6 aydır özel ders matematik aldığım bir öğretmen var bu öğretmen kendi yerinde ders veriyor. Kendi test çözdüğüm saatleri bile sanki ders anlatmış gibi parasını aldı ayrıca çoğu zamanda bir sonrakine eklerim saatini deyip 50 bine yakın paramı aldı ve kitapcidan kitap aldı bana ama fiyatı 12 bin ama verdiği kitap çok az dinle namazla beni manipüle etti. Sonra belli ki daha fazla para koparmayacagini anladı iyi birisi olduğumu bildiği için nasıl olsa parayı öder diye devam etmek istemediğini söyledi. Bende kitap listem nedir dedim çünkü extra kitap parası ve 20 saat ders ödemesi istedi dedim kitapları acaba eksik mi aldım ne kitap ücreti bu bende fazla aldığı paralara saydım anlayacağınız. Bunu dedim diye hakaret etti engelledim başka numaradan yazdı hakaretler etti çalıştığın yere geleceğim diyerek tehditler ve beddualar etti. Karakolda görüşeceğiz benim öğrencimde şahit dedi bir şey yapabilir mi
Hakaret Borç Özel ders şikayet etmek?
Güncellemeler
1 yıl
Sadece kitap listesi nedir diye sordum. Fazla aldınız zaten gibi bir şey demedim bu arada.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hakaret ettiyse sen dava açabilirsin manevi ve maddi tazminat davası. O uğraşsın dursun.
Bende uğraşırım öyle birde ailemin haberi yok yks çalıştığımdan bunu bildiği için böyle yapıyor
Bişe yapamaz rahat ol.. Bildiğin kerizsin seni öyle görüyo uzak dur bence
Vallahi öyleyim o kadar kızıyorum ki kendime ama ne bileyim o kadar inandırıcıydi ki sürekli namaz kılan dinden haktan bahseden kardesim diyen birisiydi çok iyi manipüle etti az zaman kaldı başka hoca bulamazsın vs gibi of çıkınca geç birleşti parçalar
:) gören sanır türkiyede tek hoca
Haklısın ya ama öyle havaları vardı kimse benim gibi anlatmaz fazla para alırlar bulamazsın bidi bidi ilk defa aldım özel ders kendi paramla enayiliğim işte :(
Enayi delsin.. Kötü not alanı dövmüyolar merak etme
Hayır Bir halt yapamaz hatta kendisi suçlu sen sonuna kadar git o biliyor senin haklı olduğunu zaten
Ben uğraşmak istemiyorum aslında o kadar kötü bir insanmış ki ben bunu iş işten geçtikten sonra anladım birde sanki ben onun hakkını yemişim gibi mesajlar atmış
Çok karaktersiz birine denk gelmişsin ve seni kandırmış
Öyle ama o kadar inandırıcıydi ki birde sanki ben onun hakkını yemişim gibi beddualar etti çok zoruma gidiyor
Allah'a havale et hakkını hiçbir yere gitmez ahirette
Amin inşallah. Haklısınız cok teşekkür ederim. :)
Rica ederim :)
Bir şey yapamaz boş tehdit para koparmak için
Teşekkür ederim 💓
Şikayet et
Uğraşmak istemiyorum ya işe yarar mı etsem
Yarar
yuh be
Öyle ayy o kadar manipüle etti ki hem zamanım gitti hem param hem umutlarım