Hayatınızda sürekli ne zaman aktif olduğunu kontrol ettiginiz birileri oldu mu?

Hayatınızda sürekli ne zaman aktif olduğunu kontrol ettiginiz birileri oldu mu?

Ettim, evet tabii ki. Özellikle birini önemsiyorsam ya da kafamda soru işaretleri varsa farkında olmadan bile kontrol ederim. Bazen sadece online olup olmadığını görmek bile insanın içinde bir şeyler hissetmesine sebep oluyor. Beklediğim bir mesaj varsa ya da o kişiyle ilgili bir şeyleri merak ediyorsam ister istemez dikkatimi çekiyor. Ama sürekli bunu yapmak insanı yorar, hatta bazen gereksiz bir takıntıya bile dönüşebilir. O yüzden zamanla bu tarz şeyleri daha az önemsemeye çalışıyorum, çünkü gerçekten değer veren bir insan zaten varlığını hissettirir, takip etmeye gerek kalmaz.
Whatsapp'ta bir arkadaşıma bir şey sorduğumda veya hafta sonu planlarını konuşacağımız zaman arada bir kontrol ederim. Onun dışında işten güçten bakmaya fırsat bulamıyorum.
Normalde hiç yapmam öyle şeyler ama olabiliyor
O kadar sevmeyeli çok oldu ya
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
16Cevap
evet takip ettim tabi ki de
Yok ya o kadar takıntılı şizofren birisi değilim. Bu arada oyun oynamayı sever misin?
O zaman senle bir oyun oynayalım ama bu kart oyunu
Öğretecem zor değil zaten. Ama yazmak lazım bana
Ne msn ne Facebook ne de Instagram'da öyle biri olmadı ama burada ölmüş olabilir diye delirdim biri için
Allah kimseyi o kadar takıntılı ve boş işsiz kılmasın
Hayır kimseyi bu kadar takıntı haline getirmem...
bundan 6-7 yıl önce lise zamanlarımda takip ediyordum.
Üniversite yıllarında çok olmuştu hoşlandığım çocuğun wpde çevrimiçi olup olmadığını kontrol ederdim sık sık
Hiç kimsəyi takip edecek kadar saplantılı olmadım.
Başka işim gücüm yok onu mu takip edeceğim.
😀
Kimseye o kadad takıntılı olmadım
Etmiştim çok kötü bir durum
Geçmiş yıllarda böyle mallıklar yaptık : ))
Devamlı olmasa da 1-2 defa yaptım.
Lisede kaldı o günler
Hayır olmadı senin
Gerek olmuyor
Yapmadım diyen herkes yapmıştır burada 😂😂
Hayır etmedim.
Ettim
Geçmişte olmuştur
Hiç umrumda olmaz
Evet ettim 🤭
Evet şu an bile 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?