Güncellemeler
1 yıl
A. mcık kelimesini sansürlemiş. Sana yakışır şeytansın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Senin ananın rahmine geri gönderirim bak
penis beyinli
Yok bişey olmadı daha sağlam gel
Ahahhahahshahhahqhaha
Çok iyi ya
Doğru düzgün küfret mk bu ne lan
Benden bu kadar yeğen
Sie bebe
Böyle gecenin gündüzünün, böyle gündüze doğan güneşin, böyle güneşi selamlayarak uyanan ve enerjik olan her bir kuzum evladının, gece doğan ayın ışığıyla aydınlanan Dünya'nın, böyle bir Dünya yaratıp bizi içine şirk maymunu olarak koyan tanrının, O tanrının hava durumu muhabiri diye görevlendirdiği melek olan Mikail'in, Mikail'in yağdırdı yağmurun, yağmurdan ıslanan kabanı yapan fabrikada müdürün karısının, o karıdan doğan ve doğacak çocukların, o çocukların büyüyüp yetiştiği bu hadi ordan boktan ekonomiye sahip ülkenin, bu hadi ordan boktan ekonomiye sahip ülkeyi yöneten ve yönettiğini zanneden Tayyip Erdoğan'ın, Tayyip Erdoğan'ın karısının, karısının aldığı bilmem kaç bin dolarlık çantanın, bilmem kaç bin dolarlık çanta alsın diye benden alınan her bir kuruş verginin, ödenen milyonlarca vergiye gelince helal olup, lafa gelince en dindar, en müslüman olan, dini kullanacak kadar aciz kuzum evlatlarının, bu kuzum evlatları dini kullanarak anamızı sevsin diye bundan yaklaşık 1400 yıl önce bir tüccarın bulduğu dinin, dinde kutsal dendiği için kimsenin asla eleştirmeyip, sorgulamadığı Muhammed'in, Muhammed'in girdiği "Fil olayı" diye adlandırılan savaşta onu ölmekten kurtardığı söylenen ebabil kuşlarının, ebabil kuşlarını içinde yüzlerce fil olan bir orduyla yenemeyen Ebrehe'nin, Ebrehe'nin geldiği ve konakladığı Arabistan'da ki Necran şehrinin, Necran şehrinin içinde bulunduğu Arap topraklarının, gelmiş geçmiş ve gelecek tüm Arapların, benim ülkemde yaşayıp Arap seviciliği yapan neandertallerin, neandertallerin atası olan Kürtlerin, Kürtlerin doğup büyüdüğü doğu coğrafyasının, Anadolu'nun batısında kalan Gedez ile büyük mederes ırmağı arasındaki coğrafyada bulunan Lidyalılar'ın, Lidyalıların bulduğu benimse hâlâ bulamadığım paranın, parayla olan saadetin * KOYİM!
Bu tam senlik al
Ben yazdım bu arada sinirliyken not defterime kaydetmişim
Parayı legalde bulamazsın kafan calısmıyosa
Nasıl açıcam a m delisi aça aça İrem Derici açar sşvnkwmfms
Delisi yapsana bi daha söyle
Aloooo
A. mcık delisisin sen
Yerim senin küfür bana yakışmıyor ısıra ısıra
A. mcgnı
Küfür bana mı yakışmıyor
A. mcık kelimesini sansürlemiş. Sana yakışır şeytansın
Evet sansürledim diğer şekil yazılmıyor çünkü