Arkadaşlar ben napayım şimdi hakaret dava hakkında?

Instagramda alevi sayfasına kalp yorumu atmıştım ve bi kişi tarafından kanunda suç kabul edilecek şekilde hakaretlere maruz kaldım avukatımda güzel bi dilekçe hazırladı işte halkı kin ve nefrete sürükleme tahrik etme dine saygısızlık azınlık hissettirme şahsıma psikolojik darbe yorumu okuyan alevileri etkileme gibi bla bla bir sürü şey hukuk dilim çok iyi değil kusura bakmayın ben yorumu atan kişiye onu dava edeceğimi söylemiştim ama o ciddiye almadı ve üzerine küfürler edip özelden mesajlar yazmaya başladı ve hepsini biz kanuna sunduk ip id adreslerine görede kişi bulundu ve yargılama sürecine girdik tlf numarası mail wifi her şey 40 yaşında ki bi adama ait ama adam diyor ki yorumu sana yapan benim çocuğumdu çocukta 13 yaşında ama yargılama adam üzerinden gidiyor şimdi ailemde huzurum kalmadı çocuktur affet bilmemne diye yalvarıyor ben çocuğun yaptığına inanmıyorum ama adamada çok acıyorum özürler diliyor affet diyor aleviliği övüyor benimde acıyasım geliyor çünkü 5 yıllık hapis istemiyle dava açıldı ve 2 yılla yargılansa yatmayacaktı ama ben şikayetimi geri alırsam kurtulacak sizce bu adam affı hakediyor mu? bu arada maddi tazminat ödeyecek durumu yok
Arkadaşlar ben napayım şimdi hakaret dava hakkında?