Hava yağmurlu ve ben sabah erkenden havanın güneşli olduğuna aldandım çorapsız ugg giydim şimdi ıslak ayak eve gidiyorum nasıl?

Sizler de çok yaşıyormusunuz sabah hava güzel giyinip öğleden sonra ya da akşam üzeri hava bozunca üşüyor ıslanıyormusunuz. Üşümek çok değil de ıslanmayı çok yaşıyorum ben oda üstüm çok değil yani sonuçta ceket trençkot falan giyiyorum ama ayaklarım genelde topuklu giyiyorum ya da spor ayakkabı giyiyorum bazen ugg giyiyorum topuklu da çorap giymiyorum ama spor ayakkabı ugg giydiğim zaman babet çorap giyiyorum ve yağmur yağıyor bazen orjinal ugg giydiğim için onunla çorap da giymiyorum hep ıslanıyor ayaklarım çoraplarım bugün de yine öyle sabah çorapsız ugg giydim yağmur yağdı ve dolmuşa taksiye binene kadar ıslanıyorum aslında hoşuma da gidiyor. Sevgilimin kıymetini böyle zamanlarda daha çok anlıyorum adam kapı dan alıyor kapıya bırakıyor belki biraz arabayla giderken falan bir şeyler istiyor yapıyoruz ama helal olsun en azından yağmur da ıslanmıyorum 😅🫣
Hava yağmurlu ve ben sabah erkenden havanın güneşli olduğuna aldandım çorapsız ugg giydim şimdi ıslak ayak eve gidiyorum nasıl?