İşe yaradı mı ? The Secreti duydum ama çok olumsuz şeyler yazmışlar.
Tuğçe ışınsu okuyorum bende
Var mı öneriniz ?
Ruh eşi hakkında bir şeyler yazsada olur
Tuğçe ışınsu okuyorum bende
Var mı öneriniz ?
Ruh eşi hakkında bir şeyler yazsada olur
The secret î 2 sene önce okumuştum ben
bence uydurduğu sistem tamamen super işliyor ama farkında iseniz sadece hayaller ve ihtimaller üzerine kurulu cümleler var ,
farkında iseniz kitap daki deneyler bile çok basit deneylerdir., neden zor deneyler yerine kolay deneyler koyuyor diye düşündünmü?
ihtimalleri yüksel olan sonuçlar ile okurlarını etkiliyor
beyin gücü ya da zihin geliştirmek adına kitap okumak istiyorsan
maymuncuk sistemi serisi kitapları yıllardır eskimeyen teorilerdendir.
Okumadım deneyleri falan bilmiyorum
Ne çökertiyor ?
The Secret'ı ben de okudum. Olumsuz yazan var demişsin. Onlar olumsuz düşünü olumsuz şeyler yazdıkları için istediklerini çekemiyorlar. The Secret'a ben inanıyorum. Amaç sürekli düşünüp sabırlı bir şekilde düşünmektir. The Secret'ı oku hayatına yeni bir sayfa aç.
Tuğçe ışınsuda iyi onunkilerde işr yarıyor ve ben inanmak istiyorum çok fazla olumsuz yorum vardı. Başka var mı böyke
Yani benim bildiğim yok. Tuğçe ışınsuyu da bilmiyodum senden öğrendim bir de ona bakim.
Hiç inandığın bir şey oldu mu kitapla ilgili
Kitabı bitireli daha 2 hafta oldu. Tabi hala düşünmeye devam ediyorum ısrar ederek. Okuduğumdan beri olumsuz bir şey aklıma geldiği vakit hemen olumlu düşünmeye başladım kendime güveniyordum ama ek bir güven daha geldi yani hiçbir şeyi artık büyütmüyorum her şeyi yaparım kafasındayım ve bu gerçekten güzel bir şey. Aman ha kibirli ol falan demiyorum ama kendine saygı duy ve güven. Benim şimdilik kitaptan kazandığım şeyler bunlar. İnanıyorum ki düşündüğüm şeyler de olacak. Tabi sadece düşünerek olmaz eyleme de geçmek lazım :)
Oyle bir kitap okudum, kitabin adi da" cekim yasasi'ydi.😀😀😀
İşe yaradı mı
:) Bos isler bunlar. ALLAH'tan dileyin.
Cevap
1Cevap
Secret en çok kime yaradı biliyor musun?
Kitapçılara mı
Bak ne buldum
https://www.youtube.com/watch?v=vyIpqNeQ67E
Olumlu dusunmenin gucu vardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar