Sizce yurt görevlileriyle aramdaki diyalog nasıl?

2021'den beri İzmir'de kız - erkek karışık özel bir yurtta kalıyorum. Yurdun zemin katında ortak lavabolar var. Kız ve erkek öğrenci lavaboları yan yana yer alıyor ve lavabo girişinde kapı yok. Ben de ara ara erkek lavabosunda el kurutmak için kağıt havlu kalmadığında kız lavabosuna girip oradan kağıt havlu alıyorum. Yurt yöneticileri beni kaç kez gördü ve beni bir daha yapmamam için uyardılar, ama ben aynı şeyi yapmaya devam ettim. Dün akşam yine lavaboya girip ellerimi yıkadım. Sonra kağıt havlu kalmadığını görüp kız öğrenci lavabosuna girdim ve orada da kalmadığını görünce yurt yöneticilerine " Lavabolarda kağıt havlu kalmamış, 2 tarafta da yok " dedim. Yurda geldiğim ilk yıldan beri beni tanıyan, 32 yaşındaki abla da bana " Kızların tarafına da baktın yani? " dedi. Ben de gülerek " Evet, ama bu sayede orada da kağıt havlu kalmadığını öğrenmiş oldunuz " dedim. Sonra abla da bana " Oğlum, sen kestirsene. Kestir, sen de kurtul, biz de kurtulalım vallaha " dedi. Ben de " Kestirirsem bir anlamı kalmaz, bu şekilde daha zevkli oluyor " dedim. Ayrıca o ablanın yanında da 45 yaşlarında, yine beni yurda geldiğim ilk yıldan beri tanıyan 45 yaşlarında bir abla vardı ve biz konuşurken o da sesli bir şekilde gülüyordu.
Sizce yurt görevlileriyle aramdaki diyalog nasıl?