Merhaba ;
Esimle 1 senedir evliyiz ve yurtdisinda yaşıyoruz. Evliligimizin 4. ayinda hamile kaldigimi öğrendim. Cocuk sahibi olmak benim ve esimin en ama en buyuk hayali ama cook yanlis bir zamanlamaydi. Eski isyerimden istifa etmistim ve yeni bir iş icin sözleşme izmalamistim. Yeni is hayalimde olan buyik bir is ve büyük bir markaydi. Istifamin 1. haftasinda hamile kaldigimi öğrendim. Ne yapacağım bilemedim. Hem en büyük hayalim ama ayni zamanda hayalimdeki zamanlama değildi. Bulundugum ülkede ayni isyerinde 1 yıl calismiyorsan asla dogum izni ya da parasi alamazsın. Esimin maaşı sadece kiraya ve markete yeter benim çalışmam lazım asla geçinemeyiz. 2hafta boyunca sadece ağladım cook ama çok büyük bir cikmazdaydim. Bulunduğum yeni isimde ayakta calsimak zorundayım ve ilk haftalar o kadar zordu ki o kadar yorgundum ki kendimi ispatlayamadkm. Insaar beni işe aldi ama performansım iyi değildi onlara hamile oldugumuda soyleyemezdim çünkü neden onceden soylemedin derlerdi. Gercekten ayakta durmak cok sordu.
Eski isyerime istifami vermeseydim bütün izinlerimi kullanir ve bebegi dunyaya getiridim ama istifa ettim ve 1 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim yeni isim baslayinca. Hadi dogum yapsam esimle cook uzaktayiz turkiyeden ve kimsemiz yok burada benim ailemin buraya gelmesi de cook zor. Baya agldiktan sonra 6. haftada kurtaj olmayan karar verdim. Kurtajdan sonra 1 ay o kadar agladim ki cehenneme gideceğim ve allahin beni cezalandiracagini ve asla birdaha cocuk sahibi olamayacagimi dusunmeye başladım. Gercekten o an icin en dogru karar oydu. Esim finansal olarak hazir olmadigimizi birkaç kere söyledi. Ama ben ne karar verirsem arkasindaydi. Ama bana olmayan hazir olmadigini suanda soyledi para en büyük sorun dedi. Once kizdim ona ama sonra bana durust oldugu icin minnettar oldum. Taman hazirim dogur deserves ve dogurunca hiçbir sorumluluk almaması beni daha cok uzerdi.
Neyse iste 6 ay oldu. Isyerimde rolumde baya iyiyim kendimi kanitladim.
Ama hala gecmise dönüp donup agliyorum
Sanırım birinin fikrine ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar