Evet ama işte bulmak çok zor bulsanda nasip olması çok zor siz kızlar inanın çok şanslısınız bu konuda siz istemeseniz bile erkekler ayağınıza geliyo ve aralarında seçim yapabiliyosunuz ama biz hem ayaklarına gidiyoruz hemde red olasılığı yüksek o yüzden çok iyimser olamıyorum artık
Bu konuda tabiki de haklısın fakat biz kızlar da şanslı değiliz tamam erkekler teklif ediyor ama sadece bize mi? Muamma birine güvenmek çok zor. Birde gündelik yaşantı da bir erkek kolay kolay gidip kıza açılamıyor ki ancak sosyal medyadan yığınla istek geliyor onları onaylamakta kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey değil. Birde Allah bazen bekletiyor bilerek hem seni hem nasibindeki insanı ikinizin de hazır olacağı zaman diliminde değilsiniz demek ki hem seninde eski ilişkindeki insanı tamamiyle unutman lazım ki yeni birini karşılaştırmadan sevebil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Boga Sakinligimi huzurumu bozmamaya cabalama
Boğa burcuyla iyi anlaşıyorum bende
Ne guzel
Kovalar iyi ya en iyi arkadaşım kovaydi
Kovalar biraz takık olurlar ama 🥺 o yönden kötüyüz
Onu o kadar özledim ki inan öyle bir insanı hiç tanimamistim keşke hep yanımda olsaydı
Siz onun yanında olun dicem de kova burçları pek eskiye geri dönmez geride bırakır
Olamazdım çünkü evlendi gitti ne yapayım
Bende geride bıraktım ama oyleyini de zor bulucagimi biliyorum
Siz mi istemediniz o mu istemedi neden bitti eğer sizin hatanız yoksa üzülmeyin
Onun sevgilisi vardı onla evlendi mecbur bitmek zorundaydı ben ona saygı duydum beni bu hiç üzmedi ama onun gibisini bulamadığıma üzüldüm
Öyle düşünme elbet bulursun. Seni gerçekten mutlu edecek insan olsaydı onunla olurdun zaten demek ki bir tıkanıklık var ki Allah nasip etmemiş.
Evet ama işte bulmak çok zor bulsanda nasip olması çok zor siz kızlar inanın çok şanslısınız bu konuda siz istemeseniz bile erkekler ayağınıza geliyo ve aralarında seçim yapabiliyosunuz ama biz hem ayaklarına gidiyoruz hemde red olasılığı yüksek o yüzden çok iyimser olamıyorum artık
Bu konuda tabiki de haklısın fakat biz kızlar da şanslı değiliz tamam erkekler teklif ediyor ama sadece bize mi? Muamma birine güvenmek çok zor. Birde gündelik yaşantı da bir erkek kolay kolay gidip kıza açılamıyor ki ancak sosyal medyadan yığınla istek geliyor onları onaylamakta kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey değil. Birde Allah bazen bekletiyor bilerek hem seni hem nasibindeki insanı ikinizin de hazır olacağı zaman diliminde değilsiniz demek ki hem seninde eski ilişkindeki insanı tamamiyle unutman lazım ki yeni birini karşılaştırmadan sevebil
Hayat böyle bir garanti vermjyor işte
Yengeç; aşırı duygusalım, kafaya çok takıyorum
Ya ana yengeçleri ben çok seviyorum nedense duygusal ve naif oluyorsunuz
*ama
Akrebim ve cinsellik düşkünü
akrep diym sen anla
Akrep hırslıdır
gençken öyle oluyor da büyüdüğün zaman anlıyorsun ki fazla hırs faydalı değil
Valla en iyisi rahatlık onuda en iyi yay burcu yapıyor hiç bir şeyi kafaya takmayan hayatını en mükemmel şekilde yaşar
Çok da çaba harcamamak lazım olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşanıyor
Aynen öyle
Akreb burcum ama taşımıyorum hiç birini
Balık, soyut
Disiplinsizlik
Saatla yelkovan