Diğer Tadını merak ettiğiniz ama tadamadığınız şeyler var mı? theprofessional10101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tadmak için ne bekliyor musunuz? Güncellemeler1 yıl Tadalım Güncellemeler1 yıl Tadmak Tadını merak ettiğiniz ama tadamadığınız şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kımız ı çok merak ediyorum hiç denk gelip almak nasip olmadı 0 13 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Bende içmedim, türkiye de var mı bülmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var tabiki ama yaşadığım şehir çok küçük o yüzden bulamadım ben Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, nerede yaşıyorsunuz ki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nevşehir Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, hiç gitmedim , bilmiyorum. Balıkesirdeyim. Bakayım bir var mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orada bulunur bence Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 o zaman daha iyi kımız içmeye davet ederim seni 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarımm Yorumla theprofessional10101 1 yıl Davet etmemi mi istiyorsun yoksa kımız içmeyi mi? 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kımız içmeyi tabi ki Yorumla theprofessional10101 1 yıl Peki sevindim, hemen yarın bakıyorum , kımız varsa davet ediyorum.. yoksa bulurum yine kımız içmeye davet ederim 😉 Yorumla theprofessional10101 1 yıl İyi misiniz? Yorumla theprofessional10101 1 yıl Kımız var balıkesirde … davet ediyorum Yorumla
gereksiznur Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Uzun bı süredir midyeyi merak ediyorum 0 19 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Midye dolma mı Yorumla gereksiznur 1 yıl Evet hiç yemedim ve çok ön yargıliyim ama merak ta ediyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ben yedireyim sana burada çok var 😉 çeşit çeşit Yorumla gereksiznur 1 yıl burada da var Yorumla gereksiznur 1 yıl Ama ne bileyim Yorumla theprofessional10101 1 yıl O zaöan ben açarım sende ağzına alırsın Yorumla gereksiznur 1 yıl Ön yargıliyim sadece bakalım nasip olur mu Yorumla theprofessional10101 1 yıl Olur tabi, gözünü kapatırsın ağzını açarsın Yorumla gereksiznur 1 yıl Tadı kötü mü ya midyenin etinin Yorumla theprofessional10101 1 yıl Değil tabiki. Zaten ne kadar et var ki. Ağzında hissetmezsin bilr Yorumla gereksiznur 1 yıl Hm bakalım yerim umarım Yorumla gereksiznur 1 yıl Eee anlat bı şey ler Yorumla theprofessional10101 1 yıl H m, konu bulma işi sende sen anlat 😉 Yorumla gereksiznur 1 yıl Çok konuştum ben Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ağzına midye vereyğm de sus o zaöan ☺️ Yorumla gereksiznur 1 yıl 😂midye yemeden de sus desen susarım Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm o zaöan çok anlayışlısın 😉 ya öpersem susar mısın Yorumla gereksiznur 1 yıl Öpmek kelimesini kaldıralım artık Yorumla theprofessional10101 1 yıl Isırmak diyeliö Yorumla
whereistheavacados Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Salyangoz yumurtasi 0 3 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, ilk kez duydum Yorumla whereistheavacados 1 yıl Pembe oluyor yenmiyor ama goruntusu cok guzel Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, bakıp bakıp seyrederiz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kımız ı çok merak ediyorum hiç denk gelip almak nasip olmadı
Bende içmedim, türkiye de var mı bülmiyorum
Var tabiki ama yaşadığım şehir çok küçük o yüzden bulamadım ben
Hmm, nerede yaşıyorsunuz ki?
Nevşehir
Hmm, hiç gitmedim , bilmiyorum. Balıkesirdeyim. Bakayım bir var mı?
Orada bulunur bence
😉 o zaman daha iyi kımız içmeye davet ederim seni 😉
Umarımm
Davet etmemi mi istiyorsun yoksa kımız içmeyi mi? 😉
Kımız içmeyi tabi ki
Peki sevindim, hemen yarın bakıyorum , kımız varsa davet ediyorum.. yoksa bulurum yine kımız içmeye davet ederim 😉
İyi misiniz?
Kımız var balıkesirde … davet ediyorum
Uzun bı süredir midyeyi merak ediyorum
Midye dolma mı
Evet hiç yemedim ve çok ön yargıliyim ama merak ta ediyorum
Ben yedireyim sana burada çok var 😉 çeşit çeşit
burada da var
Ama ne bileyim
O zaöan ben açarım sende ağzına alırsın
Ön yargıliyim sadece bakalım nasip olur mu
Olur tabi, gözünü kapatırsın ağzını açarsın
Tadı kötü mü ya midyenin etinin