerim seyimin kenari bile olamayacak insan sana aşkım dedim kendimden utandim bkum 😂😂😂
Terbiyesiz
Sende terbiye varya sanki kokmuş pislik seftalin bile tüylüdür senin 💙💙💙
Gerçekten iğrenç bir adamsın
Kizlar saclarina dokunulmasini sevmez ama
Sen kizlari tanimiyorsun
Sende erkekleri
Biz de isteriz
Ancaa filmlerdeee bu yaa
Ellerimle oynanması
Dizine yatsam dimi
Olay ben değilim
Yav senin değil zaten 😂😂
Dizine yatsam diyosun tobeee tobeee
Lan saçımla oynayan kişinin dizine yatsam ,😂😂
Lan deme bana lan 😂 anladik uzatma
Uzatmaym mı😂😂
Sündürme 😂
Sünmez o 😂
Laf dediğin suner sen neyden bahsediyorsun sapık
Sensin sapık 😂
Gel hadi deniz kenarındayım
Her gelene gitseydik evin yolunu bulamazdik
Her gel diyene gidecek bi kadin izlenimi var mi sence bende 🙂
😃😃
Çok gıcıksın var ya
Ama seviyorum seni
Bugun durup durup benle ugrasiyosun ya hadi hayirlisi bende iyi laf sokuyorum o değil 🤣
Ahh evet.
Ya eğlencelisin
Arada takılayım sana
Dovusmeden oynayalim 🤣
Kadına şiddete hayır
(Sert seks buna dahil değil)
bende severdim :) öğle bir kız arkadasım olsa
Herkes sever
Her kadın ister
Kapalısın okşayamam
nefret ederim!
Sonuç?