Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ben niye gizledin yeni manitanmi dedim falan tartıştım yol verdim o işini bıraktı kziida okuldan aldi eve getirtti tc kimligini elinde kızda karşısında ydi işini brkti eve gitti kziida gösterdi vidoe cekti kimlkle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kız kardeşi değil çünkü
Kardesi kimligini ve kizi yanyana videoda cekti atti kiyameti kopardım işten çıktı kadesinide okuldan aldi kizi eve getirtti kimlikle birlikte atti bana
Kardeşi olduğuna emin miyiz
Evet kimligini çekti eve gitti kizida eve getirtti kimlikle kız karsi karsiya video cekti atti her şey ayniydi tcsine kadar yazdı hatta bu yüzden cok saisirdim kardeşini niye benden gizledi hikayesini
Sizin nasıl bi ilişkiniz varda bunlar oldu
Hayatım normal sevgili Bayadır konuşuyoruz buluşuyoruz 2 kere buluştuk 5 ay veya daha fazla konuşuyoruz yani
Sonuç olarak sordugun zaman ne dedi gizlemesine
Kız kardeşi olduğundan emin miyiz?
Evet kimligini çekti eve gitti kizida eve getirtti kimlikle kız karsi karsiya video cekti atti her şey ayniydi tcsine kadar yazdı hatta
Oha bu nasıl bir kanıtlama çabasıdır? Ne dedin ne yaptın da bu kadar uğraşa girdi.
Hiakyeni gizlemiş sin ama wpde unutmususn dedm wpde ne atsa instaya hurayada atıyor bende yoluna bak yeni manitanla dedim baya aradi etti inanmadimi analynca tamam kardeşimi eve goturcem kimliği ile cekicem dedi ve kalıcı video atti
İyi yapmışsın o zaman bırak uğraşsın.
Ay aşkım baya uğraştı ettide işte aklma taklmisti niye gizlemesi hiakyelerimi sildm dedi ama fakimde duruyor du fakten baktm diyemiyorum da neyse askm teşekkür ederim
Bak canım detaylara çok takılıyorsundur belki ondandır ya da onu götürdün beni götürmedin dememek içindir. Bu işin aslını ona sormadan bilemeyiz.
Kız kardeşi olduğundan eminmisin?
Evet kimligini çekti eve gitti kizida eve getirtti kimlikle kız karsi karsiya video cekti atti her şey ayniydi tcsine kadar yazdı hatta