Güncellemeler
1 yıl
Jandarma personeli bu arada ona gore bisey diyin mantikli cevaplar olsun lutfen
Arkadaslar kocam cok boyutlu dusunemiyor
Mesela gecen firina pide gonderdim bekledi firinda eve geldginde tepsi kaybolmus dedi. orada bekledin sahip cikamadinmi dedim kavga ettik. Tavuk pilav yapmis tavugun suyunu pilava kullanmamis. Sinir oldum. Bunun gbi bisuru sey var aklinda bi sorunmu var süpheleniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sorun olabilir evet
O bizde geneldir erkek komutla çalışır iki işi aynı anda yapmaz düz mantık ne dersen onu yapar gelir
😄
Ama öyle bu bir gerçek kimse ben öyle değilm demesin nadirdir
Normal mi yani anlamadim
Evet çoğu erkek öyle etrafı gözlemle sor burada atıp tutanlara bakma burdakiler en zeki en zengin en efendi en adam olur neden sanal gerçekte hiç kimse öyle değil kocan seni üzmüyorsa iyidir
Ya ben üzülüyorum hic boyle bi koca istememistim farkindaligi yuksek gözü acik uyanik bi erkek istemistim
Ya senin ki bir tık fazla imiş onu gözlemle ve kendin bişeyler kat normalde nasl biri yoğun mu özl değilse yardımcı olmaya çalşyrm
Yogun degil 2gün evde 1gun calisiyor. Nebilm cok yumusak huylu kimseyi kirmaz. İsini bilmez. Para konusunda savurgan enayi denilenilir ben dha tutuyorum harcamasin diye. Gizli gizli arabaya para harciyor araba aldik oyuncak araba sanki hep arabaya masraf ediyor bunun gbi huylari
Araba onun hobisidir ya hani fazla bir alanı yoktur gezip tozmuyordur Arkadaşları çevresi yoktur onu o arabayla tamamlıyordur Aslında sen yönlendirebilirsin ne kadar süredir evlisiniz buradan yazıyorum diye Dilerseniz görünür yapayım oradan devam edelim yanlış anlamazsanız
Ordan konuşursak onu aldatmisim gbi hissederim oyuzden burasi iyi
Peki siz nasıl rahat hissediyorsanız ama Fark eden bir şey yok yine konuşuyoruz yani ki o şeyler söz konusu bile olamazdı
Ya Tamamen sizin elinizde dediğim gibi hani çabalarsanız olur ama bunu kıracak bir şekilde değil de daha çok tatlı dil ve ikna edici bir dille iğneleyici değildi daha basitleştirilmiş bir şekilde
Farkindaligini geliştirmek icin napilabilir görün gözü acilinca ilk bastonu kirarmis derler ya gözünü acmak hatami acaba onuda dusunuyorum
Çok güzel bir tespit Aslında gözün açılmasından çok çok mu harcıyor kontrolü ele almaya çalışın Siz bunu Ben daha iyi yaparım bizim bütçemiz bizim geleceğimiz için değil siz yapın Veya buna benzer birçok şey eksik gördüğünüz konuları Siz devralın size karşı gözü açılsın istemiyorsanız
Ben zaten butun parayi aliyorum krediden harciyor
Cok aptal olsa krediden harcamaz bu saf şeytan
O zaman krediyi krediyi kısıtlamak itiraf etmek gerekirse Ben de çok harcama yapan biriyim ve eşim benim banka hesaplarımdan tut kredi kartı hesaplarıma vergi koydu kredi kartı limitimi 2500'e düşürttü ve onu verdi ben tamamen ona bıraktım Neden Çünkü o işi kendisi daha iyi yapıyor
Hem saf hem şeytan anlaminda
Ya o şeytanlık değil aslında normal bir çocuğa var Sen yine aynı şekilde yapar O yüzden dediğim gibi kredi kartını kısıtla banka hesaplarına el koy Eğer sana bu özgürlüğü veriyorsa
Yok okadarini vermez kredi kartini verdi bikac kez onuda alisveris yapcam eve diyip aldi bende unutuyorum istemeyi kaliyor oyle o yine bildgini yapiyor
Işte sen de iste unutmamaya çalış ve bunun açıklamasını yap hani artık bir geleceğimiz var çocuklar var Bunlar için biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor
Yani bir sebep sunarken Neden sonuç ilişkisi ve sonucu tamamla açıkla
Boyle insanlar var mı genelde bitek bumu boyle anlamadim. Beni istemeye geldginde dayim gormustu esimi. Kimse bisey sormadgi halde ortaya deli olsa asker yapmazlardi demisti. Bende beni eşime yakistirmadgi icin soyledgini düsünmüstüm heralde dayim beni begenmiyor diye dusundum ama Şu an acaba baska biseymi gordu diyorum
Ya yok seninki biraz daha abartılı Ama genel olarak öyle şöyle bir durum da var büyük ihtimalle annesinin kuzusudur Emek etmeden bir şeyleri elde etmiş o yüzden bazı şeylerin değerini bilmiyordur eşini o şekilde algılama hadi diyorum ya En azından sana değer veriyor Anladığım kadarıyla evinden kopmuyor ki bu zamanda öyle insanları bulmak gerçekten çok zor Samimi söylüyorum Etraftaki insanlara bakarsan net bir şekilde bunu görebilirsin
Haklisn bak bu yönden şansliyim ama cevremde insanlarin onun bazi davranislari yuzunden aptal oldgunu düsünmesinden korkuyorum
Çevredeki insanlar ne düşündüğünün bir önemi var mı çevredeki insanlar her şeyi eleştirir ve her şeyi olumsuzluğa yorar yani şu an bir peygamber bir eleştiriliyor Atatürk gibi bir insan eleştiriliyor ve Tutup da senin eşinin eleştirilmesi gayet normal eşini insanlara göre değil kendine göre yont insanlar hiçbir şekilde memnun edemezsin
Haklisin yorumlarin icin tesekkür Allaha emanet ol kardeşim🌸
Ben teşekkür ederim her zaman buraya yazman yeter mutluluklar
Enteresan. Başka ne sorunlar var
Düsüncesiz iste sorumsuz nebilm
Ne iş yapıyor tahsili nedir
Önlisans mezunu
Bence sen biraz abartıyorsun gibi geldi bana
Evettt
haklısın
Onu bırak beni al