Üniversiteyi bulgaristanda okuyacağım ( eczacılık ) bu sayede avrupada çalışabileceğim.
Hangi ülke daha mantıklıdır sizce? Almanyanın havası çok boğuk diye biliyorum
Üniversiteyi bulgaristanda okuyacağım ( eczacılık ) bu sayede avrupada çalışabileceğim.
Hangi ülke daha mantıklıdır sizce? Almanyanın havası çok boğuk diye biliyorum
Sosyal hayatım güzel olsun diyorsan gezmekte isterim dersen İsviçre amacın para biriktirmek ise Almanya, İsviçre çok güzel bir ülke ama hayat giderleri pahalı dışarda bir yerde bir şey içeyim ya da alışveriş pahalı gelebilir Almanya'da sosyal hayat çok yoktur insanlar işten eve evden işe bu yönden sıkıcı gelebilir belki ama para bikimi yaparsın
Cevap
10Cevap
Iki ülkede de yaşamış biri olarak yazıyorum sana Almanya'da Türkler için hiçbir saygı yok üstüne çoğu yerde aşağılanıyorsun ama İsviçre diyorsan orası bambaşka bir dünya mutluluk Diyarı bile olabilir insana saygı nasıl gösterilir bunu öğreniyorsun
Ya merhaba bende isviçreye gidip çalışmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bilgim yok ailemdende kimse bilmiyor nasıl pasaport vize falan alınır bilmiyorlar yani tek başımayım ve ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok en önce nerden başlamalıyım daha pasaportum bile yok bir pasaportmu almalıyım yoksa bir iş ilanımı aramalıyım isviçreye gitmek için illa istek mi yapılması lazım tek başına gidilemiyormu? Lütfen yardımcı olur musunuz?
İsviçre varken Almanya'yı seçmekte ne bileyim...
İsviçre kral gidersen benide götür
Almanya tabikide
Almanya çok güzel Gel buraya
İsviçre bence
İsviçre
İsviçre
İsviçre en iyisi
İsviçre
İsviçre
isviçre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?