Falcılara gidersen ayak üstü büyü yaparlar sana ki sürekli ona gidip fal baktırasın diye. Bir diğer sebebi ise sürekli fal baktırmak istemen cinlerin dikkatini çeker ve sana musallat olabilirler.
Fala bakanlar genellikle cinlerle bakarlar. Benim arkadaşım da fal bakar ona da cinler fısıldar ve söyler. Kendisi cinlerle irtibatlı kişi buna ramen benim çok samimi arkadaşım olmasına ramen ben kendisine bile fal baktırmadım gerek yok yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kahve falına fazla baktırma. Benden sana tavsiye.
Neden
Falcılara gidersen ayak üstü büyü yaparlar sana ki sürekli ona gidip fal baktırasın diye. Bir diğer sebebi ise sürekli fal baktırmak istemen cinlerin dikkatini çeker ve sana musallat olabilirler.
Falcıya hiç gitmedim. Buradan soruyorum kimse ciddi cevap yazmıyor ki
burada fal bakıyorum diyenlere inanma kardeşim.
Bende bir hevesle soruyorum kimsenin anladığı yok konuyu Farklı yerlere çekiyorlar
Burdakiler öyle maalesef. Diplomasız doktorlar mı desen, mühendisler mi desen, ohooo cirit atıyorlar burada. Sen burdakilere fazla güvenme.
He bende eski üyelerdenim biliyorum da bir kere anlayana denk geldim sadece. Daha da denk gelmedim gelirim diye soruyorum da yok
Fala bakanlar genellikle cinlerle bakarlar. Benim arkadaşım da fal bakar ona da cinler fısıldar ve söyler. Kendisi cinlerle irtibatlı kişi buna ramen benim çok samimi arkadaşım olmasına ramen ben kendisine bile fal baktırmadım gerek yok yani.
Ben onlardan değilim
Bakabiliyor musun fal
İvit
Yazdım
Söyle bakalım
Yazdım
Bakmayacak mısın