Sizler de çok yaşıyormusunuz sabah hava güzel giyinip öğleden sonra ya da akşam üzeri hava bozunca üşüyor ıslanıyormusunuz. Üşümek çok değil de ıslanmayı çok yaşıyorum ben oda üstüm çok değil yani sonuçta ceket trençkot falan giyiyorum ama ayaklarım genelde topuklu giyiyorum ya da spor ayakkabı giyiyorum bazen ugg giyiyorum topuklu da çorap giymiyorum ama spor ayakkabı ugg giydiğim zaman babet çorap giyiyorum ve yağmur yağıyor bazen orjinal ugg giydiğim için onunla çorap da giymiyorum hep ıslanıyor ayaklarım çoraplarım bugün de yine öyle sabah çorapsız ugg giydim yağmur yağdı ve dolmuşa taksiye binene kadar ıslanıyorum aslında hoşuma da gidiyor. Sevgilimin kıymetini böyle zamanlarda daha çok anlıyorum adam kapı dan alıyor kapıya bırakıyor belki biraz arabayla giderken falan bir şeyler istiyor yapıyoruz ama helal olsun en azından yağmur da ıslanmıyorum 😅🫣
Hava yağmurlu ve ben sabah erkenden havanın güneşli olduğuna aldandım çorapsız ugg giydim şimdi ıslak ayak eve gidiyorum nasıl?
Ben sevgilimin istediği çoraplari giyiyorum ve o istediği kadar aynı çorap aynı ayakkabı giyiyorum kesinlikle o söylemediği sürece cikarmadan giyiyorum o istediğinde cikariyor
Olmak isteyen çok kişi var senin gibi ama ben zaten sevgilime olmuşum üstelik öyle yalandan da değil gerçekten kolesiyim ondan firsat bulup ben kendime yapamiyorumki
İnan bana ben de ayaklarıyla ilgilendiğim biri var hiç boş bırakmiyor beni ayağına bağlamış ben bile kendi ayaklarımı göremiyorum yine o benden çok görüyor 😅
Ohoo ben ne ıslanmalar gördüm bir şey olmadı 😅 kaç kere sabah giydiğim de çoraplı çorapsız sabahın güneşinde terleyip sonra ıslanıp beyazlayip buruşup attığım adımlar da ayakkabılarım dan su çıktı da ben yine giydim yürüdüm çalıştım da hiç cikartmadan tekrar kurudu ayaklarım ayakkabılarım da ben yine yıkılmadım kaç kişiyi bitirdim 😅
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Hava yağmurlu ve ben sabah erkenden havanın güneşli olduğuna aldandım çorapsız ugg giydim şimdi ıslak ayak eve gidiyorum nasıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iyiymiş evet
Harikaymış ama arada çorap giyersen iyi olur hasta olmazsın enazından.
Çorap bazen giyiyorum
İyi sen giy yinede
Ben sevgilimin istediği çoraplari giyiyorum ve o istediği kadar aynı çorap aynı ayakkabı giyiyorum kesinlikle o söylemediği sürece cikarmadan giyiyorum o istediğinde cikariyor
Kötü olmuş karnın ağrır göbüş hasta olur eve geç çabuk ayaklarını kurula patiğini giy
Ayak fetişti biriyim
Eve geldim çorapsızdım zaten hemen bir spor çorap giydim uğraşmadım kurulamayla
Öperim ayaklarını
Yani yok demeyi hiç istemem ayaklarımla olan şeyleri severim
Kölen yap beni
Olmak isteyen çok kişi var senin gibi ama ben zaten sevgilime olmuşum üstelik öyle yalandan da değil gerçekten kolesiyim ondan firsat bulup ben kendime yapamiyorumki
Birgün yapalım seninle
Ayaklarinla ilgilenmek isterim
İnan bana ben de ayaklarıyla ilgilendiğim biri var hiç boş bırakmiyor beni ayağına bağlamış ben bile kendi ayaklarımı göremiyorum yine o benden çok görüyor 😅
Ayaklarin o kadar güzel ve seksi ki ister istemez ilgilenesim geliyor
ap/tal olmadigim icin aldanmiyorum
Bravo bu arada ben de aptalım yani
Hasta olcaksın bebem
Ohoo ben ne ıslanmalar gördüm bir şey olmadı 😅 kaç kere sabah giydiğim de çoraplı çorapsız sabahın güneşinde terleyip sonra ıslanıp beyazlayip buruşup attığım adımlar da ayakkabılarım dan su çıktı da ben yine giydim yürüdüm çalıştım da hiç cikartmadan tekrar kurudu ayaklarım ayakkabılarım da ben yine yıkılmadım kaç kişiyi bitirdim 😅
Yıkamaz beni hiç bir şey diyorsun yani 😅
Aynen yıkamaz canım
Ayakların da güzeldir senin 😂
Kötü diyen olmadı
Arada göster de gözüm gönlümüz açılsın 😏
Sena Hanım lütfen köleniz, köpeğiniz olayım yalvarırım
Geçmiş olsun kötü olmuş
Kapk fotoğrafindaki ayaklar sanami ait
Mükemmel. 😁
Ayaklarını merak ettim