CHP li ilçe belediye başkanları aylardır içerde, onlar için ses çıkmadı Şimdi Ekrem için eylem yapmak onlara haksızlık değil mi Google'dan bakmadan hapiste olan 3 CHP belediye başkanı say desem sayamazsın, şimdi Ekrem için ses çıkarırken onlara haksızlık yapmış olmuyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Son olay neymiş
A partisi çalmış, paraları ayakkabı kutularına doldurmuş, C partisi çalmış paraları balya balya saklamış
Takım tutar gibi fanatik olmadan hırsıza, HIRSIZ diyebilen var mı
İrada hırsızları ne olacak?
Onu diyorum gözüm
Hırsıza, HIRSIZ derim
Partisi ne olursa olsun
Haksızlık var
İlk defa mı bir Belediye Başkanı tutuklanıyor? DEM partili belediyeler kayyum atanırken isyan ettin mi
Adını bile hatırlamadığın CHP li ilçe belediye başkanları tutuklanırken isyan ettin mi? İrade hak hukuk adalet sadece Ekrem için mi var?
Sıra turpun büyüğüne gelince uyandın
Hayır ben objektif baktım dem partiye atanan kayyuma sevinen tarafta değildim ne kadar insan bu yüzden işsiz kaldı bu da haksızlık
CHP li ilçe belediye başkanları aylardır içerde, onlar için ses çıkmadı
Şimdi Ekrem için eylem yapmak onlara haksızlık değil mi
Google'dan bakmadan hapiste olan 3 CHP belediye başkanı say desem sayamazsın, şimdi Ekrem için ses çıkarırken onlara haksızlık yapmış olmuyor musun
Bizim millet neleri neleri unuttu bunu unutmalarına şaşırmadım
Ülkeden gitmek en iyi tercih olacak.
Degisen ne olucak
Emin ol bunu bilip uygulasalar her şey kökünden değişebilir
@aşksonsuzum kardes o zekaya sahip 10 kişi bulamazsin bu ülkede keşke dedigin gibi olsa
Atatürk diye ölen insanlar en azından gençliğe hitabeye uysa bir çok şey değişir
Gerçek atatürkçü gormedim ben