İtalyanca Almanca ve fransızca
Kızlar sizce nasıl karşılarsınız?
İtalyanca Almanca ve fransızca
Kızlara zaafın var burada seni kimse istemez en önemli şey sağlam karakter o da sende yok dil bilmen İngiltere vatandaşı olman üste çıkartmaz seni ciddi düzgün kız için
Haklısın o kadar haklısın ki …
Ama kusursuz kızlar da artık pek bulunmuyor bunu da düşünmek gerekiyor yani
Alkol den gittin yani ben sevmiyorum diğer kızlar için sorun olur mu bilmem , ayrıca hadi kaplan okey de köpek balığını nasıl besliyorsun atma aw
Yeterli serfitikayı ve belgeleri tamamladığında özel izinler ve denetlemelerle bu hayvanları beslemen yasal oluyor bunu hayvanları koruma kanununun 4-5 maddesine bakabilirsin :)
O oyleyse onu bilemem ama alkol den gitti ndjsbfkskfnd
Cevap
5Cevap
Yani diyorsun beni bir gecede don atlet bırskacak kız arıyom
Kendini pazarlıyorsun yoğurt baya ekşi çıktı
Yok şuanlık görüştüğüm 50-60 kız var yani sadece kendimi sınıyorum
Lan allahtan belanı mı arıyon
Benide argo konuşturdun ya pes
Aşağılık kompleksi var en nefret ettiğim özelliğim, hiç bir zaman kendimi yeterli bulmadım asla da bulamayacağım sanırım. İnsan bir seviyeden bir süreden sonra sonsuzluğu arzuluyor
Mükemmeliyetçi deniyor buna insan oğlu hiçbir zaman doymaz
Eksilerim mi? Eksiklerim mi demek istediniz ?
Hem eksim hemde eksiğim?
Pembeler
Rabbim sana göre olanı versin
Show haberde izlemek keyifli olacakkk💅🏻
Atmaaa ziyaaaa
Seni ilgilendiren bir şey yok yorumunu yap çekil
Tam aradiklari kisisin iste
Saç göz ve kaş rengin ne
Saç rengim açık kumral gözüm de kahverengi
İngiliz vatandaşlığı güzelmiş kardeşim
Teşekkürler ☺️
Bakma bizim kızların burada yorumlarda böyle konuştuklarına. Bu vatandaşlık ve en basidinden altındaki araba bile hepsini kapında sıraya sokar.
Artık ilgimi hiç bir şey çekmiyor bir noktaya geldiğinde her şeyden soğuyorsun ya da imkansızı istiyorsun bir süreden sonra klasik corvette bile sıradan geliyor
Buralardan birine böyle imkanlar sunma bunu sana çok samimi söylüyorum. Evlen bence İngiliz kadınlarından biriyle gitsin en azından ne oldukları neci oldukları belli.
Yalnız bir şey diyeyim mi ne araba ne kadınlar ne de motor kıskanmam ama maşallah vatandaşlığı ben bile kıskandım.
Kizlara karşı zaafın var ne la
Güçsüz yönüm kızlar işte
E kotu bu hepsini istersin o zaman puha
Yok genelde onlar ister de ama yinede zaaf benim için
Boy kisa
İnşaat sırığı ister misin
İçki olmasaydı iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?