selam arkadaşlar benim exin arkadaşı bana ilgi duydu galiba ex mesaj attırdı ben onu engellediğim için o da arkadaşını benimle iletişime geçirdi ama çocuk bana yürüdü ben başta pas vermedim ama konuştukça çok hoşlandım sakın yargılamayın ex zaten karaktersizin tekiydi bu arkadasına fotomu bile atmış tam senin tarzın diye
Güncellemeler
1 yıl
Samimi yorumlarınızı rica ediyorum hatun güzel
Hiç yüz yüze gelmediğiniz bir kadından hoşlanır mısınız?
Bence imkan varsa 1 ay yeterli ama. Hadi olsun maksimum 3/5 ay.. sonrası boşa kurulan hayaller boşa geçen zaman oluyor. İlk zamanda canlı kanlı gör tanı çünkü canlı halini tanıyınca daha farklı insanlar
Kendi dilinizden utanmayın. Ex yerine eski yazmak size bir şey kaybettirmez. Aradaki iki harf için kültürünüzü bozmayın. Yeni nesil birisi de değilsiniz üstelik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tam senin tarzın diye fotoğrafını atıp hala onunla arkadaş kalan birisinin de çok iyi biri olduguni sanmıyorum.
Hayır.. görmediğim bilmediğim bir insanla olamaz zaten..
Hayır sadece ona iyi gelir dinlenir huzur bulur bu hoslanmaktan daha iyidir aslında
Sevilenilir konuşmadan dolayı normal
Evet ses tonum ve zekam çok etkilemiş
Normal olabilir yani
Harika aşk hikayesi eee sonra ne oldu
Dalga mı geçiyorsun 🤣
İşte şimdi konuşuyoruz cocuktan ben hoşlandım ama erkekler de durum nasıl size sormak istedim
Yüz yüze gelmediyseekk. Aşk meşk nasıl oluyor 🤣 eee sonra ne oldu anlat
Erkekler şerefsizler . Bu yüzden ex ve çevresinden uzak kalman senin sağlığın açısından iyi olacak
Kadınlarda da az zilli değil korkma ha ha
. kadınların derdi zaten belli asla mutlu olmazlar. Belayı üstüne çekmekte yoktur😁😁😁zilli kadınlara zil takar oynatırlar
E soruma cevap?
Hoşlanır ama. Bu ne kadar zaman dilimi sonra yüz yüze geleceğine de bağlı yani uzun zaman görmeden konuşma olmaz.
Sence ne kadar zaman diliminde görüşme olmalı üç ay sonra görüşsem?
Bence imkan varsa 1 ay yeterli ama. Hadi olsun maksimum 3/5 ay.. sonrası boşa kurulan hayaller boşa geçen zaman oluyor. İlk zamanda canlı kanlı gör tanı çünkü canlı halini tanıyınca daha farklı insanlar
Yani gene uçuruma gidiyorsun
Hayir asla
Tipi güzel olsa ses tonu vs?
Yok almiyim boş işler boş hayaller. Gereksiz yere heyecan olusturur buda vakit kaybi ve psikolojik sorunlara yol açiyor
Heyecan dediğine göre evet cevabı bu tesekkür
Sanal da kabulümdür
Seviştiniz mi peki
Yüz yüze gelmedik diyorum
Yakında gelirsiniz
Ama her gün konuşuyoruz
O zaman en yakın zamanda otele geçersiniz
İnanın bu yaşta sorduğu soruya ex falan yazıp popüler kültürü dibine kadar yaşayan birine en güzel cevabı siz vermişsiniz. Tebrik ederim gerçekten.
Seks kötü bir şey değil galiba buna erişemediğiniz için çok saldırgan tavrınız
Gayet güzel doya doya seviş Tabii ki
Alp bey ex ya da eski erkek arkadaşım sadece kısa oldugu için ve üşendiğim için öyle yazdım bununla karakter analizi mi yaptınız komik
Sağık mısın gizli
Sorunu beğendim
Kendi dilinizden utanmayın. Ex yerine eski yazmak size bir şey kaybettirmez. Aradaki iki harf için kültürünüzü bozmayın. Yeni nesil birisi de değilsiniz üstelik.
Haklısın alp bey ama üşengeç biriyim yine de dikkat edeceğim teşekkürler
Rica ederim sayın abla.
Hoşlanmam