Beğenmediğim ya da yakışıklı olup da benim sevmediklerim beni seviyor ama benim hoşlandıklarım beni sevmiyor bir tanesi tipimi beğenmemişti umursamadım hadi ordan gitti sonra zaten
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hmm vay beee. Herkes begencek diye bir şey yok dimi. Sonuçta Adriana Lima Brad Pitt değiliz yani
Genelde eskiden selam merhaba yazardım şimdi bir resmine atıf yaparak ya da story ile başlangıç yapıyorum onun ilgilendiği konulardan giriyorum fakat ülke olarak nefes alan her canlıya yazan abazan bir güruh olduğu için kız ya görüldü atıyor ya da tipim değilsin yazıp geçiyor hatta bir tanesine ya ne egolu kızsın yazdım kız bana dm kutusunu attı en az 50 erkek mesaj yazmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beğenmediğim ya da yakışıklı olup da benim sevmediklerim beni seviyor ama benim hoşlandıklarım beni sevmiyor bir tanesi tipimi beğenmemişti umursamadım hadi ordan gitti sonra zaten
Hmm vay beee. Herkes begencek diye bir şey yok dimi. Sonuçta Adriana Lima Brad Pitt değiliz yani
Aynen
Her gün yaşadığımız durum problem yok
Nasıl yani nerde yasion bu durumu instadan mi
Gündelik hayatta instada kıza yazıyoruz tipe bakıyor Red yiyoruz konuşmak istiyorsun savcılık işlemleri başladı diyor
Tovbeee. İnstadan ne yaziyon ilk mesaj? Mesela
Genelde eskiden selam merhaba yazardım şimdi bir resmine atıf yaparak ya da story ile başlangıç yapıyorum onun ilgilendiği konulardan giriyorum fakat ülke olarak nefes alan her canlıya yazan abazan bir güruh olduğu için kız ya görüldü atıyor ya da tipim değilsin yazıp geçiyor hatta bir tanesine ya ne egolu kızsın yazdım kız bana dm kutusunu attı en az 50 erkek mesaj yazmış
Ohaaa beeee. Ulan ne abazanlar varyaaa.. seçici oluyolar tabiki ozmaanda. tipim değilsin der
Yani durum bu
En iyisi Rusya ya gitmek ya da instadan yabancı bulmak
Yo başka kız mı yok
Öyle mi diyon knk. Seni begemeyen ya da reddeden oldu mu
Yo olmadı ama anlaşamadığımız için ayrıldık
Olsa napardin, üzülür muydun
Yo takmazdım başka kız mı yok kendi kaybeder
beni beğenmeyen birinden hoşlanmadım hiç
Ama Herkes begencek diye bir şey yok dimi. Sonuçta Adriana Lima Brad Pitt değiliz yani
beni kimse beğenmez demedim zaten, beni beğenmeyen birinden hoşlanmadım daha önce diyorum
Anladım dediğini. Ama herkes beğenmez birini senide beğenmeyen vardir
Girmem beğenmeyebilir
Herkes begencek diye bir şey yok dimi. Sonuçta Adriana Lima Brad Pitt değiliz yani
Ben Brad Pitt i beğenmiyorum
Asddds harbimi laa olsun asdds. Esmer sevion galiba
Yess
Ben çekik gözlü esmerim. Bruce Lee ye benziyorum bu iyim i sence?