AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
uğraşma bence
Hoşuma gitmedi. Senden daha iyi bir performans beklerdim. Mesela anneninkine uzaktan bakabilirisn gibi
Belki bende istiyorumdur
Ağzına oturup yalatsan rahatlayacaksın aslında
Sanırım
Onun ağzına sürtünürken gögüslerini ellerinle okşayıp avuçlardın
He
Onu düşünerek yapıyor musun hiç?
Adım atma beklemede kal sonra sitem et mük olmuş
Atmadıgımı nerden çıkardın
Attığın nerden belli
Evine gidiyorum bişy olmıyo işte dalga gecer gibi 2 dk sürüyo sonra bi da olmıyo üstüne bi de kuzenim gelecek işim çıktı bahanesi ile beni gönderiyor
2 dk süren ne
seks
Trolde bile kalite vardi eskiden
Trol degıl.
Abazalik yapma o zaman
Nerde abazakık yapmısım
Sus pis sapık 😂
Abaza olduğum için kaybediyorum hep zyn.
Erkekler istekli kadım sevmiyor
Dedim ya sana abaza sapik diye 😂
Tm
Ok
Laf sokmalık bişe göremedim ama sohbetin devamında adamın sana sokmak istediği belli
Sokmuyo ama
Tünelin kapısını aç hafriyat kamyonunu soksun
Olmuyor
Dualarımız seninle
Bu nasıl erkek 😂 silahı var kullanmayı bilmiyor 😂 Gidip ırzına geçeceksin işte daa 😂
Evine gidiyorum bişy olmıyo işte dalga gecer gibi 2 dk sürüyo sonra bi da olmıyo üstüne bi de kuzenim gelecek işim çıktı bahanesi ile beni gönderiyor
Cinsel birleşme oluyor ve 2 dk mı sürüyor 🤦🏽 Donumu indirmeye değmez valla, o ne len öyle küfür eder gibii. Çocuğun erken boşalma sorunu var galiba.. e boşaldıktan sonra da istek bitiyor hadi sen git artık diyor
Ama ben sormuştum en son yaptığında ne kdr sürdü 40 dk dedi. Kendimde kusur aramaya başladım bende
İki ihtimal var. Ya sallamış, ya da heyecandan cazibene dayanamamış hemen boşalmış. Bir kere mi birleşme oldu. Ben de çok heyecan duyduğum biriyle yaptım, yani boşalacak gibi olduğumda dur dedim, bir sakinleyim devam edelim. Çünkü hemen bitmesini istemediğim bir an. Partnerimin de zevk almasını istediğim bir an.
Yani öylr olsa bosaldıktan sonra beni göndermez bekler sonra yine yapar ama öyle degıl. Bi de diyo çok dardın dayanamadım. 2 sene önce yaptıgımız da çok dar mıyım siye sormuştum normal demisti
Benim partnerim de zayıftı ve çok dardı. Her girişimde iç çekiyordu. Ama evet dediğin gibi bekler bir daha yapar. Biz apart otele gitmiştik mesela 3 saat çıkmamıştık.
Niye gönderiyor hemen amacı ne bi de ondan somra bi daha yazıyor bi daha çağırıyor evine
Çözemedim çocuğu ilginçmiş. Ben olsam gitmem, gider başkasını bulurum onunla mı uğraşıcam
Bulamıyorum yok geçen bi erkek buldum yine sabah 6 ya kdr konuştuk gece 1 den. Bana güzelsin sohbetin hoş dedi öncesinde sürekli ısrar etti gerçek İnsta hesabımdan yazmam için sonra sabaha kdr konuştuk ertesi güm hiç yazmadı akşam yazdım pek siklemedi hayal kırıklığıma uğradım
Fizik olarak nasılsın, görünce vaz mı geçiyorlar acaba
Ya bilmiyorum bahtım yok benim o kesin
Zayıf bir yapıya mı sahipsin. Bahtla alakası yok ya. İnsanlar gözüne hitap etmeyen vucut tipiyle birlikte olmak istemiyorlar
Kiloluysan, veya fazlan varsa düzenli spor yap zayıfla bence, fit bir görünüm elde et. Bak o zaman nasıl geliyorlar
Fitim zaten 51 kg ym
Oo süpersin daha ne olsun işte. O zaman daha ćok arayısta ol
Ya anlamıyorum cidden yüzüm de güzel. Cirkin degılım en azından. Sempatigö komiğim sohbetim sarar neden yok benim flörtüm ya
Hangi il/ilçedesin
Uzun ilişki mi istiyorsun, yoksa sadece cinsel birliktelik mi
Seks
Ben de sadece seks istiyorum. Öyle ilişkiymiş flörtmüş çok uzun işler bunlar. Zaten ilişkilere bunun için başlamiyor muyuz. Ne gerek var o kadar uzatmaya
Desene sürekli sen gidiyorsun ayağına
Bulusmuyorux ki
Hiç mi buluşmadınız
Evt ama hiçbiş olmadı
Buluştuk hicbisi olmadı
En son geçen sene
Attığın resim bir şey olmasına sebep olacak tarzda mıydı peki
Saçın ne güzel olmuş dedi bende normal yüzümün fotosunu attım işte mormal resim
İyide o bir şey olmasına sebep değil ki biraz teşvik etmen gerek bence aklını dişiliğini kullan
İki dakika süren ne açık olursan
Seks
İki dakika seks mi olur lan sütgen kolpçası iki dakikadan uzun sürüyor açmak
Bi daha da hiç olmıyo işte hemen gönderiyor
Birkaç gün sonra yine yazıyor buluşmak için
Seninki seni sadece kendini tatmin etmek için kullanıyor şöyle açıklayım yapay vajina gibi gidiyorsun ayağına onu tatmin edip geliyorsun oda gönderir zaten hemen işi bitince
Hım ilginç saatlerce yapmak varken. Neyse yapay vajina da olduk iyi mi
Sen kendin olmuşsun kimse seni zorlamamış adam gel diyor geliyorsun git diyor gidiyorsun
Evt ama ben saatlerce istiyorum :/
O zaman saatlerce yapacak birine yönel ondan bekleme o treni kaçırmış
Bulamıyorum buladıklarım da beni sklemiyo takmıyor
burada seni * isteyen bir sürü erkek çıkar be nasıl bulamıyorsun
Ben beğendiğim erkekle yaparım dümdüz erkek sevmem
Bence bu yönünü biraz törpüle çünkü beğendiğin de bu yönünü kullanıyor seni beğenen ile yap ki adam kendinden çok seni düşünsün her anlamda
Beni beğenen ben begenmiyorum o nolck
orada biraz sen kriterini törpüle orta yol bulunur merak etme illaki azcık ilgini çeken olur
Kaçıncı buluşmanız bu diye sorguladım
3 senedir tanıyorum 3 senede 3-4 kez buluşmusuzdur
Bu çocukta 3 gram akıl yok o zaman ben söyleyeyim. Bu kadar rahat bir kızı yanına çağırması şuursuzluk
Beni yanıma çağırması şuursuzluk mu
"Ben gelince bir şey olmuyor. Senin gelmen lazım demen hep senin gittiğin anlamına geliyor. Düzgün bir ilişki de buluşmanın fedakârı erkektir.
Ben ailemle yaşıyorum gelemez ztn de laf sokmak istediğim kısım gelince 2 dk sürmesi neredeyse bişy yaşamıyor olmamız idi
Eski yeşilçam filmllerinden kesitler at Hasan vurdu gollll misali
Degmez o kdr uğraşa
Peki senin bu kadar istekli olman neden, hadi bu kadar isteklisin çevrende kimse mi kalmadı
Niye olmim ki.. çevremde yok kimse
Bu işi yaptıktan sonra peçete gibi kenara atılırsan ne yapmayı düşünüyorsun?
Olsa onu düşünücen yani
Ben duygusal bişy sevgililik vs beklemiyorum ztn kimseden
Neden beklemiyorsun sende bir insansın en nihayetinde
İstemiyorjm sevgililik vs itici geliyor
İlginçsin doğrusu, cinsellik cazip geliyor
Amacın yeşilçam müjde ar gibi olmak falan mı
Sen yesilcam prnosu izleyenlerden misin ne yesilcammıs ya
Prnosu olmasına gerek yok orada gördük çoğu şeyi örneği de oradan veriyorum. Sende cazgır bir ev kızı olduğun için çok uyuyorsun o profillere
Bilmiyorum izlemedim hiç
Bu çağ prn çağı o yüzden normaldir. Bende seni anlamıyorum mesela millet elletmez sen ise direk işe koyulmayı istiyorsun
Canım ne isterse yaparım sana ne
Sende haklısın da ne bileyim tuhaf geldi.
Harbiden bende ne konuştum he bana mı verecen sanki
Bişey olmuyo dan kastını anlamadım
Sende hala bunla berabersin.
Sevgilim değil ya
E tamam erkekmi yok baskasını bul hem sekste daha iyisi hemde seni daha önemseyen
Bulamıyom cevrem yok instadan buluyom yasadıgım yerden onlar da 1 güm sabaha kdr konuşuyoruz sardın diyorlar güzel kızsın diyorlar ertesi güm yazıyorum siklemiyolar bir daha
Haklıson bu konuda. Erkekler artık çok asırı tüketiyor. Düşünsene bi kız güzel, hoşsohbet ve cinsellikte yasıcak ama ona bile yoklar. Erkekler sadece ilk başta konuşmaya ikna edebilmek için fazlasıyla ilgililer spnradı yok. Kız ilgi verince hevesi kacıyor. Sana tavsiyem yinede bu hıy. ardan uzak dur. Bu şekilde gö. tü kalkıyor
Hepsi böyle artık.
Hepsi değil bak seni tanımam ama belki çok iyi kaliteli bi kızsındır ama böyle böyle sıradan ucuz birine dönersin sen bile farkına varmadan
Ne yapcam başka
Küçük bi yerde misin
Evrt
Sen yine netten birileriyle konusmaua tabısmaya bak. Acele etmezsen elbet daha düzgün biri bulursun. Daha acık olır musın senin tek derdin seksi mi?
Flört etmek istiyom ama sevgililik aşk meşk boş işler seks olsa güzel olur
Tamam seviş keyfine bak ama çok fazla kişiyle olma inan ilerde çok pişman olursun. Nerde yasıyodun sen
1 senedir konuştuğum bile yok.
1 senedir yok ama bu bahsettiğin kim?
2022 de tanıştım bunla arada konuşuyoruz sadece
Bence lendğni düşürme ayagına gidiyosun sana gelmiyo bile sanki çok iyi beceriyoda.
Ailemle yaşıyorum zyn ben onu laf sokmak amaçlı dedim
Sen iyi bi kızsın.
Nerden anladın
Bu kadar konusmamız yetti. Sorun şu; iyi insanlarla beraber olsan iyi yönde, kötülerle olsan kötü yöne m eğilin var. Bu konuda zayıfsın biraz. Mesele seks falanda değil daha sağlam bi kişiliğin olabilirdi. Kendini daha fazla sevebilirdin, keşke sevsen.
Hım doğru diyosun ama işte :/
İştesi yok, bu gidiş sana zarar. Biraz konusalım senle. Mesela aşka sevgiye neden inancın yok
Sonra cevap olarak ne yazdı
Görmedi daha erkekliginden utandı herhalde
Ah çocuklar..
Nasıl anlamadım
Yani aklını başına alıp sana neden gelmiyor
2 dakika mı? Şaka mı
Degıl
Vaktin var mı senin, duygusal biri değilsin dimi?
Saçma canım döngülerden sıkıldım çünkü.
Duygusalım ama çok toparlayıyorm güclüyüm
Bi konuşalım mı seninle?
Duygusallıktan kastım miç miç insanlar olur ya fazla tripli.
Yok
Yok?
Saçma sapan döngülerine devam et o zaman :)
Sokmasını bilmiyor demek
Kim buuu
Öylesine biri
Tanimiyormusun
Fena...
?
saçma
Sbbeb
ergen bir sohbet
Anca muhabbete kalır ztn
😂😂oyş
Helal
Helal
Laf sokma nerde
Bir sitem var sanki
?
İstediğin olmamış
Bir beklenti karşılanmamış gibi
Sonunda biri anlamış
Yaklaşamıyor mu?
Gibi gibi
Sende gitme o zaman
Zaten gitsen de gitmesen de aynı ☺️
Gitmiyom ztn ama başka erkek yok
Kaç yaşındasın peki
Hiç başka flört vb yok mu
23 olucam. 1 tane flört buldum bi sekılde o da 2. Günden beni sklemiyor
Başka bul oralarda hiç erkek yok herhalde ☺️
İstediğim gibi bulunca olmıyo işte yüz vermiyorlar siklemiyolar beni bulmakta zor ayrıca benim için sosyal hayatım 0 şu aralar
Hadi ya üzüldüm böyle demene
Dert dinlerim istersen
Derdim yok
Bu da dert değil mi 😊
Alıstım
Neden sosyal değilsin
Arkadaşlarım yok
Olsun tanışabileceğin çevren yok mu
Yok ki
Nerde yaşıyorsun
boş ver
Büyük bir yer mi