Kadin icin Evlenmek kolay sonrasi cok zor degil mi?

Evlilik konusun da evlenmeden önce yaşanacaklari kadina bildirseler evlenmekten vazgecermiydi? Bence vazgeçer. Şöyle başlayabilirim; Tüm sosyal yaşamindan uzaklaşacaksin. Kocanin kirli çamaşirlarini yikayip yemek yapacaksin ve evinle ilgileniceksin. Tüm bunlar zaten başli başina zor. Artik evlisin ve yardimcin da yok. Bununla baş etmeye çalisayim derken 1 cocugun olacak geldik level 2 ye. Onu 1 ay 45 dakikada bir emzirmelisin uyumayacak kesinlikle sende uyuyamayacaksin. Gozlerin patlicak aglamsk isteyeceksin ama fayda yok o bir canli bakima muhtaç. Bunu 1 gun bile şu an yapamazken tam bir yil yapacaksin. Sonra buyuyo belki az da olsa rahatlarsin. Geldik level 3'e sonra kocan hicbirsey yokmuş gibi gelecek tüm gün cocukla ugrasirken yemegi soracak temiz camasirlari ve evin temizligine bakacak sonra tekrar uyuyup sabah işe gidecek ve sen tekrar ve tekrar psikolojik anlamda tamamen paramparca olacaksin. Kimse yardim etmeyecek bakkala bile hava almaya cikamicaksin evde hapis hayati yasayacaksin. Evet evlilik tam olarak bu. Evlenmek sizcede basit degilmi? Bas imzayi gec. Peki ya sonrasi?

Güncellemeler
1 yıl
Oglumuz şu an 4 yasinda. Belki toplamda 1 yilim sadece 3 saatlik uykuyla işe gitmekle geçti. Aşiri destek oldum kendisine inanilmaz yiprandi. Bende yiprandim ama onun yaninda bir hiçim kesinlikle bunu kabul ediyorum. Evet ben buna raziyim derseniz bile IYI BIR EŞ COK ONEMLI.

Geçen gün eşime dedim ki bu aksam dürüsr olul gercekleri konusalim bunlari bilseydin evlenirmiydin hayir dedi. Peki ya sen dedi bende hayir dedim
Kadin icin Evlenmek kolay sonrasi cok zor degil mi?