Ben çok uzun süre önce bir rüya gördüm ama aklıma takıldı anlatsammı karar veremedim ama sizce neden böyle bişey gördüm?

Rüyam;annem ve yanında biri mezarlığa giriyor sonra bir bebek mezarı açıp onu eve getiriyorlardı hava karanlık yağmurluydu sokak lambasının altından falan geçiyorlar eve geliyorlar ama ben burayı hiç bilmiyorum ormanlık bir yer var onun içinde mezarlık var ormanın biraz gerisinde çit var çitin önünde yol var yolun arkasında ev var bizim evimiz değil ama o eve gidiyorlardı sonra bebek ağlıyordu.(Ben bu rüyayı dediğim gibi baya önce gördüm ama aklıma takıldı anlattım sizede sanırım psikolojim iyice bozuldu, Ama ben bu yeri hiç bilmiyorum ayrıca çok garip gelicek ama ben bunu şey şeklinde gördüm rüyayı sanki bir filmin fragmanı gibi gördüm geçişler falan vardı bide bunu ard arda 3-4 kez falan gördüm, şöyle oluyor bı yol gözüküyor sonra siyah bir geçiş oluyor sonra ardından orman sonra yine aynı geçiş sonra mezarlık vb. Bide böyle sanki kamerayla çekilmiş gibiydi annemin yüzünü falan görüyordum çok değişikti.) bide şeyle ilgisi olabilir mi benim küçükken ablamın ikizi ölmüş ondan ilgisi olabilir mi?(Annemden korkuyorum rüyadan sonra ya)

Ben çok uzun süre önce bir rüya gördüm ama aklıma takıldı anlatsammı karar veremedim ama sizce neden böyle bişey gördüm?