Diğer Kafamı mutfak dolabına çarptım kafam içine göçtü göçük oluştu nasıl düzelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Heh düzeldi ya zaten yamuk değilmiş normal miş Kafamı mutfak dolabına çarptım kafam içine göçtü göçük oluştu nasıl düzelir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanaiye gitcen çektircen 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Olm ciddi söylüyorum Yorumla Serkan_87 1 yıl Bende ciddiyim diyorum oğlum Yorumla Soran 1 yıl Bi git mk Yorumla Serkan_87 1 yıl Doğru konuş lolipop yamuk kafa Yorumla Soran 1 yıl hadi ordan düzeldi Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gel ben düzeltirim kardeşim benim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Eyw Yorumla
irem34687 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Doktora gitt 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Zamanım yok şu an Yorumla irem34687 1 yıl Ama gitmezsen daha kötu olabilir Yorumla Soran 1 yıl Tamam sağol Yorumla irem34687 1 yıl Düzelmesine sevindim. Geçmiş olsun Yorumla Soran 11 ay Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanaiye gitcen çektircen
Olm ciddi söylüyorum
Bende ciddiyim diyorum oğlum
Bi git mk
Doğru konuş lolipop yamuk kafa
hadi ordan düzeldi
Gel ben düzeltirim kardeşim benim
Eyw
Doktora gitt