Güncellemeler
1 yıl
Sizce hayatta hep mutlu olurlar mi
İki kız var kızlar üst sınıfta ders notları ödevler önceki yılın sınav sorularını alıyorlar. O yüzden notları yüksek. Kızlar içkili mekanlardan erkeklerle tanıştıkları oldu. Aynı anda numara değiştirdiler. Biri sevgilisi olan üst sınıftaki birine yürüdü. Biri 4 erkek 2 kız tatile Gürcistan'a gittiler. İkiside menfaatci lükse ilgileri var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onlar o hayatı tercih etmiş genelde böyle insanların hayatta bir amacı yoktur sadece menfaat , ilgi çekme, odak noktası olma ama bir gün pişman olurlar. Sizin de onlarla çok ilgilenmemenizi tavsiye ederim öylelerinden uzak durmak en iyisidir
Haklısınız tuhaf bir hayatları var.
Evet benim çevremde de vardı öyle bir kız arkadaşım konuşmayı kestim onla çünkü bölümümü söyleyince herkes direkt onu tanıyıp tanımadığımı soruyordu en son farkettim ki bunu tanımayan yok
Anladım. Alt sınıftaki erkekler bu kızlardan bir tanesinin dedikodusunu yapıyormuş aynı durum büyük ihtimalle.
Evet bizde de dedikodu ifşa vs mevzuları dönüyordu hatta kendisi benimle arkadaşlıktan öte düşünemek istedi ilk başta olumsuz tepki vermedim ama sonra dedim ki bunla asla olmaz her gün bir kaç kişiyle kavga etmem gerek diye düşündüm ve soğuttum kendimden
En iyisini yapmışsın onla hayat geçmezdi sonunda üzülen sen olurdun
Birde kızın özel görüntüleri varsa kızı kullanadabilirler
Yani görüntü değil de cinsel içerikli ses mesajları vardı. Benimle de sanırım o maksatla birlikte olmak istiyordu. (Benim öyle biri olmadığımı bildiği halde arkadaş olalım ama arkadaş gibi de değil kısacası f*ck body hatta bazen görünce bile gülüp dördüncü sınıfın ikinci dönemi diyor birşeyler ima ediyor değişik.
Sebebi malum