Sevgilim çok tipsiz olduğu için ondan utanıyordum

sevgilim çok tipsiz olduğu için ondan utanıyordum arkdaşlarımla bile tanıştıramadım ve ayrıldım şuan bana yalvarıyor seni çok seviyorum neolursun beni bırakma diye siz olsaydınız ne yapardınız? ( hani toplumda kekoluk denen bir tarz varya aynen öyle bir tip )

Yardım edin bakalım:))) siz ne yapardınız bu durum karşısında?? ://
Güncellemeler
+1 yıl
niye kabul ettin ozaman demişsiniz beni sevidiğini hissetiğim için bird ene zaman ayrılamk istesem küfür bile etsem illaki beni ikna ediyordu barışmak için ama tip olarak ne benm yanıma nede ailemn yanına yakışmıyor :/://::
Güncellemeler
+1 yıl
yanlız bir dönemdeydim onun beni sevmesi bunu hissetmem hoşuma gtti ilklerde tipsizliği bu kdr önemsemiyorudm ama akrabalarıma rkdaşların görünce duyunca çok sert tepki verdiler bu bizim ailemize yakışırmı falan diye benimd eöyle çok sevgim yoktu ona karşı ve sonun da ayrıldım şmdi günde binlerce kez arayıp mesaj atıyor evet onu kallnmş gibi gözüküyorum ama kullanmadım onun iyiliği için vazgeçtim
Güncellemeler
+1 yıl
yanlız bir dönemdeydim onun beni sevmesi bunu hissetmem hoşuma gtti ilklerde tipsizliği bu kdr önemsemiyorudm ama akrabalarıma rkdaşların görünce duyunca çok sert tepki verdiler bu bizim ailemize yakışırmı falan diye benimd eöyle çok sevgim yoktu ona karşı ve sonun da ayrıldım şmdi günde binlerce kez arayıp mesaj atıyor evet onu kallnmş gibi gözüküyorum ama kullanmadım onun iyiliği için vazgeçtim :((((((((
Sevgilim çok tipsiz olduğu için ondan utanıyordum