4 yıllık evliyim. Hep borç harç içindeyiz. Aylık kavgamız eksik olmaz. Kendi apartmanımız dairelerimiz var durumumuz iyi fakat inşaat yaptırdığımız için şuanda borç içindeyiz. Bende neden böyleyiz mutlu değiliz diye sorgularken eski belki 15 sene önceki kız arkadaşımın Instagram profilini keşfettim. O da evlenmiş. Ama çok mutlular. Çocukları olmadığı için mi acaba bilmiyorum. Bende devlet memuruyum arkadaş çevrem iyidir ama evde genelde bir ağır hava oluyor. Alkole çok sarıyorum bu aralar zaten. Ne yapmam lazım benimle böyle bir konu hakkında dertleşecek birisi varsa ulaşabilirim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence kendin gibi ol
Biraz daha açar mısın bu konuyu kardeşim
Yanlış eş insanı çürütüyor maalesef. Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun niye böyle bir kader yaşıyoruz ki?1 tane de oğlumuz var. Ayrılmıyorsam bırakmıyorsam oğlum ilerde serseri saçma olmasın diye
Kavga sebepleri ne oluyor genelde, maddiyat mı?
Maddiyat konusunda ufak bir borcum vardı ek hesabımla ilgili onu da anlattım kendisine. Aylık harcama için 10 15 bin bandında para veriyordum. Borçlardan dolayı dedim bir kaç ay ihtiyaçlarını bana söyle ben sipariş vereyim diyorum diyor ki sen bana para vermicen mi anlatıyorum anlamıyor 2 tane kira aldığım daire var evde her istediklerini bulabiliyor bilmiyorum nerede ne yanlışı yapıyorum diye.
İşyerindeki memur bayan arkadaşlardan kıskanma yapıyor. İşyerindeki herkes evli çocuklu olduğumu biliyor çalıştığım kuruma kaç kere getirdim gezdirdim ailemi. Güven sorunu var. Neden diye soruyorum. Cevapsız bırakıyor.
Eziklik psikolojisi gibi bir tık. Çok rahat harcama yapmak istiyorsa çalışabilir veya ek gelir yaratabilir. Ha bu yoksa da eşine destek olmalı yani gerçekten çok enteresan
Evet yani millet kocam işten eve evden işe yemin ediyorum boğaz kenarında çalışıyorum ama kendim keyfi olarak gidip iş çıkışı oturup bir fincan kahve içmemişimdir. Eve daha hızlı gideyim dinleneyim çocuğu seveyim diye düşünüyorum hep. Kendisi geçmişinde çok işte çalışmış ama hiç bir işte tutunamamış.
Belki de bilmediğin bi derdi vardır
Geçmişi biraz kirliydi benimde işimden dolayı emniyette terörle mücadele ekiplerinde emniyet müdürlerine kadar tanıdıklarım mevcut biz evli olduğumuz halde rahatsız eden olduğunda veya aklına hangisi takıldıysa yakalayıp kemiklerini en incesine kadar kırdırdım. Ama yaranamıyorum işte.
Neden kavga ediyoruz biz deyip oturup adam gibi konuşun
Her insanın derdi var her insanın sıkıntısı var
Geçici bi dünya hayatından kalıcı mutluluk beklemeyin
Ben devlet memuruyum. İstanbulun en elit en gösterişli mekanında görev yapıyorum. Genelde çok kıskançlık yapıyor. Ben anlatsam da anlamıyor.
Cinselliği arttırın, hediyeleşin arada, eve gelirken arada da çiçek al.
Yani cinsellik konusunda artık eskisi kadar sık sık olmuyor. Hediyeleşme konusuna dikkat etmek gerekebilir doğru diyorsun.
Demek ki hayat arkadaşı çok önemli. Eşini karşına alıp problemleri konusun halledin. Siz konuşmadıkça büyür
Konuşmaya çalışıyorum inatçı olduğu için dinlemiyor bütün erkekler aynisiniz diyor sürekli.
İş yerindeki memur arkadaşları kıskanıyor kendisi şu an çalışmıyor bende memur olsaydım bana daha çok ilgi gösterirdin diyor işten eve evden işe giden insanım. Arkadaşlarla yaptığım tek etkinliğim senede 1 kere gittiğimiz iftar yemekleri oluyor.
Valla inadını kırıp bir şekilde konuşman lazım. Eşinin özgüvensizliği iliskiyi yıpratıyor aslında. Evde durmaktan saracak yer arıyor belli ki. Bu şekilde hayat geçmez problem neyse çözelim gerekirse sana da iş bulalım diyebilirsin
Diyorum bir istiyor çalışmayı bir istemiyor. Bende boğa burcuyum. Sabrediyorum bir süre sonra patladığım da tam patlıyorum o da sinirli birisi o da bana bağırıyor ortada bizim 2 yaşındaki oğlan kalıyor
Eşinin anlaması gereken şey kocası olan tek kişi kendisi değil. Yersiz kıskançlık çekilecek bir şey değil tamamen toksiklik. Ben de anlayışlı biriyim, alttan almasını bilirim, gönül alırım gönlümün alınmasını da sağlarım, dengeyi kurabilirim ama benim de karşıma hiç düzgün bir insan çıkmıyor 😃 sanırım bunlar gerçekten nasip ve şans işi. Eşini ikna edip çalışmasını sağla. Dediğim gibi evde durdukça kafasında kuruyor ve saracak yer geziyor sıkıntıdan
Ben yoğun çalışıyorum ve devamlı ayakta çalışıyorum. İstanbulun en kritik noktasında devletin 1 numaralı adamının korumalığını yapıyorum. Bu kadar açabildim mesleğimi. Zor bir işim var ve evim işime en az 1.5 saatlik uzaklıkta ve haftanın 5 günü bu yolu çekiyorum. Arabam yok şu an ama alacağım inşallah.
Yani bazen bunalıyorum diyorum boşansam anlayışlı birini bulsam evlensem sonra diyorum boşansam kurtulurum niye evlenip hayatımı karartayım diyorum
İnşallah alırsın Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun teşekkür ederim
Amin cümlemizden
🙏🙏
Ulaşabilirsiniz.
Sanane
İyilik