Güncellemeler
1 yıl
bilmecelerin cevapları
1: Mısır
2: Savaş
3:Sadece bir kez, çünkü o zaman 1 110 çıkarırsınız, sonra 1 109 ve böyle devam eder
4: 13112221
5: Yangın
6: 6,25
7: en az 4 çoraba ihtiyacınız var
1: Mısır
2: Savaş
3:Sadece bir kez, çünkü o zaman 1 110 çıkarırsınız, sonra 1 109 ve böyle devam eder
4: 13112221
5: Yangın
6: 6,25
7: en az 4 çoraba ihtiyacınız var
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 mısır
2 musibet
3 sonsuz
4 mantıklı olan pas geçmek şu an
5 köpük balonu
6 beş yüz
7 sekiz
Cevapları yarın vereceğim bakalım kaç doğru cevabınız var 😁
bence 7si de doğru ama ne kadar cevap olur bilmiyorum 😄
7 üzerinden bir buçuk doğru iyi bence yani, tabi yanlışlar doğruları götürmüyorsa 😄
katıldınız, önemli olan bu :)
Felaketten bahsettiniz ama bu bir savaştı,
sadece maïs için aldın, 😁, geri kalanı sahte ama önemli olan oyunu oynadığın ve maceranı iyi bir limanda gerçekleştirdiğin için 🙃
1,5/7 yine de iyi 🤓
Çok ugrasmışşsın
yamgin ates olsa daha mantikli olurdu
hayır o sadece tüm hallerini alan ve suyla temas ettiğinde sönen ateşti
ama yangin her zaman su altinda olmez. :)
Nasıl bir şaka yapmak istiyorsun, söyle bana?
Aklima hic ummadigin bir zamanda omur boyu unutamayacagin ve anlamini asla cozemeyecegin bir hediye almani saglamak geldi. hem seni mutlu edecek hemde gizemi seni heyecanlandiracak.:)
KS başlı başına gizemli bir yer ve oraya bazen gelen insanlar daha da gizemli oluyorlar sanırım, zira birden fazla hesabınız var?
Bu, ancak bir sigma adamının kurabileceği bir diyalogdur. Bu, yalnızca bir sigma adamının kurabileceği türden bir diyalogdur. Ben de bir sigma olduğum için, söylenenlerde bir kızgınlık olduğunu ve bir tür nazik takip olduğunu söyleyebilirim.
:) yorumum silindi mi bana mi oyle geliyor.
şaka bir yana, birçok hesabından birini kullanan bay sigma, ben kimseyle kavga etmem ve kendi yoluma huzur içinde giderim, bu sigma'yı huzur içinde bırakın, o hiçbir şey aramıyor ve oyun oynamıyor resmi hesapla neden gelmiyorsun?
hiçbir yorum silinmedi :)
Guzel soru. Ama beni tanimak istiyorsan bana daha fazlasini taahhut etmelisin. Cunku benim icin tek gercek seviye var. Oda yuzlesmek. bende istanbuldayim. :)
ve işte buradayız
neden bütün bunlar? 😂
ben buyum. :) bir yapay zeka konfigurasyonuna sahip degilim. sigmamiyim bilmiyorum ama karakter olarak farkli biriyle karsilasmayacaksin. :)
sadece bir sigma adamı böyle konuşur 😅
Kullandığın dilden ve davranışlarından bir Sigma olduğunu doğrulayabilirim, ancak sağlıklı Sigma yönüne geri dön, Sigma avcı avcı konfigürasyonuna değil.
sana soyle bir yorum yapabilirim. eksik taraflarim asla asik olmam. kararlarim cogunlukla duygusal olmaz. ama guven veririm. incitmemeye calisirim. genelde etkilerim. ve sorun cozerim. ukalalik yapip ezmek en sevmedigim seydir. ilkokul mezunuda olsa kadin her zaman saygiyi ifade eder ama tahmin edecegin gibi zeki kadin beni cok cabuk etkiler.
tamam. benden beklentilerini durustce soylersen ona gore yonlenebilirim. Kurttan kuzuyada donmek mumkun:)
Seni tanıdım ama kim olduğunu söylemeyeceğim, en azından halk içinde ve ben senin sigma olduğunu teyit ediyorum ama sen bunu zaten kendin biliyorsun
kendimi matrixte Neo gibi hissettim. Trinity. :)
Yani şunu söylemeliyim ki seni bir şekilde etkiledim ve sen de buraya resmi olmayan, sahte hesaplarından biriyle geldin.
Resmi hesap derken kendi ismimle elbette girmedim aynen senin gibi. :) Sahte hesplarimdan biri?
Bilemiyorum o kadar cok kullanicim yok. ornek vereyim. instagram twitter facebook kullanmiyorum.
Gördüğüm kadarıyla çok hayranın var, kalplerini kırma, sana deliler gibi aşıklar 😁
Bazen güzel sahnelerin yaşandığını gördüm 😂😁
dalga gecmeye basladin. hayranlarim yok. benden kismen etkilenmislerdir. ya da kismen beklentilerini karsilamisimdir. :) senden etkilenmedim ama ama zeki bir kadin oldugunu dusunuyorum. ama yuzyuze gorusmek isterim. Bu kesin.
Aaa bu kurdun içinde bir kuzu mu saklı? 😁ama evet, sigma adamı böyle gezinir; karanlık ve soğuk bir tarafı ve sadece birkaç kişiye gösterdiği daha yumuşak ama çok derin bir tarafı vardır.
Gerçekten yazık, değil mi? Saf ve gerçek aşkı, hayatı bir meydan okuma olarak gören ve onunla yüzleşip harika bir kazanan takım oluşturan insanları severim. Ama yalnızlığı seviyorsunuz, güvensizliği seviyorsunuz ve her durumu kontrol altında tutmak istiyorsunuz, bu yüzden sizinle ilgili ikilemler biraz karmaşık ve birçok şeyde üstünlük sağlamak istiyorsunuz. İki sigmanın terazide ağırlığı var, sen de beni etkilemiyorsun, biz birlikte eşitiz
:) Dusuncelerinize saygi duymakla beraber. benim hakkimda olumsuz gorusleriniz konusunda genelde hem fikirim. Olumlu goruslerinizde pek degilim. Ama cesaretiniz oldugunda yzyuze konusmak isterim. :)
Düşüncelerim bana aittir, tıpkı sizin düşünceleriniz gibi, ip üstünde takla attığını iddia eden ama baş döndürücü bir düşüş durumunda paraşütünün takılı olup olmadığını kontrol etmeyi unutan Bay Akrobat Palyaço.
uzgunum ben sadece o ipim :)
herkes istediği gibi düşünmekte özgürdür, biz Panurge'un koyunları ve hatta daha az etkilenebilir kuklaları değiliz, her birimizin kendi çizgisi ve vizyonu var, görüşe saygı esastır, özgür ruhlar ve sigmalar bu vizyona sahiptir, her sigma kendi gücünü içinde taşır, körü körüne etkilenmek bizim kimliğimizin bir özelliği değildir: Catwoman'ı rastgele seçmedim. İpi ve akrobasi hareketlerini o kadar çok beğenmişsin ki arızalı paraşütünden hiç bahsetmemişsin :)
Hayata bakis acimiz ayni degil ben kaderciyim. Yaratilisa inaniyorum. Yani asil tasarimciya. Tasarimci bana sadece bir akrobasi gosterisinde ip gorevi vermistir. Ve Kurt ozelligimi kullanarak gorusme istegimi ilettim. ama buna cevap vermekten kaciniyorsunuz. Gizli kimlimlerden bahsediyorsunuz ama sizde de bir ozguvensizlik hissediyorum. Oysa sadece bir kahve icme aksiyonu bile olabilir.
Kendime güvenmediğimden değil, sana güvenmediğimden :)
:) Belkide hic merak etmiyorsun. Yazilanlar senin icin yeterli kaliyor. Elbette guvenmedigin bir insanla gorusmemekte haklisin. :)
Sigma erkekleri her şeyden önce güvenilirdir, o anki düşüncelerine bağlı olarak bir saniyeden diğerine kurttan kuzuya dönüşürler, ufak bir zirveye ulaşırlar ve karanlık ve avcı taraflarına geri dönerler :)
Şüpheci ve çok kadercisiniz. Aslında, ihtiyaç duyduğunuz spontane ve kendine güvenen tarafınız yok. Joker'den biraz daha Batman olmaya çalışın ikisi de Sigma versiyonlarıdır biri kahramanın sağlıklı tarafı diğeri ise Sigma'nın maskesi ve kararlı deliliğiyle hasarlı ve nevrotik tarafıdır
basit manada cok sorgularim. :) kendinize iyi bakin. Dunyanin geri kalanini yonetmem gerekiyor :)
Ben özgür bir elektronum, kimse beni etkilemiyor veya beni ona getirmek için kelimelerle oynamıyor
Ben diğerleri değilim :) İyi günler dilerim bayım... evet saygıdan dolayı anonimliğini koruyor... yazılarında ve sorularında bilmeceler bırakmayı seven ve can sıkıntısından dünyayla dalga geçen biri gerçekten ne dediğini anlayan var mı acaba 😁
Ben her zaman kahveden çok çayı severdim ama yakın zamanda kahveye ilgi duyduğumu ve evde kahve makinem olduğunu yazdığımdan beri aklıma kahve içme fikri geldi. Tüm yorumlarımı okuduğunuzu görüyorum, çok tatlısınız.
bu yüzden sorularınızı biraz ayrı ayrı çözmeye çalışın ve makul bir cevabın başlangıcına sahip olduğunuzda geri gelin ve bunu tartışalım, ancak bu sefer resmi hesabınızla ve eğer kamusal alanda olmak sizi rahatsız ediyorsa gelip özel olarak yazmanın bir yolunu bulun ve ne yapabileceğimize bakalım. Kendinize de iyi bakın 👌
Resmi hesabim Linkedinimde. karsimdada ayni profesyonelligi gormeden bunu kimseyle paylasmam ve dedigim gibi tek gercek platform benim icin yuzlesmektir. yazisarak gercekligi sorgulamak insani gercek yapmiyor. sadece oyun oynamakla kaliyor. Tesekkurler.
İyi günler ve dünyanın iyi yönetimi :) Sayın Dışişleri ve Diplomasi Bakanı, bu arada Ramazan Bayramınız da kutlu olsun 😁 rahmet ve bereket ayı, böyle güzel manevi fırsatları kaçırmayalım, LinkedIn ile ilgili açıklamanız için teşekkürler 😉