Diğer Alkol alıp kafayı çektiğinizde ne oluyor anlatın bakayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben bilmiyorum. Sohbet amaçlı sordum. Alkol alıp kafayı çektiğinizde ne oluyor anlatın bakayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Küs olduğun akrabalarını arayıp , arayı düzeltiyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Hayattan keyif alma çarpanın 10 oluyor yavrum 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Ya senn Yorumla Soran 1 yıl Özledim lan Yorumla Oluştur 1 yıl Neyi özledin, içmeyi mi? İçelim madem Yorumla Soran 1 yıl Yok be sjjdf şaka şaka Yorumla Soran 1 yıl Nasıl keyif alıyorsun 10 ile çarpıyor musun Yorumla Oluştur 1 yıl Yaptığın her şey 10 kat keyifli, muhabbet, film izlemek, şarkı dinlemek, uyumak. Aklına ne geliyorsa hepsi x10, alkol candır Yorumla Soran 1 yıl Haram haram sjjfg Yorumla Soran 1 yıl nereye gittinnn söyle Yorumla Oluştur 1 yıl İçmeye, haram haram deyince canım çekti :d Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Oluştur 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=JLXjwRISFRM Yorumla Soran 1 yıl Senin günahın ne yapalım Yorumla Soran 1 yıl Şarkı güzel ama Yorumla Oluştur 1 yıl Tek günahımız bu olsun Yorumla Soran 1 yıl Ben uyluya anında dalıyorum çoo uyuyorum 2 yıldır da böyleyim hasta mıyım sence Yorumla Oluştur 1 yıl Fizyolojik olmasa da mental olarak sağlıklı olduğun söylenemez Yorumla Soran 1 yıl Hm sohbet edelim ben sana istek atacam da engellemişsin boşu boşuna malsın Yorumla Soran 1 yıl Neden sağlıklı söylenmez evet mental bok gibi Yorumla Oluştur 1 yıl Mal mıyım ssjgs Mod değilsen engelleme sebebim vardır mutlaka, kimsin kimliksiz üye Yorumla Soran 1 yıl Ya sen neden kimin olduğuna kafayo takıyorsun evet bu yüzden engelledin. Yorumla Soran 1 yıl Engeli kaldır viski içelim Yorumla Oluştur 1 yıl Mod olduğun için engelledim yaani? Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım mod ne. Haydajksmff hesabım bu ilk kez zaten üyeyim engeli kaldır Yorumla Oluştur 1 yıl İsim alalım Yorumla Soran 1 yıl Ceren Yorumla Soran 1 yıl Haydajksmff üye adım Yorumla Oluştur 1 yıl Sende beni engellemişsin mk Yorumla Soran 1 yıl Pardon bakayım Yorumla Soran 1 yıl Kaldırdım Yorumla Soran 1 yıl Sen de kaldır bi zahmet abi Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Hayat hikayesini anlatıyorum😅 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Uyku en güzeli 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ya sürekli yatıyorsam Yorumla Kadirovski94 1 yıl Müzik dinle o zamann Yorumla Soran 1 yıl Hasta mıyım ben sence Yorumla Soran 1 yıl Sürekli yatıyorum Yorumla Soran 1 yıl Anında uykuya dalıyorum Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 636 cevap paylaştı. Saçmalıyorsun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Alkol içmek pişmanlıktır Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl İlk defa mı içicen Yorumla Soran 1 yıl Hayır içmek için sormadım sohbet amaçlı sordum. İçmem ben Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Nerde yaşıyorsun sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Küs olduğun akrabalarını arayıp , arayı düzeltiyorsun
😂
Hayattan keyif alma çarpanın 10 oluyor yavrum
Ya senn
Özledim lan
Neyi özledin, içmeyi mi? İçelim madem
Yok be sjjdf şaka şaka
Nasıl keyif alıyorsun 10 ile çarpıyor musun
Yaptığın her şey 10 kat keyifli, muhabbet, film izlemek, şarkı dinlemek, uyumak. Aklına ne geliyorsa hepsi x10, alkol candır
Haram haram sjjfg
nereye gittinnn söyle
İçmeye, haram haram deyince canım çekti :d
Niye
https://www.youtube.com/watch?v=JLXjwRISFRM
Senin günahın ne yapalım
Şarkı güzel ama
Tek günahımız bu olsun
Ben uyluya anında dalıyorum çoo uyuyorum 2 yıldır da böyleyim hasta mıyım sence
Fizyolojik olmasa da mental olarak sağlıklı olduğun söylenemez
Hm sohbet edelim ben sana istek atacam da engellemişsin boşu boşuna malsın
Neden sağlıklı söylenmez evet mental bok gibi
Mal mıyım ssjgs
Mod değilsen engelleme sebebim vardır mutlaka, kimsin kimliksiz üye
Ya sen neden kimin olduğuna kafayo takıyorsun evet bu yüzden engelledin.
Engeli kaldır viski içelim
Mod olduğun için engelledim yaani?
Anlamadım mod ne. Haydajksmff hesabım bu ilk kez zaten üyeyim engeli kaldır
İsim alalım
Ceren
Haydajksmff üye adım
Sende beni engellemişsin mk
Pardon bakayım
Kaldırdım
Sen de kaldır bi zahmet abi
Hayat hikayesini anlatıyorum😅
Ne