Diğer Bu ramazan ayında cuma günleri üst komsuya Allah ceza versinmi? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 🤣😂😂😂Nasıl kuduruyo puhaha😂 Güncellemeler1 yıl Bende taktik bitmez😂🤣😂🤣 Güncellemeler1 yıl 🤣😄 Bu ramazan ayında cuma günleri üst komsuya Allah ceza versinmi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 809 cevap paylaştı. Şikayet edin ceza alsın 0 19 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ev parasını veriyo kendini ev sahibi gibi zannediyo pislik Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Onun kanunu vardı apartman yönetimi onu çözer Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yönetici yok kimse kendine almak istemiyo Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Bir karakola git sor ne yapabiliriz diye ya da varsa bir avukat arkadaşına danış Yorumla Cooldusunce 1 yıl Avukat arkadaşım yok olsa ah ah Yorumla Cooldusunce 1 yıl Karakol aklımda dicem sessizce gelin desibel getir olccekler sonra bu uyuz anlicak polis geldiği densiz Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl İnternette kanunu bul ordan belki bir şey olur bir çözüm olmalı Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Bişey yapamaz bir araştır belki bir yolu vardır Yorumla Cooldusunce 1 yıl Beddua tuttu oh çocuklar ses yapiyo canım ya buda kendini bir şey zannediyo😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣🤣 beddua ile peynir gemisi yürümez Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ya Allah görüyor Bide inanciz Banane inancı olmayan ama gürültü Yorumla Cooldusunce 1 yıl Anlamadım Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Kalıcı çözüm lazım diyorum Yorumla Cooldusunce 1 yıl Gündüzden beri delirdi garibim😄🤣Çare gelmez🤣 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 ne yaptınız adama Yorumla Cooldusunce 1 yıl Tahta kaşıkla vurmak tavana yukarı atmak ve yere düşürmekParkeye para düşürmek🤣🤣 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 birde adamdan şikayet ediyorsunuz asıl onun sizden şikayet etmesi lazım Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yürü git o çok rahatsızlık vermese bende yapmam Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 😂😂tamam gittim Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ne yapıyor ki anlamadım 0 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Birisinde dedim oku Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Noluyo kız üst katta 😏 0 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Birisinde dedim oku Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kudurur bu saatte normal 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Top patladı her şey serbest 0 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Anlamadım Yorumla
Muratöğretmen61 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 360 cevap paylaştı. Napıyor ki 0 2 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Saygısız Eşya çekme sabahın körü fön makinası gecenin bir vakti çamaşır makinası birşeyler düşürme kapıyı pat kapatmasi Yorumla Cooldusunce 1 yıl At gibi parkeye terlikle debelenmesi Yorumla
lüling Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Sen de mi öylesin 0 5 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Anlamadım Yorumla lüling 1 yıl Sen de mi üst komşun gibi kudurdun Yorumla Cooldusunce 1 yıl Kudurur derken yani kaşınıyor demek istiyorum Yorumla lüling 1 yıl Sen ne yapıyorsun Yorumla Cooldusunce 1 yıl Delirdi gündüzden beri😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şikayet edin ceza alsın
Ev parasını veriyo kendini ev sahibi gibi zannediyo pislik
Onun kanunu vardı apartman yönetimi onu çözer
Yönetici yok kimse kendine almak istemiyo
Bir karakola git sor ne yapabiliriz diye ya da varsa bir avukat arkadaşına danış
Avukat arkadaşım yok olsa ah ah
Karakol aklımda dicem sessizce gelin desibel getir olccekler sonra bu uyuz anlicak polis geldiği densiz
İnternette kanunu bul ordan belki bir şey olur bir çözüm olmalı
Bişey yapamaz bir araştır belki bir yolu vardır
Beddua tuttu oh çocuklar ses yapiyo canım ya buda kendini bir şey zannediyo😂
🤣🤣 beddua ile peynir gemisi yürümez
Ya Allah görüyor
Bide inanciz
Banane inancı olmayan ama gürültü
Anlamadım
Kalıcı çözüm lazım diyorum
Gündüzden beri delirdi garibim😄🤣
Çare gelmez🤣
🤣 ne yaptınız adama
Tahta kaşıkla vurmak tavana yukarı atmak ve yere düşürmek
Parkeye para düşürmek🤣🤣
🤣 birde adamdan şikayet ediyorsunuz asıl onun sizden şikayet etmesi lazım
Yürü git o çok rahatsızlık vermese bende yapmam
😂😂tamam gittim
Ne yapıyor ki anlamadım
Birisinde dedim oku
Noluyo kız üst katta 😏
Birisinde dedim oku
Kudurur bu saatte normal
Top patladı her şey serbest
Anlamadım
Napıyor ki
Saygısız
Eşya çekme sabahın körü fön makinası gecenin bir vakti çamaşır makinası birşeyler düşürme kapıyı pat kapatmasi
At gibi parkeye terlikle debelenmesi
Sen de mi öylesin
Anlamadım
Sen de mi üst komşun gibi kudurdun
Kudurur derken yani kaşınıyor demek istiyorum
Sen ne yapıyorsun
Delirdi gündüzden beri😂