Hayatı skeyim yemin ediyorum sıkıntıdan patlayacağım hayır onun dışında hayat da sıkıcı her şey çok monoton bıktım ya bunaldım gerçekten bomboş geliyor her şey ne olucak bu hal bilmiyorum yeter artık ya
Güncellemeler
1 yıl
Hayır bir de o kadar umutlu pozitif bir insandım ki senelerce şimdi karamsarlıktan kurtulamıyorum çok bunaldım
Sıkıldım bunaldım nasıl hissediyorsunuz ne yapıyorsunuz gelin yazın?
Her insan bir şeyler Yaşar kuzum herkesin bir derdi var Önemli olan bunlarla nasıl başa çıktığın Bazı insanlar Sendeki derdi Derman Sayar bak yaşadıklarını küçümsemiyorum sakın yanlış anlama ama belki de artık İyi tarafından bakman gerekiyor Belki de sen küllerinden yeniden doğacaksın Bir anka kuşu Misali
Ne yaşadığımı bilmiyorsun 😃 zaten ben böyle biri bile değildim bu anlardan daha kötü hissettiren şeyler de yaşadım o anlarda bile umutluydum pozitif düşünme çabam vardı ama artık sanki son noktaya gelmiş gibiyim yalandan da olsa gülümseyemiyorum çünkü enerjim yok önceden hep gülen bir insandım şimdi surat asan biri olup çıktım ve elimden bir şey gelmiyor
Anlatsam bile ne olucak geçmedikten sonra benim enerjim yerine gelmedikten bir şeyler için uğraşmaya az da olsa motive hissetmedikçe ne yapabilirim ki? Sıkıntılı hissediyorum geçiyor sonra yine aynı döngü sabah uyanmaktan bile çok bunaldım artık hep aynı şeyler bıktırıyor her şeyi hissediyorum ama bir yandan da çok bomboş hissediyorum
Hayatım da bazı şeyler olmadıkça psikoloğa gitsem ne yapacak? Elimde olmayan şeyleri hayatıma o mu sokacak? Onlar olsa zaten ben de şu sktiğimin karamsarlığından yavaş yavaş kurtulup tekrar eskisi gibi olabilirim diye düşünüyorum ama işte...
Sana delisini demiyorum her psikiyatrise giden zaten deli değil diğer insanların bu şekilde hasta ettiği kişiler yani sağlam insanlar psikiyatris'e gider deliler değil
Ben psikoloğa veya psikiyatriye giden insanları deli yerine koyan biri değilim zaten ama sırf böyle size hissettiğim şeyleri yazdım diye bir ilaç versinler sakinleş gibi bir mantıkla yazdığınızı hissettim çünkü dediğiniz şey mantıksız
Beni tanımadan ne kadar kolay sonuca ulaşıyorsunuz siz öyle ya hahah inanılmaz ya anlayamıyorum var ya sizin gibileri sanki hayatınız hep dört dörtlük olmuş ve hiç çok çıkmazda hissettiğiniz yorulduğunuz anlar olmamış gibi insanlara hemen bir yargı koyuyorsunuz
Böyle bir anımda ben de sataşma yaşamak istemiyorum ama siz zorluyorsunuz bir cevap verin yalan mı? Bir sürü insan var sizin yaptığınızı yapan ne düşünerek ne niyetle konuşuyorsunuz yani gerçekten anlamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Spordan sonra Mahmut Orhan dinleyip çay içiyorum.
Sevgilimden ayrıldım b. k gibiyim teselliye ihtiyacım var bı Allah'ın kulu etmedi boş ver diyip geçtiler bende burada takılıyor kafa dağıtmak icin
Burada da kafa dağıtmak yetmiyor ki
Evet
Belki de kendine bir uğraş bir hobi edinmelisin Mesela sen neden böyle hissediyorsun Yani senin Neden kendini üzmek için bir bahane arıyorsun
Hayır bahane aramıyorum zaten bir hobim de var senelerdir çok severek de yapıyorum ama yetmiyor o kadar bunaldım ki her şeyden
Her insan bir şeyler Yaşar kuzum herkesin bir derdi var Önemli olan bunlarla nasıl başa çıktığın Bazı insanlar Sendeki derdi Derman Sayar bak yaşadıklarını küçümsemiyorum sakın yanlış anlama ama belki de artık İyi tarafından bakman gerekiyor Belki de sen küllerinden yeniden doğacaksın Bir anka kuşu Misali
Ne yaşadığımı bilmiyorsun 😃 zaten ben böyle biri bile değildim bu anlardan daha kötü hissettiren şeyler de yaşadım o anlarda bile umutluydum pozitif düşünme çabam vardı ama artık sanki son noktaya gelmiş gibiyim yalandan da olsa gülümseyemiyorum çünkü enerjim yok önceden hep gülen bir insandım şimdi surat asan biri olup çıktım ve elimden bir şey gelmiyor
Evet bilmediğim için zaten tam yorum yapamıyorum anlatmak ister misin dinlerim
Anlatsam bile ne olucak geçmedikten sonra benim enerjim yerine gelmedikten bir şeyler için uğraşmaya az da olsa motive hissetmedikçe ne yapabilirim ki? Sıkıntılı hissediyorum geçiyor sonra yine aynı döngü sabah uyanmaktan bile çok bunaldım artık hep aynı şeyler bıktırıyor her şeyi hissediyorum ama bir yandan da çok bomboş hissediyorum
Tedavi olmayı denedin mi
Hayatım da bazı şeyler olmadıkça psikoloğa gitsem ne yapacak? Elimde olmayan şeyleri hayatıma o mu sokacak? Onlar olsa zaten ben de şu sktiğimin karamsarlığından yavaş yavaş kurtulup tekrar eskisi gibi olabilirim diye düşünüyorum ama işte...
Psikolog değil psikiyatrist Bence bir uğra derim
Hiçbir şey yok yokmuş gibi bir de sizin gibiler denk geliyor ya inanılmaz gerçekten
Bizim gibiler derken? Neyse uzatmıyorum İyi akşamlar
İnsanı deli yerine koyuyorsunuz belli ki
Sana delisini demiyorum her psikiyatrise giden zaten deli değil diğer insanların bu şekilde hasta ettiği kişiler yani sağlam insanlar psikiyatris'e gider deliler değil
Ben psikoloğa veya psikiyatriye giden insanları deli yerine koyan biri değilim zaten ama sırf böyle size hissettiğim şeyleri yazdım diye bir ilaç versinler sakinleş gibi bir mantıkla yazdığınızı hissettim çünkü dediğiniz şey mantıksız
Ilaç al demiyorum sana ama belli ki bir psikoterapiye ihtiyacın var. Yoksa bu işin sonu intihara gidecek Bunu mu istiyorsun
😃 kendi canıma kıyacak biri hiç olmadım istemsizce aklıma gelse bile yapacak biri de değilim sadece zorlanıyorum ve elimden bir şey gelmiyor
Farkında değilsin ama o yola doğru gidiyorsun aklında olsun veya olmasın tek bir cinnet geçirmene bakar o iş
Beni tanımadan ne kadar kolay sonuca ulaşıyorsunuz siz öyle ya hahah inanılmaz ya anlayamıyorum var ya sizin gibileri sanki hayatınız hep dört dörtlük olmuş ve hiç çok çıkmazda hissettiğiniz yorulduğunuz anlar olmamış gibi insanlara hemen bir yargı koyuyorsunuz
Anlaşıldı iyi akşamlar
Bir cevap veremediniz? Ama hoşunuza gidiyor belli ki sizin böyle hemen yargı koymak
Bulaşmıyorum ve sataşmayacağım
Böyle bir anımda ben de sataşma yaşamak istemiyorum ama siz zorluyorsunuz bir cevap verin yalan mı? Bir sürü insan var sizin yaptığınızı yapan ne düşünerek ne niyetle konuşuyorsunuz yani gerçekten anlamıyorum
İyi akşamlar diliyorum
hissetmiyorum (Genel)
Çevrende arkadaş yokmu senin hiç ya. Nerede yaşıyorsun
Sevgili para iş yoksa normal
Bende sıkılıyorum cokcq
Pek farkli değil tadi kalmadi
Herkes aynı
Wolfenstein oyna
djxjjxxjjzzjsjxjdjsjzjnskKa
@kuantummekaniği ama cidden dehşet iyi oyun biraderim
biliyom ka ondan güldüm
@kuantummekaniği Bu kadınlar oyun dünyasını bilmediklerinden stresliler bence. 😀
Heyecan katalim
Takıl biraz
çalışmıyomusun