Yani şehirde yaşıyor ama köylulukten jurtulamamis köy adetlerini şehire taşımış dikkat et 2 arada bir derede kalanlar yani ne şehirli ne köylü olanlar TEHKİKELİDİR gazete 3. Sayfası onlarla dolu
Ezik, keko biri sana siddetde uygulayabilir, tecavüzde edebilir Arizona kertenkelesi, kekolar ağır abi taklidi yapar her kültürün maskesi farkklidir, bilincine göre değişir bagcilarda ki ezikle Fenerbahçede ki ezik aynı olamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
mezopotamya eşeğine sormuşlar sen niye mezopotamya eşeğisin diye ne bileyim ben mk demiş
Anlıyorum...
Yorumlarına çok gülüyorum abi
gülün diye buradayım şimdilik
Bunun bir çeşit güç gösterisi olduğunu düşünüyorlar
Güçlü erkek imajı gibi bisiy mi
Öyle zaten ağır abi takılıyor yani iyi bir insan ama benim bir ağırlığım var bir ortamda der her zaman
Ezik biriymiş dikkat et o silah sana yonlenmesin çok ezik biri ağır taklidi yaparak ezilmekten kendini koruyor
@deliremecem 👍👍
Kasabalı kafasindanda ondan
Kasabalı derken
Yani şehirde yaşıyor ama köylulukten jurtulamamis köy adetlerini şehire taşımış dikkat et 2 arada bir derede kalanlar yani ne şehirli ne köylü olanlar TEHKİKELİDİR gazete 3. Sayfası onlarla dolu
Ne demek yani bu anlamadım
Ezik, keko biri sana siddetde uygulayabilir, tecavüzde edebilir Arizona kertenkelesi, kekolar ağır abi taklidi yapar her kültürün maskesi farkklidir, bilincine göre değişir bagcilarda ki ezikle Fenerbahçede ki ezik aynı olamaz
Ağır abi zaten bana benim bir ağırlığım var bir ortamda demisti
Neyse sen saftoriksin benim işim var
Tm bb
Bununla mi övündü sana
Övünmek değil sadece sordum oda doğulular sever öyle havaya ateş etmeyi dedi
Başka birini bul bence
Tüm doğulular sevmez ben sevmem mesela
Gösteriş meraki